Okategoriserade · politik

Vart fjärde år får vi några minuters demokrati, resten av året är det diktatur.

12193735_10153350014679195_7355651137656180833_n.jpg

Vilken sorts samhälle vaknade vi upp till denna Alla helgons dag?

En spirande diktatur. Demokratin poppar upp en gång vart fjärde år (då vi har allmänna val), däremellan förväntas vi medborgare hålla truten och tycka vad etablissemanget beordrar oss att tycka.

Det finns många exempel på att det är så, men alltför många ser dem inte trots att exemplen skrivs dem på näsa

Den största enskilda politiska, nationalekonomiska och samhällskulturella fråga vi har i Sverige är svensk invandringspolitik, d.v.s. den skattefinansierade invandringen från muslimska MENA-områden (vilket det i praktiken är). Har vi andra synpunkter på den förda politiken än vad de s.k. “politiskt korrekta” tycker vi ska ha blir vi genast anklagade för att vara:

★ rasister

★ främlingsfientliga

★ fascister

★ nazister.

De politiskt korrekta är inte korrekt tänkande. Många av dem verkar vara antingen dummare än tåget eller dummare än rälsen som tågen går på.

Det finns två sidor, två läger, två åsikter:

1/ Den politiskt korrekta:
“Vi ska ha en stor och mycket kostsam invandring, vad folket tycker skiter vi fullkomligt i. Vilka effekterna blir skiter vi fullständigt i. För att bekosta den invandring som vi “politiskt korrekta” TYCKER vi ska ha tar vi skattepengar från vård, omsorg, samhällsskydd, utbildningsväsenden, infrastruktur, sociala skyddsnät och pensioner”.

2/ Sverigedemokraterna, den folkliga:

“ Våra föräldrar, deras föräldrar och deras föräldrar har jobbat upp vår välfärd. De har slitit, blödit och gråtit många gånger men de lyckades. Vi betalar skatt för att den välfärd de skapade ska bestå, men våra regeringar tar våra skattepengar till annat. När vi klagar kallas vi rasister/främlingsfientliga/fascister, vi blir avstängda från arbetsuppgifter, vi kastas ut från förtroendeuppdrag i fackförbund, vi får stenar inkastade genom fönster. Dessutom förväntas vi arbeta LÄNGRE innan vi får pension, en pension som verkar bli allt lägre”.

Snart kanske vi inte ens får pension alls.

Vilket av de två lägren andas demokrati, vilken sida framstår som diktatorisk?

Det påstås med dårens envishet att vi

★ måste ha invandringen för att försörja alla pensionärer (vi blir ju alla gamla en gång).

★ måste ha invandringen för att vården ska fungera

★ måste ha invandringen för att Sverige ska fungera

★ invandringen är en vinst.

Hur är verkligheten?

INGEN kan säga att den skattefinansierade invandringen är en vinst, den är ju skattefinansierad! Det är en ren bluff! Vi har sedan 1993 allt fler skattebekostade invandrare i Sverige men sedan år 2000 har 25 % av åldringsvårdsplatserna tagits bort samtidigt som antalet fattigpensionärer ökar. Slutsats: de “politiskt korrektas”argumentet att vi behöver den skattefinansierade invandringen för att ta hand om oss när vi åldras är bluff.

Vad händer den dag vi inte litar inte på makten och myndigheterna längre?

Vi har allt färre personal på våra sjukhus och vårdpersonal upplever att arbetssituationen blir allt sämre. Istället är det inhyrd vaktpersonal och poliser som behövs på vårdinrättningar numera. Slutsats: argumentet att vi behöver den skattebekostade invandring de “politiskt korrekta” påstår vi behöver för att ta hand om oss när vi vi blir sjuka är bluff, den skattebekostade invandringen medför SÄMRE sjukvård! Vad händer den dag vi inte litar på sjukvården längre?

Eftersom polisen dras på allt fler uppdrag p.g.a. händelser som den skattebekostade invandringen orsakar, kan polisen inte hjälpa oss längre. I Eslöv har ett medborgargarde bildats för att polisen försvunnit, polisen är i Trelleborg och bevakar de skattebekostade invandrare som väller in i tusentals varje vecka. Frågan är om vi överhuvudtaget kan räkna med hjälp av den polis vi betalar skatt för att ha. Vad händer den dag vi inte litar på polisen längre?

