Media · Okategoriserade · politik · Värdegrundsdiktatur

Då kunskapen är låg och argumenten är slut fladdrar de som inget vet med rasistkortet.

12244368_10153367992964195_4503159952914264301_o

 

Nu har hattifnattarna i vänsterblocket (kommunisterna i V, miljöpartisterna som är rödare än en kommunist och sossarna som blivit mer socialister än demokrater) än en gång fått fnatt.

I webtidningen Nyheter 24 (en vänsterinriktad historia) publiceras i huvudsak antidemokratiska artiklar, nyligen läste jag två av dem.

I den ena påstås att den misslyckade integrationen är SD:s fel. Jag har replikerat på artikeln, gå gärna in via länken och rösta på om du håller med artikelförfattare Gustaf Liljenström eller ej.

I vilket fall som helst kommer ni se att hattifnattarna har fått fnatt, nu när verkligheten kommer dem ikapp.

 

I min replik till Lindström skrev jag:

Den misslyckade integrationen är ett resultat av två svårförenliga ideologiers och samhällskulturers möte i Sverige:

★ den ena är vår samhällskultur, baserad och framväxt ur demokratisk, jämställd och individvänlig ideologi,

★ den andra är den invandrade kollektivistiska och förtryckande ideologiska islam samt kollektivistiska klankulturer.

Att i vanlig ordning skylla det på SD (som bara suttit i riksdagen sedan 2010) är inget annat än vänsterretorik och vänsterpropaganda.

 

Redan 2003 fanns en intressant text att läsa, i den står om Aje Carlblom och Sara Johnsdotter som 1995 flyttade in på Rosengård för att göra ett fältarbete (det gav dem varsin akademisk doktorsgrad). Ur texten:

“Vi har ett problem! Detta är inte berikande. Rosengård har blivit en plats där man kan slippa Sverige och leva precis som i sitt hemland.
»Man kan bo här hela sitt liv utan att lära sig svenska och utan att arbeta. En del flyttar hit för att undvika Sverige, för att vara tillsammans med landsmän och för att bli mer troende. Många har bott på andra platser i Sverige i åratal men åker hit för att Rosengård är ett muslimskt samhälle i samhället. För ett land som anser att integration är det rätta är detta ett misstag. De lever fullständigt åtskilda från resten av Sverige. De behöver inte förändra sig,« säger han”.

Men Lindström skyller på Sverigedemokraterna! Lindström ljuger som en häst travar.

 

Sanningen är att de rödgröna och moderaterna har misslyckats med invandrings- och integrationspolitiken, det är naturligtvis dem vi rättmätigt ska beskylla för det.
Gustaf Liljenström ljuger i sin artikel , han gör detsamma som Henrik Arnstad gjorde i den farsartade debatt då han hela tiden talade om rasismen. Se den 15 minuter långa och textade videon via länken här (de är “En arg blatte talar” som gjort videon):

 

★ Arnstad ljög under den debatten, bl.a. påstod han att de siffror vi använder är arabiska.
Fel, de kommer från Indien via Mellanöstern.

★ Arnstad och Liljenström vill få svenska folket att tro att det är rasismen som är problemet i Sverige.
Fel, problemet i Sverige är inte rasismen, problemet är att det alltmer vänsterinriktade etablissemanget inför en mångkultur som vi redan ser har misslyckats (bl.a. i Rosengård redan under 90-talet).

Gustaf Liljenström gör som illusionister: viftar med ena handen (rasistkortet sitter fastklistrat i den) medan andra handen utför tricket (medverkar till att rasera en välfärdsstat).

Det antirasistiska, toleranta och demokratiska svenska folket är värda en bättre show än så.

 

Vår nutidshistoria påminner allt mer om J.R.R. Tolkiens ”Sagan om ringen”, där Sverige var det idylliska Fylke, svenskarna är de förnöjsamma hoberna och vänstern/miljöpartiet/socialdemokrater är sagans onde Saruman som tillsamman med islam (Mordor) vill härska över oss alla.

En av de som löper den fiktiva Sarumans ärenden (om det är av ren dumhet, okunskap eller av ideologiska skäl låter jag vara osagt) är den andra artikelns författare, Birgitta. Hon skriver i Nyheter 24 “Jag ser fram emot en ursäkt för att ni olovligen använt er av mig för att underteckna ert bruna brev och att ni snarast ändrar texten i flygbladet” (det flygblad som SD nu distribuerar vid EU:s yttre gränser). Birgitta fortsätter med:

“Jag skriver till dig med anledning av er smutskastning av Sverige utomlands, Ni undertecknar det med bl a The People of Sweden. Med hänvisning till min personliga frihet, min integritet och den demokrati som ni säger er värna om begär jag härmed att mitt namn stryks från flygbladet”.

Birgitta, jag har läst Sverigedemokraternas flygblad, och ser inte ditt namn någonstans där. Ditt namn är således inte använt, vilket du faktiskt påstår. Du ljuger alltså precis som Arnstad och Liljenström, vi ser ett mönster i er retorik och era påståenden.

 

Vad är det i flygbladet SD nu distribuerar som är brunt menar Birgitta Hult?

Det förefaller som att hon låtit sig luras av antidemokraternas budskap att SD är nazister. Jag har en nyhet åt Birgitta:

★ De ljuger om SD.

Jag har en förklaring till deras lögner:

★ De är rädda för att tappa sin makt (vilken givit oss en försämring av välfärd, trygghet och framtid), och

★ de har inga sakliga argument mot SD.

De rödgröna och alliansen har faktiskt bara givit oss ett antal “Rosengård”, försämrad trygghet och försämrad välfärd, allt medan handen med rasistkortet fladdrat som i en kommusistisk rödvinsbakfylla.

 

Igår meddelade den sittande regeringen att de upprättar TILLFÄLLIGA gränskontroller i södra Sverige, detta för att minska den okontrollerade invandringen.

De kan dock inte vare sig säga som det är eller erkänna sina mångåriga misstag (då pekar ju deras fladdrande händer med det fastklistrade rasistkortet mot dem själva) istället kallar Löfven och inrikesminister Ygeman det för “att få ordning och reda i flyktingmottagningen”, Migrationsverkets kommunikationschef sade att införd gränskontroll KAN medföra ett mer strukturerat mottagande.

De kanske inte känner till Rosengård, Rinkeby, Bergsjön m.fl. “mångkulturella” områden, skottlossningarna, sprängdåden och gruppvåldtäkterna? Ska de strukturera det med?

I praktiken har vi fått YTTERLIGARE bevis på att det Sverigedemokraterna varnat för och sagt så länge är rätt.

 

I vanlig ordning är det en halvmesyr regeringen kommer med, de inför tio dagars gränskontroll, vilket är som att pinka i Atlanten.

Regeringen tror de är dörrvakt på en krog, “nu är det fullt, vi släpper inte in fler under tio minuter” medan de inte har en susning om vad som sker inne på krogen eller vilka som vill in.

Är inte ni som jag hjärtligt trött på dessa eviga tillsatta utredningar, givna värdelösa presskonferenser och halvmesyrer till beslut och åtgärder? Jag efterlyser mindre snack och mer verkstad. De enda som faktiskt gör något konkret för att förbättra Sveriges situation är SD, de som inte gillar det har sin fulla rätt att säga det.

Men i vanlig ordning kan de inte annat än vifta med rasistkortet med sin bruna näsa sittande i maktens och medias röv.

 

Annonser