Okategoriserade

En förtryckande och dödlig ideologi marknadsförs av naturliga skäl inte som förtryckande och dödlig.

Den muslimska indoktrineringen av svenska folket rullar på, och de flesta vet inte ens om att de indoktrineras. Vi blir dessbättre allt fler i Sverige som vet vad islam är och som inser att islam (i dess ideologiska form) innebär en konkret fara mot vår kunskapsnivå, välfärd, demokrati och frihet.

I takt med att den kunskapen sprids ökar islams anhängare sina ansträngningar att

★ dels visa hur fint och fredligt islam är (vilket de inte kan göra längre, vi ser ju islams härjningar inte minst i ISlamiska staten)

★ dels göra islam till offer.

Det senaste exemplet på hur de gör sig själva till offer är efter skolmorden i Trollhättan.

 

Omar Mustafa, ordförande för IFIS (Islamiska förbundet i Sverige), uttalar sig i vanlig ordning och vänder det inträffade till en form av offerfördel för islam, ur artikeln:

“Muslimska ledare kräver krafttag mot extremism på nätet”.

Vi ska minnas att efter de kallblodiga morden på Charlie Hebdoes redaktion i Paris (och i samband med dem ett antal mord på judar), krävde Omar Mustafa inga krafttag mot den muslimska extremismen som florerade på nätet. Sveriges Television hade tillgång till en sluten Facebookgrupp med flera hundra medlemmar, där de jublade över terrordådet. I Facebookgruppen framfördes hyllningar till terroristerna, en person skrev t.ex. ”Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant”.

I ena fallet kräver det muslimska civilsamhällets företrädare att svenskars oro för landets utveckling skall bannlysas från internet, i andra fallet vill de inte tala om de muslimska terrordåden som på vissa internetsidor hyllas.

 

Från svenska politiker och svensk media kom inget kraftfullt fördömande efter terrordåden i Paris, i Sverige talades hellre om att kärleksbomba en moské. Moskén kanske rekryterade just den sorts män som blev mördande terrorister i Paris. Från ”det muslimska civilsamhället” (Omar Mustafas benämning på det parallellsamhälle som vuxit i Sverige) var det tyst då islams terror slog till.
★ Omar Mustafa. Tyst.
★ Mehmet Kaplan. Tyst.
★ Abderizak Waberi.Tyst.
★ Rashid Musa. Tyst.
★ Bilan Osman. Tyst.
★Fatima Doubakil. Tyst.
★ Foujan Rouzbeh. Tyst.
★ Nabila Abdul Fattah. Tyst.
★ Nachla Libre. Tyst.

Efter grupp- och överfallsvåldtäkter vars gärningsmän har islam som värdegrund: tyst. Efter dubbelmorden på IKEA i Västerås: tyst. Tyst från alla som företräder makten, media och islam. Men då en tragedi utspelats på en skola i Trollhättan används den genast i politiska syften av islams anhängare!

 

Omar Mustafa deltog i manifestationen i Trollhättan där, enligt artikeln, stora skaror av muslimer samlades för att hedra offren och för att protestera mot våldet. Efter morden i Nigeria, Paris, Tunisien, Köpenhamn och Västerås samlades inga skaror av muslimer för att protestera mot våldet.

★ Mustafa talar om “mångkultur” som lösning, vilket inte alls är lösningen enligt en artikel.
★ Mustafa poängterade under manifestationen att det långt ifrån är första gången som Trollhättan drabbas av ett våldsdåd med rasistiska förtecken, 1993 eldhärjades stadens moské. –”Och attackerna mot moskén har fortsatt, säger Mustafa”.
★Efter moskébranden i Eskilstuna (då muslimer själva verkar ha orsakat branden) uttalade Omar Mustafa:

”– Känslan är att det är planerade hatbrott med syfte att skrämma en del av befolkningen. Det är en attack mot religionsfriheten, en attack mot hela samhället och jag kan inte annat än att definiera det som terrordåd, lägger han till.”

Visst är det planerat. Men av vem? Vi ska inte glömma att Islamiska förbundets moderorganisation ”Muslimska brödraskapet” är terroriststämplade. I Frankrike blev en imam för några år sedan påkommen då han ”vandaliserat” sin moské för att kasta skulden på ”rasister”. Han utvisades.

Tänk om samma sak förekommer i Sverige, för att skapa en sympatikänsla för islam? Att göra islam till offer verkar vara en strategi.

