Islam · Okategoriserade

Rapport från verkligheten.

minerad

 

I går fick vi ett PM från en man som arbetar i den verklighet vi inte får höra något om från makten och media. Här är, som han skrev, en liten uppdatering från den verkligheten:

★ ”Ett av de tre överfallen jag hade i natt. Nu har romerna uppgraderat och effektiviserat tiggeriet. I natt klippte de sparbössorna på hamburgerrestaurangen och tog dem. När personalen försökte hindra dem så gav sig de på dem varpå personalen tryckte på överfallslarmet så jag kom. Det är tyvärr inte första gången liknande händer…Vi har i branchen ett uttryck.”Att gripa en svensk, det är lika stor chans som att vinna på triss dvs 1 på 70 000.” Det gränslösa Sverige…”

★ ”Om folk bara såg det jag och mina kolleger ser på patrull på nätterna…Tror ändå folk inte skulle vilja se hur illa ställt det är. Jag har tappat räkningen på hur många våldtäkter jag avbrutit genom åren. Gängvåldtäkter är fem st… Folk vill inte veta”.

★ ”Sjukaste av allt var när jag hade patrull tre ggr/dygn på Sveriges största flyktingförläggning. Där satt de och visade hur de sågade av huvuden i Syrien osv på sina surfplattor och hade rekrytering helt öppet. När jag påpekade det för Migrationsverket och företaget jag jobbade för då fick jag hot om uppsägning mm om jag berättade om det…”

Det gränslösa Sverige” berikas” allt mer av mer och fler gränslösa. När vi berättar om det hotas vi.

Det gränslösa som inte ska få ske i vårt land tillåts tyst av makten och media, ytterligare exempel på det är förföljelsen av judar och kristna. Sedan 1952 har vi haft lagen om religionsfrihet, vilken bl.a. innebär att alla i vårt land ska få tro (eller inte tro) på en gud utan att utsättas för förföljelse, men även att vi ska slippa religion i det offentliga rummet.

★ I Malmö flyr judar numera p.g.a. den förföljelse de utsätts för, enligt tv-programmet ”Uppdrag granskning” av människor med bakgrund från Mellanöstern.


★ Nu jagas kristna flyktingar i Sverige av muslimska dito, ur artikeln:

”Den kristna gruppen upplystes om att de skulle sluta bära kristna symboler, såsom kors runt halsen. De fick heller inte vistas i gemensamma utrymmen samtidigt som den muslimska gruppen var där”.

Nu har vi alltså flyktingar i vårt land som måste fly vidare för att det de flydde från finns här.

I artikeln står även: ”Religiösa konflikter på asylboenden är ovanliga i Sverige, endast ett fåtal fall har rapporterats.”

Självklart, om de som ser och vet rapporterar om det de ser och vet, hotas de ju med uppsägning och repressalier!

–”Vi förutsätter att de som flytt hit för att få en fristad också följer lagarna som finns i vårt land, säger han”.

De följer lagarna som finns i vårt land, men inte våra lagar, de följer SINA lagar som numera finns i vårt land. De lagarna är sharia, som utrikesminister Wallström i våras fördömde men sedan dess ihärdigt förnekar att hon gjort.

Utrikesminister Wallström vet inte vad islam är, hon har gått på det vanliga snacket om ”fredens religion” (den som tvingar kristna att fly från svenska asylboenden). Som ofta skiter det sig rejält då socialdemokrater uttalar sig, Wallströms uttalanden är inget undantag.

–”Vi har den största respekt för islam som världsreligion och Sverige värdesätter dialog med muslimska samfund, säger Margot Wallström”.

Men vänta nu… hon FÖRDÖMDE islams rättssystem sharia, sedan har hon RESPEKT för islam vars rättssystem är sharia?

Hon är ju helt obildad den där utrikesministern!

På olika håll i Sverige tas kristendomens kors bort, ur artikeln:

–”En orsak är att allt fler människor har en muslimsk bekännelse, berättar Ronnie Strömgren”.

Redan 2012 lades en vido ut som visar hur islam kräver att kors ska tas bort ur bönerum:

http://m.youtube.com/watch?v=dQ8aVBC-Kbo

I vintras krävde islam att tolkar på bl.a. Migrationsverket skulle förbjudas att bära kors, shorts eller kort kjol, slöja var dock ok.

Egentligen är det pangnyheter att vår lag åsidosätts för islams krav och lag sharia.

I flödet av pangnyheter finns den om att 400 kilo sprängämne har hittats hos några personer. 400 kilo! Polisen går ut med följande uttalande:

–”Vi vet inte varför de hade sprängämnet eller vad det skulle användas till men vi är nöjda med att vi nu säkrat att 400 kg sprängämne inte kan användas i brottsligt syfte, säger Cecilia Bergstén, chef för grova brotts gruppen i Halland.

Vad fasen tror polisen? Att sprängämnet ska användas i köket för att tillaga sprängd anka? Eller är det minerad flintastek på gång?

Den dagen ALLA i Sverige visar respekt för alla människor, vår demokrati, lag och ordning kan vi rita ett kors i taket. Men för att vi ska få rita kors måste islam böja sig för vår samhällskultur, våra oskrivna regler och skrivna lagar.

Om inte det sker är vi mer rökta än den sprängda ankan är.

Annonser