Media · Okategoriserade · politik

De skattebekostade parasiterna är de som hörs mest.

skomakare.jpg

Det är ju något fel på:
★ Schyffert,
★ Ernman,
★ vänster-, miljöpartister & Co, de ser inte verkligheten.

Den gamle popstjärnan Christer Sandelin kritiserade den svenska flyktingpolitiken på sin Facebook-sida, och genast gick dårvänstern och stolliga miljöpartister igång, den av oss skattebetalare ofrivilligt och ovilligt bekostade invandringen är ju deras heliga ko. Christer Sandelin bemötte stollarna, ur artikeln:

”De som sitter i regeringen och opposition bör flytta dit till de samhällen där inget fungerar längre, finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2.000 flyktingar som dagligen (kommer, reds anm) in i vårt land”, skrev han bland annat”.

Han har rätt. Makten, media, vänster- och miljöstollarna har fel. Vi har redan facit på hur illa det står till med vårt land p.g.a. den skattebekostade invandringen.

Enligt artikeln fick inlägget många kända personer, bl.a. komikerna Henrik Schyffert och Karin Adelsköld, att reagera kraftigt. Karin Adelsköld skrev på Twitter: ”Vet inte vad jag är mest chockad över: att Christer Sandelin är rasist eller att han inte kan stava.”

Adelsköld gör som alla som saknar argument, saklighet och kunskap:

★ anklagar den de attackerar för rasismen (ogrundat och plumt) samt

★ attackerar en dyslektikers svårigheter att stava (lågt, plumpt och uppenbara mobbartendenser).

Adelsköld har fått berättigad kritik för sina dumma uttalanden, men försvarar sig med att på twitter skriva:

“ Jag tycker dock fortfarande att Christer Sandelin är ett rövhål”.

Jag tycker att Karin Adelsköld är sådant som kommer ur Sandelins rövhål. Adelsköld är enligt egen uppgift programledare på SVT, så SVT var för skams skull tvungna att, som de uttryckte det, ta avstånd från Adelskölds språkbruk.

SVT tog även avstånd från Adelsköld och gav henne en sko i den röv hon är. Hon fick sparken.

Lite humor är det allt att en stolla som Adelsköld klagar på Sandelins stavning, men glömmer Schyfferts grova felräkning i februari. Han skrev då på Facebook:

”Om vi nu stoppade all invandring, vad skulle ni göra för de pengar som ni tjänade på det?”

Tjänade på det? Är karln en fullständig idiot? Det är som att fråga ”Vad tjänar du på att inte köpa den där soffan du inte behöver”. Vi betalar en massa pengar i skatt för att få vård, omsorg, skola och samhällsskydd (den s.k. offentliga sektorn), men den av skattepengar bekostade invandringen slukar de pengarna.

Så svaret, Henrik Schyffert, är: vi skulle tjäna en offentlig sektor som kan ge oss den service, vård, utbildning och samhällsskydd som vi faktisk betalar skatt för att få.

Schyfferts sifferexercis är en mardröm för de samhällsekonomiskt insatta. Han har ingen som helst koll, men gissar friskt och bollar vilt med siffror. Vad sägs om det här exemplet:

”120 miljarder delat på 10 miljoner pers som bor i det här landet är 12 000:- per person. Så mycket sparar du på att tvinga de där krigsdrabbade barnen sitta i snömodden i flyktingförläggningar”.

★ Schyffert har helt missat att vi inte är 10 miljoner invånare som arbetar.

★ Han har helt missat att vi har 800.000 pensionärer som knappt har råd att dricka morgonkaffe i slutet av månaden.

★ Han har helt missat att regeringen snor de pengar (vi skattebetalare betalar faktiskt över 30 miljarder/år till flyktinghjälp och bistånd) som skulle gått till de barn som satt i snömodden i flyktingförläggningar. Om pengarna gått till FN och UNHCR som avsett var, hade ett antal barn inte frusit ihjäl i den Schyffertska snömodden.

★ De pengarna används istället för att försörja bl.a. de invandrade män som otacksamt kapade den buss som förde dem till Östersund (ni minns väl spektaklet sistlidna nyårsafton). Men så länge Schyffert får framstå som den ”goda Schyffert”, skiter skitSchyffert i ihjälfrusna barn i Syrien.

Jag har en annan beräkning åt Schyffert:

Om 10.000 personer, som tar ut 12 miljoner i vinst från sina bolag, skänker den vinsten till bekostnad av invandringen till Sverige, får vi ihop de 120 miljarder som Schyffert väsnas om. Vilka kan då komma ifråga som finansiärer av invandringen från Syrien, Irak, Somalia och liknande MENA-länder? Och…. hoppsan! Vi har en vinnare! Henrik Schyffert! Ur texten:

”Schyffert tog 12 Mkr i utdelning förra året (2013, min anm.). Det innebar en skatt på på 5,69 Mkr. Men hade han tagit ut pengarna som lön istället hade skatten istället blivit 8,2 Mkr (68 % skatt). Han ”snuvade” alltså skattebetalarna på 2,5 Mkr. Eller 7 heltidsanställda underssköterskor ***. ”

Solidaritet, Schyffert? Om inte det passar Schyffert, Adelsköld, Ernman & Co. kan de ju åka runt och hämta de 1000:- som vi alla, vuxna som barn, fattiga som rika, ska ge varje månad enligt Schyfferts beräkning. Vi kan kalla det för ”frivilligt bidrag till invandringens kostnad”. Det kommer nog inte uppskattas i de svenska hemmen (och absolut inte i de nysvenska). Ett bättre förslag är att Schyffert, Ernman & Co. solidariskt börjar betala mycket mer i skatt. De har ju faktiskt råd.

