Okategoriserade · politik · Samhällsfrågor

När kommer folket resa sig mot den politiskt korrekta dumheten?

revolution

 

Enligt de senaste siffrorna från Migrationsverket beräknas cirka 2.000 människor komma till Sverige dagligen, och Migrationsverket bedömer att den stora mängden anländande ”flyktingar” kommer att fortsätta.

Om de s.k. flyktingarna fortsätter komma i samma takt året ut är det ca. 160.000 människor som skall ha bostad innan årsskiftet, det betyder i praktiken att ”någon” måste bygga ett nytt Linköping innan årsskiftet.

De som tror att det funkar är stendumna.

 

Enligt Migrationsverkets Mikael Ribbenvik letar de hela tiden efter nya former av boenden, men han säger samtidigt att situationen i dagsläget är mycket svår.

–”Vi har ju nya upphandlingar på gång och vi tittar hela tiden på nya anläggningar och möjligheter. Nästa stora upphandling är tillgänglig för oss först i november. Det betyder att oktober kommer att bli en väldigt svår månad att klara”.

Migrationsverket hade en idé om att slå upp ett tältläger för 10.000 människor, det skulle fyllts på knappt en vecka med nuvarande tillströmning. Det kan bli fler som kommer, under veckan som gått har 10.000 ”flyktingar” VARJE DAG korsat gränsen till Makedonien enligt TV4-nyheter i morse. De är på väg hitåt. Migrationsverkets tältläger hade fyllts på en dag om alla de kom hit.

Migrationsverkets ansvariga är stendumma.

 

Våra problem (och det här blir våra problem) kunde lätt undvikas om vi slutade ta in alla dessa människor (varav de flesta är män). En del av dessa män (palestinier) satt i onsdags på Vaksala torg i Uppsala och demonstrerade för att deras asylansökan avslagits.

Vad händer om alla dessa hitkommande får för sig att löpa amok om de inte får som de vill? Polisen har allt sämre resurser till sitt förfogande, nu fungerar deras tjänstevapen så illa att ledningen för region Mitt, där bl.a. Uppsala län ingår, lagt ett brukandeförbud på samtliga vapen.

Är det batong och ärtrör som gäller för polisen nu?

 

Som lök på laxen ska försvarets personal omskolas, de ska ta emot ”flyktingar” istället. Den kunnige debattören Johan Westerholm skriver om det i sin blogg, där skriver han även:

”Allt tyder på att regeringen bakvägen inför ett undantagstillstånd. Ett undantagstillstånd som kommer att vara normalläget för minst ett, sannolikt två, år framöver”.

★ Undantagstillstånd är ett rättsligt tillstånd där vissa normala lagar och rättigheter sätts ur spel och vissa myndigheter får utökade befogenheter.

★ Undantagstillstånd kan antingen ske inom ramen för ett statsskick och dess konstitution, eller i samband med att just statsskicket upphävs (statsvälvning, revolution, etc.).

★ Ett undantagstillstånd förklaras av regeringen och oftast till följd av naturkatastrofer, civila oroligheter, krig eller liknande omständigheter som hotar samhällets struktur eller existens.

★ En vanlig åtgärd vid undantagstillstånd är införande av utegångsförbud.

Någon som hör Löfven dra på sig diktatorstövlarna?

 

Det ser ut om att vår enda chans att behålla demokrati och frihet snart är att undanta regeringen från makten, en liten revolution. Ska vi bestämma att vi slänger ut stollarna ur riksdagshuset på Lucia?

Då kan vi lura på dem dumstrutarna samtidigt, vi säger de är stjärngossar. Så stendumma som de är går de på det.

Annonser