Okategoriserade · politik

DÖ7:an är botten som släcker ljuset och sänker Sverige.

12195883_10153366353909195_8147798141504137203_n

 

Vi går mot ljusare tider!

Nej, nu ljög jag, det blir faktiskt sämre innan det kan bli bättre, som förra statsministern Reinfeldt sade. Det är ju hans och de övriga sjuklöverstollarnas politik som för oss mot det allt sämre, frågorna är bara HUR mycket sämre det ska behöva bli innan vi svenskar slår näven i bordet och stoppar vansinnet, och NÄR det kommer bli bättre.

Vi kan, utan att slå näven i bordet, slå fast en sak: innan man har slutat glida nedför branten, kan man inte börja klättra upp igen. Vi måste alltså stoppa fallet av vår välfärd och utarmning nu.

 

I vårt land har en märklig situation skapats där de under 40-, 50-, 60- och 70-talens forna välfärdsbyggarpartier (S, M, C och FP) har bytt fot och tillsammans med de välfärdsfientliga partierna V och Mp har blivit välfärdsnedrivare.

På andra sidan finns ett relativt nytt parti (SD) som blivit den enda förespråkaren för välfärdens bevarande och återuppbyggnad.

Det otäcka är att den välfärd som vi i Sverige arbetat upp under generationer anses tillhöra andra än oss, det finns t.o.m. människor som inte förstår kopplingen mellan att arbeta, betala skatt och därigenom ha välfärd via offentliga sektorn. De tror att det finns en gigantisk bankomat (“staten”) någonstans som myndigheter, kommuner och landsting kan hämta pengar ur, Löfven verkar vara en av dem som trodde det.

Eftersom pengarna i bankomaten inte räcker till på grund av han egen välfärdsnedrivande politik (den arbetarfientliga och skattefinansierade invandringen) kollar han efter en ny bankomat. Just nu tror han att bankomaten heter EU.

 

Moderaterna har sedan 2010 gått i säng med Sveriges politiska prostituerade (Mp, som gör allt för att få och behålla makt) med erkänt skrämmande resultat. Reinfeldt blev kanske bjuden på miljöpartistisk svampstuvning, i vart fall verkar det som att även han trodde på “bankomaten”, men hans efterträdare Anna Kinberg Batra har (under galgen) erkänt moderaternas dumhet.

Nu vill moderaterna införa gränskontroller och totalstoppa asylinvandringen, räddas vad som räddas kan av väljarstödet verkar bli deras strategi. Kinberg Batra har tagit till sig SD:s insikt och analysförmåga, ur artikeln (länk nr. 2):

“Om man inte agerar väntar någon form av systemkollaps”.

Vad hände med Kinberg Batras “invandrarna ska gå till det första jobbet”? Har hon äntligen begripit att vi inte har riktiga jobb (alltså inte skattefinansierade hittepåjobb eller andra låtsaskonstruktioner) ens till de som redan finns i Sverige?

 

Även centerpartiet verkar ha halkat in i miljöpartiets lattjolajbans-klubb, centern säger nej till moderaternas förslag om tillfälliga gränskontroller, ur artikeln:

–”Många har uppfattat det som att det skulle minska antalet asylsökande, men så är inte fallet, säger Centerpartiets talesperson för integration- och migrationsfrågor, Johanna Jönsson. Det skulle dessutom innebära enorma förseningar i den viktiga trafiken, inte minst över Öresundsbron. Många har uppfattat det som att det skulle minska antalet asylsökande, men så är inte fallet. Man har rätt att söka asyl vid en sådan kontroll”.

Centerpartiets Johanna Jönsson är kanske inte korkad, men hon är okunnig.

★ Dels har Sverige rätt att neka asylsökande asyl,

★ Dels ska asylsökande från länder utanför EU söka asyl i det första EU-land de kommit till (det säger Dublinförordningen). Om Sverige börjar avvisa asylsökare direkt vid gränspassagerna, kommer naturligtvis antalet asylsökande minska med tiden.

