Islam · Media · Miljöpartiet · Okategoriserade · Socialdemokraterna · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Skitpratet inom den rödgröna sörjan, är för demokratifallet bara början.

toalett

Vi är rysligt berikade i Sverige, för FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN är terrorhotet mot Sverige klassat som en fyra på en femgradig skala.

Säpo höjde på rekommendation från Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT) hotbilden till en fyra på den femgradiga hotbildsskalan. Fyra är ”högt hot”. NCT är en permanent arbetsgrupp där Säpo, Försvarets radioanstalt (FRA) och  Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) ingår. Nu när det lackar mot jul kanske vi ska kalla Must för julmust?

En fyra på hotskalan, det är väl som att få Nobelpriset? Dit kommer för övrigt en del av ledarna för de muslimska länder som förmodligen finansierar terrorhoten mot Sverige.

När vår regering misslyckas så kapitalt med att regera undrar nog många vad regeringen egentligen gör.

Det undrar nog regeringen med men de har inte begripit att de inte vet vad de gör, vilket återigen blev tydligt i går. Då höll inrikesminister Ygeman presskonferens för att säga: INGENTING.

Jag har en bror som, då han var omkring ett år gammal, gick in på toaletten varje morgon, stängde om sig och kom ut efter någon minut. Våra föräldrar blev lite fundersamma och kollade en morgon vad brorsan gjorde. Han gjorde som vår regering: INGENTING. Brorsan såg vår far gå in och stänga dörren, men han såg inte vad pappa gjorde där inne (morgonpinkade), så brorsan gjorde det han trodde man skulle göra: INGENTING.

Så funkar vår regering med, de knatar in i riksdagshuset en stund men de vet inte vad de ska göra då de kommit i regeringsställning. Alltså gör de INGENTING.

Det är lite lattjo att Sveriges regeringar haft svängdörr in till Sverige för terrorister men bötfäller vanliga svennar som pinkar offentligt, våra regeringar för så att säga en skitpolitik.

Att pinka offentligt är alltså belagt med bötesbelopp, vi kan undra om att pinka i kyrkan är lika illa. Omkring tio barn och tonåringar i åldrarna 9 till 15 år roade sig med det i lördags samtidigt som ett dop pågick, ur artikeln:

“Väl inne i lokalen ska ungdomsgänget ha hällt ut choklad och  åtminstone en av killarna ska ha kissat på golvet och på några av  dopgästernas ytterkläder. Kyrkans vaktmästare upptäckte det hela och lyckades till slut få ut ungdomarna. Hon berättar att det inte är första gången som det här gänget uppehållit sig i kyrkotorget.  –”Barn som inte har så mycket att göra söker väl sig till miljöer  där de kan vara inomhus om de inte kan vara hemma hos varandra, säger  hon och fortsätter: –”Men det handlar inte om ligister utan om barn som man måste hjälpa att förstå vilka koder som gäller hos oss”.

Ärad vare gud i höjden, vaktis är ju allt en nöjd en. Vi är i sanning berikade av det mångkulturella.

Nu när regeringen införde de gamla hederliga gränskontrollerna igen och gav polisen tillåtelse att göra sitt jobb såg man helt plötsligt en TERRORIST smyga sig in i Sverige.

Eller smyga och smyga, det räcker att de sätter sig fem stycken i en bil, fullastad med vapen dessutom, så har de fritt kunnat susa in över Sveriges gräns.

Tullpersonalen har inte FÅTT stoppa dem, det kunde vara för farligt!  Nu när de FÅR kontrollera de som vill komma in till Sverige, får de inte titta på hur de som vill komma in till Sverige ser ut.

Om t.ex. en man som SER UT att komma från Mellanöstern eller den afrikanska kontinenten får polisen inte kontrollera honom på grund av hans mellanösternutseende (gör de det kallas de för rasister av de stolliga vänstermupparna). De ska istället bl.a. kolla på de hitresandes bagage, om de te.x. har för få, för många eller fel sorts kassar och påsar med sig.