 

Omar Mustafa uppmanar nu regeringen att sätta in krafttag mot extremismen på nätet. Vi ser hur den muslimska världen oupphörligt verkar ligga i strid med varandra eller mot oss “otrogna” (ickemuslimer). Extremismen i såväl islams ideologi som en del av dess handlingar synes vara uppenbar men Omar Mustafa kräver inte krafttag mot den extremismen. Omar Mustafa vill förmodligen, precis som OIC vill och arbetar för i FN, att kritik mot islam skall stävjas.

Det är slående hur islams anhängare skickligt använder tragedier eller andra händelser för sina ideologiska/politiska syften. Det är även mycket skickligt att ständigt få den fria världens folk att se åt ett annat håll då islams anhängare

★ utför terrordåd (bl.a. Twin Towers 2010).

★ utför massakrer på “otrogna”, bl.a.
– då al-Shabaab mördade 39 människor i en galleria i Kenya 2013,
– då muslimer 2013 tog makten i Centralafrikanska republiken och genast började utrensningen av kristna,
Boko Harams över 2000 mord på Nigerias kristna under första halvåret 2014,
Boko Haram mördade omkring 2.000 människor i attacker i Nigeria.

★ spränger folk i luften, bl.a.
– självmordbombarna i London 2005,
– självmordsbombaren i Stockholm 2010,
– kvinnan som iklädd niqab sprängde sig och en polisstation i Istanbul 2015,
– bombdådet i Jemen 2015.

★ våldtar och mördar småflickor (bl.a. Islamiska staten).

★ mördar folk på öppen gata, bl.a.
mordet på Lee Rigby i London 2013,
– halshuggning i Frankrike och massaker på turister i Tunisien 2015.

 

I vårt grannland Danmark var det kalabalik i början av året då en ung man försökte mörda Lars Vilks, istället dog en oskyldig man.
Dagen efter attackerades en synagoga, en judisk man sköts till döds, poliser skottskadades.

Morden hyllades av bl.a Islamiska staten men även av islams anhängare i Danmark, på Facebook kunde man läsa ”Vi är alla Omar. Allah välsigne dig”.

 

Det är betecknande att gärningsmännen hyllas då terrorismen och mord utförts i ideologin islams namn, men att ett helt folk och dess värdegrund (demokrati) skall ifrågasättas och attackeras efter en ensam ung mans dåd. I min värld är ALLA våldsdåd lika mycket värda att fördömas.

I Trollhättan skapades ytterligare turbulens då muslimer under manifestationen använde Islamiska statens gest, ett pekfinger riktat mot himlen.

Hur kommer det sig att en diktatorisk ideologi (vilket islam förutom att vara religion även är) får så mycket stöd i svensk media och av våra politiker?

 

Att svensk statlig television har sådan okunskap om islam är skrämmande. Det är skrämmande att våra mediarepresentanter, politiker och myndigheter inte vet vad islam är.

★ Jag har skrivit till demokratiminsiter Alice Bah Kuhnke och frågat när hon ska infria löftet att vi ska få lära oss vad islam är. Jag fick till svar att vi ur ett genusperspektiv ska läras vad islamofobi är.
★ Jag har skrivit till Åhlens och H&M och (med till dem bifogat material) informerat dem om att de stöder förtryck av kvinnor då deras annonskampanjer har islamiska förtecken (de marknadsför hijabs, slöjor). Jag fick de vanliga floskelsvaren om “värdegrund”.
★ Jag har skrivit till ärkebiskopen och en domprost i Stockholm och (med till dem bifogat material) frågat vad de tänker göra för att sakligt informera församlingsmedlemmar om vad islam är. Jag fick de vanliga svaren om “värdegrund”.

 

En person skyller det inträffade i Trollhättan på Jimmie Åkesson. Hon går förmodligen islams ärenden. Vi ska inte tala om Jimmie Åkesson, vi ska tala om islam, och vi ska göra det öppet och sakligt. För att göra det krävs kunskap om islam. Vi måste lära oss mer om islam innan det blir som i England,där det sägs att man kan finna s.k. shariazoner, i de zonerna råder islam och islams rättssystem sharia. Det är områden där parallellsamhällen inte vill underkasta sig Englands samhällskultur, värdegrund , regler och lagar. Vill vi ha sådana områden i Sverige?

Jag har på enkla sätt skrivit och förklarat vad islam är, det samt andras kunskap har jag samlat i ett forum för alla, läs det gärna via bifogade länk:

https://www.facebook.com/groups/662138050578879/?fref=ts

 

Fundera på en sak: är en rörelse (islam) som vill förbjuda kritik mot sig en öppen, ärlig och demokratisk rörelse?
Vill ni ha en sådan rörelse i svensk makt, media och myndigheter?

 

Annonser