När vi påpekar dessa fakta och frågar de “politiskt korrekta” NÄR den av dem den utlovade vinsten kommer, mumlas det i skäggen och vi kallas återigen för “rasister/främlingsfientliga/fascister”.

I vårt en gång så trygga land har överfalls- och gruppvåldtäkter ökat mångdubbelt sedan 1993, men att påpeka att det kan att ha att göra med den skattebekostade invandringen resulterar i de politiskt korrektas favoritaurgument: “rasister/främlingsfientliga/fascister”.
Sjukvården belastas allt mer av offren för våldsbrott, bl.a. skjuts det vilt. Nyligen avled en ung man i Göteborg efter att ha skjutits, strax efter inträffade samma sak i Flemingberg.

Om vi påstår att det ökande våldet i Sverige har samband med den skattefinansierade invandringen kallas vi återigen för “rasister/främlingsfientliga/fascister”.

I den lilla skånska orten Ljungbyhed (1.500 invånare) har Migrationsverket ordnat plats för 1.000 s.k. “flyktingar”. Ur artikeln:

“Sedan det stod klart att Migrationsverket hyrt 16 000 kvadratmeter av Ljungbyhed Park av Peab under tre år för att etablera ett ankomstboende för flyktingar har Ljungbyhedsborna efterlyst ett informationsmöte”.

Migrationsverkets representant fick under mötet frågor om de har funderat

★ över vilka konsekvenser det skulle ha med 1 000 flyktingar in en by som Ljungbyhed med 1 500 invånare,

★ varför man inte hade informerat tidigare och

★ vem som betalar för alla flyktingar.

I vanlig ordning skyllde representanten på politikerna: -”Detta är frågor som ni får ta med de politiker som beslutar om vår asylpolitik på regeringsnivå. De politiska besluten kan jag inte råda över”, konstaterade han. En av frågorna, vem som betalar för alla flyktingar, kan jag besvara direkt: det gör vi alla som betalar skatt! Varenda krona en SKATTEFINANSIERAD invandrare kostar tas från DINA skattepengar, DIN välfärd, DIN pension.

Det finns en grupp som med rätta är rädda inför den stora tillströmningen av s.k. flyktingar (enligt UNHCR är 75 % av de hitkommande män), den gruppen är kvinnor, ur en artikel:

“Flera av de närvarande kvinnorna uttryckte rädsla både för den egna och framför allt sina döttrars säkerhet. -”Jag vågar inte gå ut kvällstid. det känns obehagligt att ha 20-talet män som står och visslar och skriker efter en, sa en kvinna”.

Om kvinnor uttrycker sin oro, rädsla och frustration kallas de “rasister/främlingsfientliga/fascister”, men skatt ska de betala.

FN:s flyktingorgan UNHCR hjälper miljontals behövande över hela världen, det har de kunnat göra bl.a. för att Sverige har bidragit med mångmiljardbelopp.

Det är våra skattepengar som använts för att hjälpa UNHCR att hjälpa flyktingar ute i världen. Nu tar vår regering de pengarna FRÅN UNHCR för att bekosta invandringen, UNHCR är tvingade att tigga av oss som redan betalat (via skattsedeln) för att de ska kunna hjälpa!!

Om vi ifrågasätter det kallas vi “hjärtlösa/ rasister/främlingsfientliga/fascister”, så här skrev en kvinna till mig:

“Har du tittat på filmen Micke Carlsson? Har du inget hjärta i kroppen? Det handlar om människor som flyr i desperation! Ingen tvingar dig att betala något utöver skatten. Men lite medkänsla skulle du kunna visa eller annars kunde du hellre låta bli att skriva något! Regeringen har inte slarvat bort några pengar. De har använts till de flyktingar som kommit hit. Det kan man tycka är fel, de pengarna behövs ute i världens krigsländer, men vi befinner oss i en nödsituation och då får man ta till nödlösningar. Att avvara 150kr klarar de flesta i Sverige av!”

Det är ju bra att vilja hjälpa, men det räcker inte att “tänka med hjärtat”, vi måste koppla in hjärnan med. De som, enligt den politiskt korrekta”,

★ flytt i desperation

★ reser inte 4.000 kilometer hit

★ för att sedan vägra stiga ur bussarna

★ för att det står träd i skogen utanför bussarna.

