Okategoriserade

Lögner och dårskap är Sveriges maktelit.


Tänk om svensk media en enda gång rapporerade sanningen om Sveriges katastrofala läge. 
Om det skedde skulle folket yrvaket titta upp ur chipsskålen och undra hur det kunde bli så illa så fort. Svaret är enligt statsministern: “VI” har varit naiva”. Och alla vet att “VI” är det politiska patrasket i sjuklövern med:

★ Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven i spetsen, 

★ Erik Ullenhag, Åsa Romson och allt fler i nuvarande regeringen som viceidioter och 

★ miljöpartiet, vänstern och diverse stolliga rikemanskändisar som påhejare. 

Sossarna och vänstern har ivrigt hejat på förödelsen (som de startade innan alliansen fick regeringsmakten), nu är miljöpartiet i regeringsställning. 

Nu är det KATASTROF
Den tredje oktober 2014 presenterades den nya svenska regeringen, och sedan gick det åt helvete fort. 

Vi fick en skolminister som skulle fixa skolan på 100 dagar, han gjorde små käcka filmer för att “peppa” lärare och elever. Nu har det snart gått ett år och ingen förbättring har skett. 

Miljöminister blev Åsa Romson, som visade sig ha målat sin stora båt med giftig olaglig färg.

En f.d. programledare för DISNEYKLUBBEN blev demokrati- och kulturminister! Alice Bah Kuhnke sades i en artikel både tänka och prata som ett barn: “Jag tror att man ska vara försiktig med att göra gamla barnprogramledare till kulturministrar, särskilt när de pratar och tänker som ett barn”.

  Jag säger inte emot.
En av de första att göra bort sig var finansminister Magdalena Andersson som ljög för folket. 

Hon sade att det är tomt i ladorna (våra skattepengar skulle alltså vara borta) vilket är en lögn. Vi betalar in ungefär 1.600. MILJARDER i skatt detta år (stats-, landstings/regional-, kommunal- och punktskatter samt moms), våra politiker har helt enkelt slarvat bort pengarna!

Vår regering har pratat mycket skit under ett knappt år, men inte fattat några vettiga eller för Sverige bra beslut. Sveriges regering är mer Disneyklubb än något annat.
Nu spricker det mellan regeringspartierna S och Mp (Mp är ett extremistiskt enfrågeparti som blivit av med sin enda fråga, miljön). 

Den katastrofalt oansvariga invandringspolitik som Mp alltid varit påhejare av har lett oss till ett bittert resultat: 

★ Nu kommer det ca. 10.000 invandrare per vecka som vill försörjas.

★ INGEN vet vilka de är.

★ INGEN vet vad de har för avsikter (utom att bli försörjda av “Tomt i ladans” tomma lador. 

★ INGEN vet var de i en del fall tar vägen.

 Ur artikeln:

–”10 000 asylsökande i veckan är ohållbart. Vi måste genomföra rejäla  åtgärder som får snabb effekt om inte medborgarna ska tappa tron på  samhället. Samtidigt vet vi att alla åtgärder riskerar vårt  regeringsunderlag eftersom Miljöpartiet blockerar varje åtstramning,  säger en socialdemokrat”. 

De flesta av oss har sedan länge vetat att sjuklöverns politik varit katastrofal, NU säger sossarna att “Vi måste genomföra rejäla  åtgärder som får snabb effekt om inte medborgarna ska tappa tron på  samhället”. 

Jag är övertygad om att majoriteten har tappat tron på sjuklöverns politik. 
Läget i Sverige är så illa att att S-ledningen diskuterar kristillstånd i Sverige! 

Faktum är att vi redan har ett kristillstånd och att sossarna är en orsak till det. Stefan Löfven är den som bär huvudansvaret för det, han fattade bl.a. felbeslutet att samarbeta med miljöpartiet.

Enligt artikeln kan Sverige försättas i ett slags ”kristillstånd” till  följd av det utökade terrorhotet och flyktingkrisen.

Så nu kallas det “flyktingkris”? För inte länge sedan var det en berikning med den skattebekostade invandringen från muslimska MENA-länder, NU är det terrorhot och KRIS. 
Ett resultat av svensk stollepolitik:

Den svenska polisen klarar inte att göra sitt jobb, de behöver förstärkning. För några dagar sedan kunde vi läsa ett meddelande till f.d. beredskapspoliser:

“Viktigt meddelande till fd. Beredskapspoliser. Vi behöver komma i kontakt med fd. aktiva Särskilda Beredskapspoliser som på kort varsel kan tänka sig att rycka in i tjänst. Informationen kommer vidarebefordras till respektive polisregion”.

Den sedan 2012 nedlagda beredskapspolisen ska väckas till liv igen.