Konsekvenstänkande och analyser verkar inte vara centerns starka sida, centern analyserar som miljöpartister gör.

 

Socialdemokraternas konsekvenstänkande och analysförmåga är inte heller något att hänga i den julgran vi snart ska ta in i vardagsrummen, enligt Aftonbladets artikel:

“Inrikesminister Anders Ygeman tvivlar på att Moderaterna menar vad det verkar som att de menar”.

Jag undrar vad Ygeman tror att moderaterna menar när moderaterna säger att de menar att vi måste totalstoppa asylinvandringen annars kollapsar våra system. Även Ygeman verkar analysera som miljöpartister gör, det kan vi väl mena att vi menar vi är överens om att vara menande överens om. Se hur Romson analyserar i det korta videoklippet här nedan:

 

Ygeman tar till en vanlig floskel:

”Det skulle förvåna mig om M tycker att ingen som flyr från IS eller Assads bombningar ska få möjlighet att få sin asyl prövad i Sverige”.

Ygeman har inte kollat vare sig

★ Syrien (huvudstaden Damaskus är fortfarande ett turistmål, där går livet vidare som vanligt),

★ världskartan eller

★ Dublinförordningen.

De som kommer från Syrien har ju redan, då de passerat landets gräns, kommit undan Islamiska staten och Assads bombningar. När de anländer till Öresundsbron (eller andra svenska gränspassager) har de redan rest 4.000 kilometer och passerat ett antal EU-länder.

Ygeman är nog inte korkad, men han är okunnig. Dels har Sverige rätt att neka asylsökande asyl, dels ska asylsökande från länder utanför EU söka asyl i det första EU-land de kommit till, det säger Dublinförordningen.

 

Ygeman och socialdemokraterna (inte minst LO:s Karl-Petter Thorwaldsson) sprider så mycket grov retorik (vinklat skitprat, t.o.m lögner) att vi kan exportera det till Nordkorea.

Nu har ytterligare en av de retoriskt skitpratande sossarna, SSU:s Pavlos Cavelier Bizas, sällat sig till dårarnas kör, inför julhandeln har han spridit ett budskap, ur artikeln:

”Har vi råd med julklappar har vi väl råd att rädda liv”.

Bizas använder två prognoser för att ge det redan hårt belastade svenska folket dåligt samvete:

★ dels HUI Research som prognoserar att vi kommer omsätta 75 miljarder kronor i årets julhandel,

★ dels Migrationsverkets oktoberprognos att “flyktingmottagandet” kommer att kosta 60,2 miljarder kronor 2016.

Julhandelns omsättning tas frivilligt ur egna plånböcker, Migrationsverkets 60 miljarder tas från vår gemensamma välfärd, den vi betalar skatt för att ha. Menar SSU att vi ska betala TVÅ gånger för att det kommer hit folk som vi måste försörja?

Pavlos Cavelier Bizas har liksom sin kollega Mona Sahlin lite svårt att skilja på ditt och mitt, som de flesta socialister anser han att andra ska betala, gärna flera gånger dessutom.

Det är ju något allvarligt fel på socialdemokraterna nu. Jag tror att Bizas tror på bankomaten han med. Tror han på jultomten också?

 

Bizas säger att han är oroad över utvecklingen där man ser på människor som kommer hit som kostnader i stället för tillgångar.

Jag undrar var de där tillångarna blev av, det rapporteras mest om allt fler skottlosningar, sprängdåd och en explosionsartad ökning av grupp- och överfallsvåldtäkter.

För ett år sedan skrevs i Danmark att var fjärde invandrad ung man begick brott, ur artikeln:

“Unge mænd med ikke-vestlig baggrund tegner sig for en uforholdsmæssig stor andel af kriminaliteten i Danmark, viser en ny rapport fra Danmarks Statistik. Her fremgår det, at 27 procent af mandlige efterkommer fra et ikke-vestligt land i alderen 20-24 år er blevet kendt skyldig i en lovovertrædelse i 2013”.

