Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Socialdemokraterna

Toklandet Sverige.

12027681_10153290727739195_7194032546127235225_n.jpg

 

Sverige är ett av de länder i världen som förmodligen styrs och kontrolleras av de dummaste politiker som finns.

Stefan Löfven verkar vara en av de som inte har alla hästar hemma (eller rättare sagt, som verkar ha samma sorts hästar i stallet som Hitler hade).

Om vårt land hade fungerat lika normalt som det gjorde under Erlanders tid, hade en sådan statsministerkandidat som Löfven fått åka hem till Norrland med svansen mellan benen. Svansen hade bestått av de andra stollarna som liksom resten av de inkompetenta inte heller ser verkligheten.

Jag tänker inte skriva att de rödgrönas och alliansens politiker är fullständiga idioter. Men gissa vad jag tänker.

Ett exempel på hur stollarna fungerar är miljöpartiets Per Bolunds uttalande om att Centerpartiet nu kräver att Sverige går med i Nato.

Enligt regeringen innebär ett medlemskap att ­anslagen till försvaret måste upp rejält, vilket är självklart eftersom våra regeringar (tillsammans med riksdagens mesta extremistiska hovnarr, miljöpartiet) totalförstört vårt försvar genom att ge dem allt MINDRE pengar. Den sittande regeringen kräver nu besked av centerpartisterna om hur det skulle betalas, ur artikeln (länk nr. 1):

–”Det måste ställas mot andra samhällsintressen, som en väl fungerande skola och hur vi ska lösa klimatutmaningen, säger finansmarknadsminister Per Bolund (MP)”.

Samtidigt kommer det just nu hit 1.000 s.k. ”flyktingar ” varje dag, alla de ska MOT vår vilja försörjas med våra skattepengar. Den samhällsintressanta frågan vågar Bolund inte knysta om. Jag är övertygad om att en majoritet av svenska folket hellre ser 50 miljarder extra gå till att försvara nationen Sverige istället för att försörja ett stort antal människor som vi inte ens vet om de kommer försvara eller attackera oss i händelse av konflikt.

Jag tänker inte skriva att Per Bolund är en fullständig idiot. Men gissa vad jag tänker.

 

En effekt av den stora och mycket kostsamma skattebekostade invandringen från muslimska MENA-länder, är att den REDAN förekommande bostadsbristen ökar. Vad gör våra stollar till politiker och myndighetspersoner då? De blir kreativa på det Nordkoreanska sättet: de kastar ut elever från en särskola för att asylanter skall bo där! Ur artikeln:

”På onsdagskvällen fick särskoleeleverna på Björklidens gymnasium veta att skolan skulle bli ett asylboende. En natt senare tvingades de flytta. ”Det här handlar inte om human flyktingpolitik, det är bara business”, säger en förälder.”

Anledningen till det inhumana beslutet sägs vara att det varit för få elever och därför fanns inte pengarna för att driva särskolan med boende vidare. Vare sig föräldrar eller kommunchefen fick information om det nya asylboendet förrän på onsdagskvällen, det är ett beslut taget över huvudet på kommunens invånare och tjänstemän. Luktar det inte diktatur om det hela? En märklig sak är att beslutet påstås ha tagits för att så många anställda som möjligt ska kunna få anställning hos Jokarjo AB (Bert Karlssons företag), som kommer att driva flyktingförläggningen. Och gissa var Jokarjo AB får sina pengar ifrån? Rätt, från oss skattebetalare.

Jag tänker inte skriva att de som fattat beslutet är praktarslen. Men gissa vad jag tänker.

 

I Nacka aviserar kommunalrådet Mats Gerdau att kommunen kanske ska köpa bostadsrätter för att ”flyktingar” ska ha någonstans att bo, ur artikeln:

”Sedan kan situationen bli sådan att vi tvingas köpa bostadsrätter”.

Men det är ingen som säger som det är: vi måste rätta mun efter matsäcken. Har vi inte plats för skattebekostade invandrare kan vi inte ta emot skattebekostade invandrare. Ernman, Schyffert m.fl. vill ju inte ens ha de skattebekostade invandrarna i sina närområden fast de har plats. Gissa vilka som ska betala kalaset med boende för de skattebekostade invandrarna? Rätt, vi skattebetalare.