Om de hitkommande har påsar under ögonen då? Ska polisen blunda för det med?

Ett faktum är att det är islams terrorismen vi talar om som hot mot vår säkerhet, men i media talade man inte om islam igår då SÄPO höll presskonferens om den förhöjda hotbilden från islams terrorister.

Media försöker lära oss att det inte är islam när det är islams terrorister som begår terrordåd.

Det är som att säga att det inte var sovjetkommunisterna som ockuperade och förtryckte östeuropa. Nu gillar ju kommunisterna (bl.a. det gamla KFML, Palestinarörelserna och de som heter vänsterpartiet numera), delar av sosserörelsen och miljöpartiet islam, de vet förmodligen mycket väl att Islamiska staten är en aktiv del av islam, men de kan inte erkänna att de haft fel hela tiden.

Det är kanske därför de försöker få oss att tro att islam inte är islam då islams terrordåd drabbar oss.

Det finns en intressant text i Jyllandposten: ur artikeln:

”Hvis vi kigger på IS’ kommuniké, den udsendte efter Paris, kan vi f.eks. se, at de indleder med at citere Koranen 59:2:

»…  og de tænkte, at deres fæstninger kunne beskytte dem mod Gud. Men så  faldt Gud over dem fra en side, som de ikke havde regnet med, og indgød  dem rædsel [ru’b – ofte oversat til terror på engelsk, da det jo betyder ”skræk” eller ”rædsel”] i hjertet, så at de egenhændigt, og med de troendes hænder, lagde deres huse i ruiner. Så tag ved lære, I, der kan se!«

Blandt  muslimer er versets såkaldte åbenbaringskontekst beretningen om dengang  i 625, da muslimerne fordrev den jødiske stamme Banu Nadir fra Medina,  fordi de havde samarbejdet med fjenden i Mekka”.

★ Men det handlar alltså INTE om islam då islamiska staten (som har samma gud, profet och koran som alla andra av islams anhängare) begår terrordåd och mord.

★ Vad är stollarnas enda argument för det?

★ Att islam (som har samma gud, profet och koran som Islamiska staten, al-Qaida, al-Shabaab, palestinska PLO, Boko Haram m.fl.) är “fredens religion”.

Ja, ni förstår ju att de som påstår sådant så att säga har gått in på toaletten men inte vet vad de ska göra där.

Ytterligare berikning sker i svenska skolor, där får tonårsflickor numera gratis råd om lämplig klädsel, ur artikeln:

“Mellan  10-15 killar i gymnasieåldern trängde sig in i klassrum på  Polhemsgymnasiet i Göteborg och ropade: ”Flickor ska ha slöjor”.

Det är så vackert och fredligt i vårt nya mångkulturella land. Nu saknar jag bara Magnus Betnérs trygga stämma (ni minns hans ord efter dubbelmordet på IKEA i Västerås?) då han tryggt säger: “Det har ALDRIG varit så tryggt i Sverige som nu”.

Nu har vi alltså läge 4 ”högt hot” gällande terroristhot mot Sverige.

Jag tror inte att Betnér gick in på muggen och stod där en stund utan att veta vad man ska göra, jag tror Betnér  gick in på muggen och blev kvar där.

Det är fler som har fastnat där: Niklas Strömstedt, Malena Ernman, Henrik Schyffert, Ehsan Fadakar, Eric Ullenhag, Åsa Romson, Bilan Osman, Mona Sahlin, hela svenska regeringen, Soran Ismail, Lena Sundin, Aftonbladets anställda, Özz Nujen m.fl.

Det börjar bli trångt på den där muggen där skitpratet kommer från. Att de kan producera så mycket osakligt och lögnaktigt skit är värt ett pris, dock inte Nobelpriset. Till de osakliga svamlande lögnarna delas dagens skitpratpris ut.

Där kan de, med sin tankeförmåga skrala, likt tuppen på dynghögen sitta och gala.