Jag är oroad över att politiker LÅTSAS att de som kommer hit tillför Sverige något positivt. Det är ju en ren lögn.

 

Under ett antal års tid ha vi fått oss itutat att:

★ den skattebekostade invandringen från muslimska MENA-länder är ren vinst,

★ utan den invandringen har vi inga som tar hand om våra gamla,

★ utan den invandringen har vi “inga händer i vården”,

★ utan den invandringen stannar Sverige.

Makten och media har lurat oss: den skattebekostade invandringen från de muslimska MENA-länderna är en ren kostnad för det svenska folket.

Självklart ökar kostnaden i takt med att allt fler som vi måste försörja kommer hit. För bara fyra månader sedan prognoserades en FÖRSTA kostnad för invandringen (då är alltså inte olika former av bidrag och ersättningar inräknade) på 31,2 miljarder kronor för år 2016. NU prognoseras en FÖRDUBBLING av de kostnaderna.

Invandringen är en ren investering säger tomtarna i sjuklövern, men moderaterna och Kd vill inte ha den investeringen längre. De har kanske begripit att det inte kommer någon vinst från den “investeringen”.

 

I en prognos från oktober beräknade Migrationsverket alltså att “flyktingmottagandet” kommer att kosta 60,2 miljarder kronor 2016. Beräkningarna bygger på scenariot att det kommer 135 000 asylsökande nästa år.

Det kommer ungefär 2000 asylsökande PER DAG nu, om det fortsätter kommer vi alltså ha YTTERLIGARE över 500.000 asylsökande i Sverige nästa år. Kostnaden för bara den första MOTTAGNINGEN kommer skjuta i höjden till omkring 100 MILJARDER kronor. Lägg sedan till alla andra kostnader som läggs på kommuner, sjukvård etc.

Asylinvandringen kostar oss väldigt många sjuksköterskor, poliser och åldringsvårdsplatser.

 

I Sverige har vi förutom en ren ekonomisk förlust även en förlorad trygghet. Vi har inte en aning om vilka som kommer in i vårt land eller vad deras syfte är.

★ Enligt FN:s flyktingorgan UNHCR är 75 % av de som kommer till Europa män, de lämnar alltså kvar sina kvinnor och barn i krisområden? Är det en sådan samhällskultur vi ska låta växa fram i Sverige?

★ Vi vet inte hur många som vill använda det våld vi ser Islamiska staten använda i Mellanöstern, men de som vill använda det våldet finns här .

★ I Tyskland har problemen börjat bli oöverstigliga, ur artikeln:

“Förutom de massiva ekonomiska och sociala kostnaderna, och bördan av ökad kriminalitet inklusive en våldtäktsepidemi, riskerar tyskarna nu att utsättas för exotiska sjukdomar – och tuberkulos”.

Tyskland planerar att strama åt sin migrationspolitik. Enligt nyhetsbyrån DPA kommer landet att återinföra Dublinförordningen vilket innebär att man kommer skicka tillbaka flyktingar till det EU-land de först anlände till.

Välfärdsnedrivarna (C, Mp, S och V) påstår att Sverige inte kan göra det som alltfler EU-länder nu gör: följa lagar och konventioner.

 

För att föra in lite ljus i de stolligas mörker behövs lampor. Jag rekommenderar INTE att de ska göra som Fateh Mohammad i Pakistan: föra upp lampan där solen aldrig skiner.

Men kanske skulle vi inför första advent byta ut de välfärdsnedrivande politikerna (numera S, Mp, V och C) som sitter i riksdagen mot julstjärnor.

Då finge vi i varje fall både ljus och stjärnor i riksdagen och sannolikt en mer välfärdsvänlig politik.

 

Annonser