I Täby stänger Täby Park hotell ner verksamheten för att bli ett korttidsboende för flyktingar, den övriga verksamheten kommer få hitta nya lokaler. Ur artikeln:

”Kommunstyrelsen ordförande Leif Gripestam (M) säger att beslutet är fattat mellan hotellägare och Migrationsverket.
–”Migrationsverket har kommit överens med fastighetsägaren, man kan bli lite upprörd över det spartanska informationsflödet till kommunen, men nu får vi försöka hjälpa dem som står utan lokaler”.

Varför kan inte de nuvarande hyresgästerna finnas kvar? Kan det vara så att de inte betalar lika mycket som Migrationsverket gör? Den enes bröd, den andres dö, och vilka pengar använder Migrationsverket? Rätt, våra skattepengar, de som borde gå till att:
★ bygga upp Sveriges försvar,
★ ge poliser mer betalt,
★ öka tryggheten i vårt samhälle,
★ öka vårdens resurser så att åldringar och sjuka får den vård vi FAKTISKT betalar för.

Jag tänker inte skriva att de som fattat beslutet är praktarslen. Men gissa vad jag tänker.

 

De stolliga folket leker fortfarande låtsasleken ”Vi är goda när vi ger bort Sveriges medborgares pengar, men vi måste lura folket”, och de lurar folket genom att påstå att de som rest 4.000 kilometer hit söker skydd undan krig och konflikter. Stollarna har faktiskt inte den blekaste aning om det är så, men det är deras ständiga mantra. Det visar sig ånyo i fallet med hotellet i Täby då Hayan Ismail, enhetschef på mottagningsenheten i Stockholm, säger:

–”Den verksamhet som vi nu öppnar på Täby Park Hotell är en viktig del i vårt arbete med att på ett säkert sätt ta emot de personer som söker skydd undan krig och konflikter. Till en början kommer upp till 100 asylsökande att bo på hotellet, på sikt kan upp till 550 asylsökande bo på anläggningen. Under tiden på boendet kan de asylsökande vila och ansöka om asyl. Efter tre till sju dagar erbjuds de asylsökande ett annat boende i Sverige”.

Men det saknas ju för farao sådana boenden, nu kastas t.o.m. särskoleelever ut från sitt boende för att ”flyktingar” ska bo där. Gissa vilka som ska betala kalaset? Rätt, vi skattebetalare.

Jag tänker inte skriva att chefer på Migrationsverket är praktarslen. Men gissa vad jag tänker.

 

Ett resultat av bostadsbristen och den felaktiga satsningen av VÅRA skattepengar, är att studenter (Sveriges framtid) inte har någonstans att bo. Ett resultat av det är att de i Karlskrona avbryter sina studier, ur artikeln:

”Bristen på studentbostäder i Karlskrona är fortarande så akut att flera nu valt att avbryta sina studier för att de inte har någonstans att bo”.

Om det fortsätter på det här viset i Sverige har vi väl inga studenter kvar snart, och därmed har den sorts kunskap som byggt upp landet Sverige rivits ner, precis som försvaret rivits ner. Men det är kanske ingen fara, enligt stollarna är de skattebekostade invandrare från muslimska MENA-länder högutbildade så de ska väl försörja och ta hand om oss. Hur det fungerar såg vi nyligen i Göteborg, där åldringar (de som de ”högutbildade” ska ta hand om) inte fick färdtjänst för att de ”högutbildade” som kör taxi skulle fira en muslimsk högtid (länk nr. 6).

Jag tänker inte skriva att de som inte bryr sig om att utföra sina yrkesuppgifter är praktarslen. Men gissa vad jag tänker.

 

Några konkreta resultat av de stolliga politikernas politik är alltså hittills:

★ Bert Karlsson blir rikare på VÅR bekostnad.
★ Etablerade verksamheter TVINGAS flytta.
★ Bostadsbristen ökar.
★ Särskoleelever kastas ut.
★ Åldringar får inte färdtjänst.

De som påstår att den skattebekostade invandringen är en vinst har inte gått den väl fungerande skola som finansmarknadsminister Per Bolund efterlyser. Per, den skolan upphörde att vara välfungerande för många, många år sedan. Och det är i grunden ert och det politiska patraskets fel.

Jag tänker inte skriva att de rödgrönas och alliansens politiker är praktarslen. Men gissa vad jag tänker om dem och deras tokland.

 

Annonser