Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Socialdemokraterna · Socialismen · Vänsterpartiet

KRIS = Korkade regerar i Sverige. Vår regering är KRIS!

revolution

 

 

Idag håller de sju partier som fört Sverige till katastrof ytterligare ett krismöte om den kris de själva orsakat. Ur artikeln:

“Stefan Löfvens krav på ett permanent system för att omfördela flyktingar inom Europa vann inget stöd på toppmötet i Bryssel – den här gången heller. I dag tar regeringen emot oppositionen i Rosenbad för att diskutera flyktingkrisen och det faktum att ett tältläger sätts upp i Sverige nästa vecka”.

Löfven måste vara en av de största vandrande katastrofer vi haft i svensk riksdag, inte ens Merkel vill ha med honom att göra längre. Det är naturligt, Löfven har ju ett praktfiasko att visa upp (Sveriges snabba förfall) och vill att resten av Europa skall göra likadant, vilket inte resten av Europa vill. Den regering vi nu har är den största krisorganisation vi haft i Sverige under modern tid, alliansen under Reinfeldt (tillsammans med miljöpartiet) orsakade stor skada under fyra år, men den sittande regeringen har orskakat katastrof under bara ett år! För att travestera ett Churchillcitat:

Aldrig har så få givit så många så mycket elände så snabbt som de rödgröna nu gjort.

KRIS = Korkade regerar i Sverige. Vår regering är KRIS!

 

Vad har vår regering sysslat med sedan de blev regering?

★ Löftesbrott
★ Skattehöjningar.
★ Käbbel.
★ Dumma uttalanden.
★ Krismöten.

Vad har krismötena handlat om? ”Flyktingsituationen”. Följ länkarna och läs vad media skriver om: flyktingar och kris.

De allra flesta i landet torde inse, förstå och begripa att vi inte kan ta in tusentals skattebekostade ”flyktingar” (de är per definition inte flyktingar) från muslimska MENA-länder per år utan att det negativt påverkar vår samhällskultur, utbildningsnivå och välfärd. Än mindre kan vi ta in 10.000/vecka som vi faktiskt gör just nu! Sverigedemokraterna har förstått hur illa det är, vilket framgick under onsdagens partiledardebatt där Jimmie Åkesson uttryckte det många svenskar tänker: “jag känner hopplöshet inför situationen som de rödgröna och alliansen försatt oss i och som de uppenbart inte kan kontrollera”.

 

Därför annonserade Sverigedemokraterna beslutet att använda de pengar som var avsedda att bedriva valkampanj med år 2018 till att

1/ Skapa opinion genom att informera svenska folket om hur illa det är i landet SAMT
2/ Annonsera i utländer om vad lycksökande invandrare har att förvänta sig i Sverige: tältläger i vinterkylan.

Det ifrågasätts av korkskallar om det är rätt av SD att arbeta utomparlamentariskt (alltså gå ut till folket), men som jag skrev i boken “Ror inte var demokrati”:

★ Vi avgör inte valet under valdagen.
★ Vi avgör det INNAN valdagen, varenda dag.
★ Och vi får varje dag leva med resultatet efter att valet är gjort.
★ Därför är valrörelsen ständigt pågående, om än slumrande, mellan valåren.

Nu är det dags att väcka valrörelsen, 2018 är de sannolikt för sent att ens debattera katastrofen vi möter nu.

 

Vilka tecken har vi i oktober 2015 på en annalkande katastrof ?

★ Vi har inte bostäder ens åt det egna folket.
★ Resultatet av bostadbristen är att myndigheter betalar fantasisummor för att “flyktingar” ska få bo på slott, herresäten och SPA-anläggningar.
★ Folk som Bert Karlsson, politiker och f.d. politiker (t.ex. socialdemokraten Dan Emanuel Johansson) blir rika på vår bekostnad.
★ Problemet är att det är våra skattepengar som skulle användas till välfärden som istället används för att bekosta den skattefinansierade invandringen.

Det vore något för den hycklande kommunisten Jonas Sjöstedt och hans lika hycklande kommunistkollegor i vänsterpartiet att debattera, men de vågar inte. De har fullt upp att skapa klasser så de kan polarisera folket (ställa grupp mot grupp) och underblåsa klasskamper.

 
De “flyktingar” som kommer hit kan förvänta sig tältläger.

Vi är alltfler som allt oftare får läsa om hur “flyktingar” vägrar gå ur bussar, kräver att få flytta från boenden, trakasserar personal och varandra på förläggningar och hur muslimer förföljer kristna på förläggningar. De är helt enkelt inte nöjda med de förhållanden de mött hittills.

