Islam · Okategoriserade

Koranen och sharia eller demokrati och frihet?

12235125_10153372551429195_6408886403240276340_n

 

Är de fler än jag som tröttnar på de allehanda stollar och förståsigpåare som i tv-studios, godmorgonsoffor och nyhetsprogram återigen ska bortförklara islams massmord efter att islams massmord i Paris är begångna?

En av alla dessa stollar är Mona Sahlin som efter fredagens massmord i Paris redan i går började göra det som trollkarlar gör på scenen: fladdra med ena handen så att publiken tittar på den medan trollkarlen utför tricket med andra handen.

 

Redan igår började Sahlins hand fladdra som en vodkakommunistisk bakfylla allt medan hon på sitt släpiga sätt pratade om “Trollhättemorden”.

Tidigare har vi hört Sahlin bortförklara islams mord på otrogna (ickemuslimer) med Breivik, nu bortförklarar hon islams massmord med tragedin i Trollhättan.

Jag undrar om Sahlin har konverterat till islam eller om det helt enkelt är en enorm kunskapsbrist hon har. Jag tänker inte ens spekulera i huruvida det kan finnas ett tredje alternativ som har med Sahlins begåvning och tankeförmåga att göra, men gamle statsminister Göran Perssons omdöme om henne är nog rimligt:

“Det är inte så märkvärdigt det som kommer över hennes läppar, men hennes styrka är inte tänkandet” .

 

Islams anhängare mördar hundratals, men Mona pratar om de mörka högerkrafterna som “vi alla är så rädda för”.

Uppriktigt talat är jag mer rädd för Mona Sahlins ofantliga brist på analysförmåga och verklighetsuppfattning än de där “högerkrafterna” som jag inte sett röken av.

I mitten av februari i år begicks islamistiska mord i Köpenhamn och floskelpapegojan Mona Sahlin fick återigen sin plats i rampljuset. I vanlig ordning var det inte islams illdåd hon talade om, det var Breivik. Det är som en trollformel för dessa stollar:

”Hokus pokus, Breivik, och NU är det inte islamister som mördat människor”.

 

I februari kom även ett känt rikspucko (ingen nämnd och ingen glömd) dragande med sitt paradnummer ”fascismen”.

Så fort islams ideologi ligger bakom terrordåd och massmord är det alltså fascismens eller högerns fel? I februari klafsade Mona Sahlin ut i floskelträsket då hon offentligt sade:

” – Högern är antisemiter per definition.”

Eftersom det är nazismen och islam som (jämsides med kommunismen) faktiskt förföljt/förföljer, trakasserat/trakasserar och har massmördat judar måste det alltså vara de ideologierna Sahlin menar är “högern”.
Vågar hon inte säga som det är eller har Göran Persson rätt gällande hennes mentala kapacitet?

 

Visst är det märkligt att det alltid ska pratas om något annat när terrordåd och mord utförda i islams namn kommer på tal?

En del av argumenten känner ni igen:

★ ”Det finns kristna mördare”. Intelligent argument, eller hur? Det har alltid funnits mördare, kristna såväl som ateister, hinduer, motorcykelåkare, läkare, fabriksarbetare, kommunistiska, europeiska, latinamerikanska, m.fl. men vad har det med islam att göra? Inte ett smack.

★”Kristendomen predikar mord, se vad det står i bibelns gamla testamente”. Intelligent argument, eller hur? Det gamla testamentets texter kan likna koranens, men det gamla testamentet har inget med kristendomen att göra. Det gamla testamentet är från den tid då människor använde en osynlig gud för att med hot, våld och propaganda betvinga och förtrycka folk.

Likheterna med islam är slående.
Kristendomen däremot är motsatsen till islam.

Kristendomen har sitt ursprung från den tid då romarna lade under sig delar av världen, bl.a. det område som heter Palestina. Judarna i området ville befrias från romarnas förtryck, de väntade på sin Messias, (vilket enligt historien är Jesus).

På latin (romarnas dåtida officiella språk) heter messias “cristus”, därifrån kommer vårt “Jesus kristus” och därur ordet “kristendom”.

Nya testamentet kommer från kristendomen, men vad har det med islams härjningar NU att göra? Inte ett smack.