Schyffert kan inte räkna, men det bekymrar inte stollarna. Så länge man tycker ”rätt” får man ha hur fel som helst. De är ju dummare än tåget, dessa människor!

En som passar som draglok i dumhetskampanjerna är Magnus Betnér, som efter IKEA-morden (då en illegal invandrare knivhögg två personer till döds) spelade in en liten käck videofilm för att lugna folket. Det vi ser inte är så smickrande för Betnér. Okej, vi kan inte rå för att vi är dyslektiker eller för hur vi ser ut, men vi kan väl begära att en vuxen man beter sig som en vuxen man och inte som en testosteronstinn 13-åring med en porrblaska i näven?! Halvliggande i en säng lyckas dumhetens lokomotiv pressa fram:

“Det är inte farligt, Sverige har aldrig varit tryggare än vad det är nu. Jag upprepar: Sverige har aldrig varit tryggare än vad det är nu”.

Betnér kanske inte gärna lämnar sin säng, men i verkligheten ser det annorlunda ut, DN skrev igår:

“DN kartlagt samtliga fall av dödligt våld de tre första kvartalen i år, alltså till om med den sista september. Vi har hittat 85 personer som har dödats av någon annan. Det är 57 män, 24 kvinnor och fyra små barn som är offer för det dödliga våldet”.

Betnér klämde även fram: “Nästan ingen av er som ser det här kommer bli våldtagen”. Är det i Betnérs säng då? Prognosen sägs vara att var fjärde kvinna kommer bli våldtagen i vårt land!

Flosklepapegojan Betnér har samma usla verklighetsförankring som flosklepapegojorna Schyffert och Ernman.

En som ingår i floskelpapegojornas gäng är Stefan Löfven, mannen som inte lär sig ens av sina egna misstag. Minns ni då muslimer sensaste julen satte eld på sin egen moské i Eskilstuna? Då gick Löfven ut med att:

”– Det är avskyvärt, ett avskyvärt dåd. Vi kommer aldrig någonsin tolerera den här typen av brott. Människor som ska utöva sin religion ska ha rätten att göra det”.

Ett tag trodde polisen det var en fritös som orsakade branden, men det rapporterades slutligen att det var moskébesökarnas barn som satt eld på kläder i hallen. Nu brinner flyktingförläggningar, ingen vet brandorsakerna, men Löfven tar tillfället i akt att likt i december förra året uttala sig, ur artikeln:

”Det här är oerhört allvarligt och en skrämmande utveckling. Det är fruktansvärt att människor och hela samhället drabbas av den oro och otrygghet som sprids i spåren av bränderna. Och människor som flyr för sina liv till Sverige ska veta att de kan känna sig trygga här. Det här är inte det Sverige vi känner. Inte det Sverige jag är stolt över.”, skriver Stefan Löfven”

Då är vi två om det Löfven, jag är inte stolt över det Sverige som du, Röde Reinfeldt, tomatRomson och gurkFridolin ordnat till. Ni har kvaddat vårt en gång så fina Sverige. Och det kanske är barn som sätter eld den här gången med? “Ensamkommande flyktingbarn” som är missnöjda med den skattebekostade uppassningen eller andra boendes närvaro?

I artikeln där Sandelin bemöter mobbarnas attacker säger han:

“Jag har fem tusen vänner på Facebook och de har inte gett mig någon kritik på det jag har skrivit, säger Christer Sandelin till DN”.

Varvid DN:s journalist kläcker ur sig: “Men det stämmer inte. Du har fått skarp kritik från flera av dina artistkollegor”.

Sandelins svar belyser hur situationen i landet är:

– “Ja men hur många är de? Det är så lätt att sitta där på sitt slott, på sin tron och säga saker. Då kan de väl upplåta sina bostäder och bo i tältläger själva? Mina föräldrar bor i förorten. Jag är själv arbetarkille. Men det vill ni väl inte göra några rubriker på. Det säljer ju inte”.

Sandelin ha slagit huvudet på spiken, de “goda” väsnas mycket men gör lite. Tag bara Ernman som verkar ha ett heltidsjobb att hata SD via Facebook och twitter eller Kjell Bergkvist som ränner runt på Stockholms central och känner sig god för att han, ur artikeln:

–”Jag har skjutsat jättemycket folk, handlat otroligt mycket mat och burit sopor. Men framför allt har jag hälsat folk välkomna”.

De har inte en “flykting” boende hos sig, men de kan “framförallt hälsa folk välkomna”. Det vore bättre om de ägnade sig åt vad de kan istället för att offentligt göra bort sig, ordspråket säger :” Skomakare, bliv vid din läst”.

Då har Löfven, Romson, Fridolin och resten av den inkompetenta regering vi har stora problem, ty sanningen är att de faktiskt inte kan något som gagnar det svenska folket eller ett producerande företag.

De är numera bara skattebekostade parasiter.

Annonser