Det är inte bra personalbrist inom svensk poliskår, de har för klen utrustning. Deras skyddsutrustning är inte gjord för de vapen terrorister har tillgång till, vapen som dessutom är effektivare än polisens “specialvapen”

I klartext: svensk polis är tämligen chanslös mot de terrorister som kan ha följt md “flyktingströmmarna” in i Sverige. 
Ett annat resultat av svensk stollepolitik:

Sveriges försvar är numera bara 10 % av vad det var i slutet av 80-talet.  Vi är i praktiken försvarslösa om det skrotar till sig (de är knappat att försvaret kan hjälpa polisen om Sverige utsätts för ett antal samordnade terroristattacker).

Frågan är om det är det islamistiska terrorhoten som gör att försvaret ska inkalla medelålders män till repövning, ur artikeln:

 –”Det är för att öka krigsdugligheten på våra förband. De har inte varit  ute och skjutit med en AK5:a eller varit på ett militärt förband på tio  år”.

Ett litet bekymmer för försvarsmakten är att det är tomt i ladorna. Gissa vart pengarna har gått istället?  Till den okontrollerade invandringen som resulterat i att vi har “tomt i ladorna” och att vi har islamistiska terrorister i landet! 
Ett resultat av de tomma ladorna är att soldater som ska delta i en manöver i kalla och snörika Boden inte får vinterkängor! Ur artikeln:

“Av en slump får jag nys om att  soldaterna på ledningsregementet i Enköping inte får ut vinterkängor  från förrådet trots att man ska delta i övningen Vintersol i Boden i  januari och Cold Response i Trondheim i februari. Det hela låter absurt  och jag tar kontakt med en anställd på regementet som bekräftar att det  stämmer. Han är arg.

Enligt  sidan SoldF.com som publicerar information om svensk försvarsmateriel är  det inte stor skillnad på kängorna. ”Det fungerar bra att använda  (sommar)kängan i stort sett året runt så länge man befinner sig i  någorlunda mild vinter och inte behöver åka skidor.” Min kontakt på  regementet förklarar att han inte tror att det är någon mild vinter i  Boden i januari”.

Jag har varit i skogarna runt Boden vintertid och kan intyga att rejäla vinterkängor är ett måste. Men våra stolliga politiker kanske vill att det kalla kriget ska återuppstå? Kallt för den svenske soldaten, alltså. 
För en knapp vecka sedan höll SÄPO-chefen Anders Thornberg och inrikesminister Anders Ygeman varsin presskonferens och sade att svenskarna inte behöver vara oroliga men vi skulle vara extra vaksamma. Jag undrar vad vi skulle vara vaksamma på? Skäggiga män som bär ryggsäck? 

En av regeringens låtsasåtgärder var att upprätta gränskontroller, men även det är bara spel för galleriet, ur artikeln

“Står Sveriges gränser vidöppna för terrorister. Att polisen skulle ha kontroll över vilka som kommer in i landet är en ren lögn. Hugade terrorister kan bara säga att de ska söka asyl och slipper därmed visa id-handlingar för gränspolisen”.

Jag minns hur man en gång i tiden fick frågan “Business or pleasure” då man reste in i ett land. I Sverige kan en person utan några som helst id-handlingar säga “asyl” så kommer de in.
Frågan är varför sossarna inte aktivt tar tag i matchen och motarbetar de växande problemen med en ökande invandring av människor myndigheterna inte vet något om, med skottlossningar, sprängdåd och islamistiska terrorhot. En del av svaret kan finnas i ett podradioinslag som kan höras på Youtube.

“Stefan Löfven sa efter Parisdådet att Sverige varit naiva. Granskning  Sverige kan visa att man mer eller mindre medvetet stöttat Islamska  staten och att den nya övervakningslinjen snarast kommer användas för  att bekämpa sk näthatare och nazister och istället skydda journalister,  moskéer och asylboenden”.

★ Det är alltså “tomt i ladorna” (en lögn), 

★ skattemedlen vi betalar in går till att försörja mängder med människor som valt att resa hit (ingen vet hur mycket det kostar oss men min gissning är 500 miljarder/år, alltså en tredjedel av våra samlade skatteintäkter),

★ sossarna har medverkat till att terrorister har fri passage in i Sverige, 

★ sossarnas ledning överväger att införa katastrofläge i Sverige.

Och det finns folk som tror att sossarna har en bra politik?
Som lök på laxen har SVT satt en antisemitisk rasist som julvärd i TV i år, hon ska presentera årets Kalle Anka. 

Kanske är hon kompis med Disneyklubbens förra programledare och antidemokraten Alice Bah Kuhnke? Svensk politik, svensk media och svenska programledare är rena Kalle Anka hela högen. Kalle Anka-cirkeln är därmed sluten.