 

 Om inget annat fungerar kan de som vill undvika att tala om islam komma med korsriddarna.

“ Korsriddarna var i Mellanöstern!” Intelligent argument, eller hur? Det var omkring 1000 år sedan och korsriddarna fanns där redan då för att kämpa mot det makthungriga islam. Men vad har det med islams härjningar NU att göra? Inte ett smack.

★”Breivik!” Ja? En norsk galning som inte skrek “gud är störst” då han begick massmord. Men vad har det med islams härjningar NU att göra? Inte ett smack.

★ Nu har vi Trollhättetragedin som Sahlin gärna viftar med, men inte heller där tror jag att gärningsmannen skrek “gud är störst” då morden begicks. Men vad har Trollhättetragedin med islams härjningar NU att göra? Inte ett smack.

★ Ett populärt argument är: ”Det är enstaka extremister”. Jo tack, vi ser extremisterna. Men de följer KORANEN! Och koranen är ALL islams fundament, oavsett om det är islam i Saudiarabien, Islamiska staten, Paris, Iran eller Rosenård i Malmö. Om Mona Sahlin hade levt under andra världskriget, hade hon sagt samma sak om nazismen? “Det är bara några extremister”?

★ “Jag känner snälla muslimer”. Vilket på inget sätt ändrar de mord och terrordåd som utförs i en sektliknande ideologis namn. För visst är det sektvarning på en ideologi som säger att de av islams anhängare (rättroende) som dör då de mördar de som inte är islams anhängare (otrogna) kommer till paradiset där 72 oskulder väntar på dem?

Det fanns säkert människor som under andra världskriget kände snälla tyskar, ändå dog omkring 60 miljoner människor som nazismens ledare Hitler startade.

Vi ska alla veta att koranens ord är 1400 år gamla, de är likadana som för 1400 år sedan och islams lärda predikar dem fortfarande. Den dagen islam reviderar det fundament ALL islam vilar på (koranen och islams profet Muhammeds ord och handlingar) kan islam vara en del i ett demokratisk samhälle.

 

Vi ska inte göra misstaget att tro att Islamiska staten inte är islam, Islamiska staten ÄR islam.

Islam ÄR Islamiska staten. Redan i september förra året förbjöd Tyskland Islamiska statens alla aktiviteter, ur artikeln:

“IS får inte verka i Tyskland, det är förbjudet att använda dess symboler eller propagera för IS på sociala medier och att samla in pengar till organisationen. Sedan tidigare har Tyskland förbjudit en rad salafistiska organisationer eftersom de betraktats som terroristiska. Uppskattningsvis 400 personer från Tyskland deltar i stridigheterna på IS sida i Irak eller Syrien. Inrikesministern varnade för vad som kan ske när dessa personer återvänder till Tyskland.

–”De har lärt sig att hata och att döda, sade han”.

Det var det som återigen skedde i Paris i fredags. Den dagen Europas regeringar fattar att Islamiska staten gör det som islams profet Muhammed sade att islams anhängare skall göra, den dagen kommer kanske islam i dess nuvarande form att förbjudas helt.

 

Att tro på en gud är inte fel, men att i en guds namn mörda andra är något vi ska motarbeta med all kraft.

Vi måste debattera islam öppet och sakligt, för det som skedde i Paris i går är inte en ensam galnings verk, det är islam, det har hänt förut och det kommer hända igen. Enda sättet att bekämpa den terror islams anhängare utsätter demokratin för, är att skaffa sig saklig kunskap om vad islam är.

Den dag vi ger upp för islam, kommer vi leva under samma sorts förtryck som vi ser i Syrien, Iran, Saudiarabien m.fl. länder. Svensk media verkar liksom socialdemokrater och miljöpartister ha gett upp, nyhetsankaret Claes Elfsberg sade enligt uppift igår i svensk televison att ”vi i väst kanske har ett provocerande leverne, borde vi inte ta och anpassa oss för att kompromissa?”.

Vi ska inte anpassa oss efter islams regler eller lag sharia, vi måste lära oss mer om islam. Tag en söndag att läsa om vad islam verkligen är, läs gärna mer på Mona Walters blogg (länk nr. 2) eller i mitt Facebookforum (länk nr. 3). Där finns länkar till ytterligare information.

 

Annonser