Samtidigt som våra skattepengar används för att betala de bussar som för de skattebekostade invandrarna till de av oss betalda semesterbyarna som de skattebekostade invandrarna ratar som boende, svälter tusentals barn ihjäl VARJE DAG! Men en “politiskt korrekt försvarar det alltså:

“Regeringen har inte slarvat bort några pengar. De har använts till de flyktingar som kommit hit. Det kan man tycka är fel, de pengarna behövs ute i världens krigsländer, men vi befinner oss i en nödsituation och då får man ta till nödlösningar”.

Det är ju för farao nöden där den finns ute i världen vi ska åtgärda! Ärthjärna!

Att vi ska behöva betala pengar varje månad för att regeringen slarvat bort det vi redan betalat in är regeringens fel, ingen annans, regeringen saknar såväl hjärta som hjärna.

De ärthjärnor som inte begriper att vår regering och övriga “politiskt korrekta” i Sverige sviker miljoner människor, är inte humanister, de “politiskt korrektas” värdegrund stinker. I Sydsudan riskerar FYRA MILJONER människor att svälta enligt FN!

Regeringen tar biståndspengarna från UNHCR, och “de politiskt korrekta” kallar oss för hjärtlösa? Det är ju alliansen, socialdemokraterna och miljöpartiet som är bovarna.

Fler exempel: när svensk lag åberopas och lagbrott skall stävjas, kallas det “rasismen”.

Det lagvidriga tiggarlägret i Malmö ska rivas, genast kommer ordet”rasist”.
I vårt land har en diktatorisk ideologi (islam) vars kvinnoförtryck ingen kan blunda för vuxit snabbt de senaste åren.

★ Svenska kyrkan försvarar islam.

★ Demokratiministern försvarar islam.

★ Åhléns och H&M använder islams attribut hijab (slöjan) i sina höstkampanjer.

Då vi påpekar att islam är en kvinnoförtryckande ideologi kallas vi “rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga/islamofober”. Samtidigt riskerar kvinnor, boende i områden där islam råder, sina liv för att slippa detta kvinnoförnedrande attribut.

Hur bra är egentligen den politiskt korrekta invandringspolitiken som bara kan försvaras med argumenten “rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga hjärtlösa islamofober”?

Den är urkass, den svenska invandringspolitiken är ifrågasatt av andra länders politiker som inte vill ha samma elände som vi tvingas utstå i vårt land.

Ingen kallar de politikerna som kritiserar Sveriges oansvariga och huvudlösa invandringspolitik för “rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga hjärtlösa islamofober”, men om svenska knegare uttrycker samma sak bespottas de av “de politiskt korrekta” för att vara det.

Borgmästaren i Calais/Frankrike säger att invandrare har blivit så laglösa att franska militära trupper behövs för att klara av situationen.

De i Sverige som vågar säga att vi kommer hamna i samma läge som Calais kallas för… just det: “rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga islamofober”. De som vågar säga som det är riskerar att bl.a:

★ bli av med arbete,
★ bli av med förtroendeuppdrag i fackförbund
★ få stenar inkastade genom bostadens fönster.

Men om vi INTE säger någonting kommer vi bli av med mer än arbetet, vi kommer bli av med välfärd, sjuk- och åldringsvård och pension, så illa är det faktiskt med vårt land nu.

Vi har vaknat upp till en dag där svensk demokrati och lag är underordnad den “värdegrundsdemokrati” som råder, d.v.s. det makten och media säger åt oss att vi ska tycka. Vi förväntas hålla truten och tycka “rätt”, annars är vi “hjärtlösa, rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga islamofober”. Vad händer den dagen vi ska tvingas att rösta “rätt”?

Det verkar vara så att att svensk demokrati numera innebär att det är fint och rätt att vara diktatorisk och förtryckande, medan sunt förnuft, knegande svenskar och oroliga medborgare är fult, fel och farligt.

Om vi klagar kommer det genast att “vi har demokati, du får ju rösta vart fjärde år”. Men om vi röstar “fel” gäller inte demokratin längre, då är vi “hjärtlösa, rasister/nazister/fascister/främlingsfientliga islamofober”.

Har vi en demokrati eller är vi på väg mot diktatur? Fundera på det nästa gång du hör, ser eller läser en “politiskt korrekt nyhet”.

Annonser