Nu ska “flyktingarna” sättas i tält på ett jättefält i Skåne, allt medan vintern infinner sig. Och KRIS tror det kommer fungera!

KRIS kan redan nu skriva in KRIS-möten varje måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag i sina kalendrar, de lär behövas.

 

De s.k. ”ensamkommande barnen” verkar inte vara barn, det verkar vara unga män. I Göteborg hittades en livlös ”tonåring”, Göteborgsposten rapporterade:

28/8: Tonårspojke funnen livlös, ålder 15 – 18 år.
2/10 Döde tonårspojken fortfarande oidentifierad, mamman kan ha hittats.
12/10 Den unge man som hittades medvetslös i ett trapphus i Biskopsgården och senare avled är identifierad. Mannen är en 25-årig somalisk medborgare.

SVT har inte koll på läget alls, de rapporterar under rubriken ”Avlidet flyktingbarn identifierat”.
Det är synd om de ensamkommande “barnen”, de åldras fort i Sverige. Har korkskallarna missat det, de hävdar ju alltid att den skattebekostade invandringen behövs för att ta hand om de allt fler åldringarna, men de barn som kommer hit åldras tydligen med 10 år under bara några månader!

 

Kanske är de ensamkommande “barnen” rädda för den åldringsprocessen, de är i varje fall inte så pigga på att granskas i sömmarna eftersom de snabbt försvinner ut i den svenska samhällsnatten. Från Trellebog har över 1000 “barn” försvunnit de senaste tre veckorna, ur artikeln:

“De senaste tre veckorna har cirka 1 900 ensamkommande barn kommit till Trelleborg. Över hälften av dem har avvikit innan Migrationsverket kunnat göra någon registrering. –”Det kommer att öka ytterligare, varnar Cecilia Lejon förvaltningschef i Trelleborg”.

Likt den snabbt åldrande somaliska “tonåringen” i Göteborg saknar de försvunna “barnen” identitetshandlingar. Hur ska de försörja sig? Det behövs ingen Einstein (och några sådana har vi ju inte i regeringen S/Mp) för att räkna ut att de kommer begå brott för att skaffa det de vill ha. De försvunna “barnen” roar sig på egen hand, ur artikeln:

“Fyra tonårspojkar sitter sedan natten till onsdagen anhållna misstänkta för grov våldtäkt på en 23-årig kvinna”.

Pojkarna lever enligt polisen som gatubarn i centrala Stockholm. Med tanke på att SJ låter oidentifierade “flyktingar” åka tåg gratis, kan vi kanske gissa att de försvunna “barnen” i Trelleborg numera befinner sig i en större stad (som t.ex. Stockholm) där det finns gott om villebråd.

 

De svenska politikerna, godhetsfanatikerna, media och myndigheterna är exakt likadana som de tyska nazisterna var, det är otäckt hur de styr och kontrollerar det svenska folket.

Det är en masspsykos vi bevittnar, och sådana masspsykoser kan framkallas i vilket land eller på vilken skola som helst, vilket jag skrev om för över ett år sedan.

Våra stollar inom makten och media TROR faktiskt de gör rätt, det trodde Hitlers anhang med och det slutade med ett världskrig. Ytterligare tecken på den annalkande katastrofen i Sverige är den allt snabbare tillväxten och acceptansen av den religiöst baserade ideologin islam, t.ex. har företaget Åhléns en reklamkampanj med slöjor och svenska kyrkan bjuder in föreläsare som vill ha sharialag i Sverige. Numera hotas t.o.m näringsidkare och kristna av islams anhängare i Göteborg: bli muslim eller dö!

 

I de enkulturella delarna (islams samhällskultur) av Göteborg skjuts det vilt, numera kastas det även handgranater där. Det är så illa att en socialdemokrat vill utfärda lokalt undantagstillstånd i Biskopsgården.

Om inte socialdemokraten Löfven med anhang omgående nyktrar till ur sin maktberusning, är risken för ett nationellt undantagstillstånd överhängande. Om inte Löfven & Co. tar sitt förnuft tillfånga kanske Sverige blir ett av de länder där folket reser sig och bär ut maktens dårar ur riksdagshuset, så som skedde under franska revolutionen 1789 – 1799.

Likheterna mellan Frankrike 1789 och Sverige 2015 blir allt fler.

Vive la Suède!

Annonser