Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Socialdemokraterna

Är enda räddningen för Sverige att låta kapten Sparrow fösa ut de stolliga rödgröna på plankan?

Jag säger bara en sak: Åsa Romson. Suck. Vad är det för fel på miljöpartister? 
I går stod hon i tv-rutan och hulkade över något som många svenska barnfamiljer, ensamstående föräldrar, fattigpensionärer och våldtagna flickor haft större anledning att gråta över de senaste dryga tjugo åren. 
Jag kände bara förakt och vämjelse för Romsons framträdande igår. 

Den rödgröna regeringen är som vanligt ute och seglar. 
Det traskar in ungefär 10.000 “flyktingar”/asylsökande per vecka (40.000 per månad), men det finns inte vare sig bostäder eller pengar för att ta hand om dem. Vilken framtid de ska ha i Sverige framgår inte av någon plan, karta  eller sjökort, så här är det faktiska läget:
★ Det finns inte jobb åt dem, 
★ det finns inte bostäder till dem, 
★ de kan inte språket och 
★ i många fall verkar de inte vilja lära sig språket eller anpassa sig till vår samhällskultur (assimileras). 
Migrationsverket håller sig TROTS mångmiljardtillskott av våra skattepengar inte flytande, de klarar inte av att ta emot alla de de som valt att resa hit, och bostäder finns inte till dem. Därför har Migrationsverket kommit på att de kan damma av den gamla idén att (för våra skattepengar) hyra kryssningsfartyg som “flyktingar”/asylanter ska bo på!
Under början av 90-talet hyrdes kryssningsfartyg in som en temporär lösning, de fanns i Malmö, Helsingborg och Oskarshamn
Men det är dyrt med fartygslösningar, “någon” ska betala rederierna som hyr ut fartygen och gissa vem “någon” är? 
Det är du. Grattis till julklappen, svenne! Men det är Romson som gråter i TV-rutan.

Igår stod Romson och hulkade i tv för att vi inte kan ta emot alla de som vill bo och försörjas i Sverige. 
Regeringen fattar äntligen det enda vettiga beslutet: att följa alla lagar och internationella konventioner och stoppa “flykting”/asylinvandringen. MEN beslutet kommer förmodligen aktiveras först sista april, under tiden kan det komma in 200.000 människor som ska bo någonstans. Hur många kryssningsfartyg behöver Migrationsverket hyra in för att klara det? 
Ett räkneexempel: 
★ Om varje fartyg tar 2.560 passagerar (exempel Vikinglines STORA fartyg Cinderella,
★ behövs 78 fartyg för att härbärgera 200.000 personer.  
★ Fartygen är 191 meter långa.
★ Det krävs 1,5 mil hamn att förtöja de 78 fartygen vid (de kommer inte få plats i Malmö). 
Om varje fartyg kostar tio miljoner att hyra/år ska vi skattebetalare punga ut med nära en miljard (780 miljoner kronor) varje år för att de som kommer under bara fem månader ska bo någonstans. 

Sjuklöverns politiker verkar ha seglat i dimma de senaste årtiondena, just nu är det Stefan Löfven och vice statsminister Åsa Romson som för befälet på fartyget Sveriges brygga. Igår höll de  presskonferens för att berätta hur vilsna de är. 
Stefan Löfven försökte se statsmannamässig ut medan Romson grät över sitt och miljöpartisternas monumentala magplask. 
Hycklarnas kör sjunger falskt i vanlig ordning, allt medan gycklarna dansar sina snedsteg och trampar sanningen på tårna.

Åsa Romson sade under presskonferensen att de haft ett antal svåra debatter i partiet just kring verklighetsbilden.
Sanningen är att de aldrig haft en verklighetsbild som stämmer överens med verkligheten, de svåra debatterna handlar om att de upptäckt att de haft fel hela tiden. 
Sanningen svider för de som förnekar den. 

Åsa Romson sade under presskonferense att hon de senaste veckorna blivit övertygad om att det bästa sättet att hjälpa hennes miljöpartistiska kommunalråd är att göra någonting.
Faktum är att den bästa hjälp ALLA kan få av miljöpartiet är om miljöpartiet inte gör någonting (förutom att avgå, helst ur riksdagen och för evigt). 
Romsons uppgift är INTE att hjälpa “sina” kommunalråd, hennes uppgift är att föra en bra politik för det svenska folket. Uppenbarligen bryr sig Romson inte ett skvatt om oss medborgare eller andra partiers kommunalråd, Romson är som många miljöpartister empatilös och egoistisk. 
Men hon har en stor båt, hon kan ju ta emot “flyktingar” på den. 

Jag skrev för snart två år sedan en artikel om miljöpartiet:
Det är ett enfrågeparti (miljön) som kom in i riksdagen på grund av den Sovjetframkallade kärnkraftskatastrofen i Tjernobyl 1986, och säldöden i Östersjön 1988. Bilder på söta sälungar publicerades i pressen, och Miljöpartiet kom in i riksdagen samma år. 

Miljöpartiets riksdagsnärvaro kan därmed sägas vara ett resultat av katastrofer, och katastrof är vad deras närvaro i riksdagen är”.
Nu har katastrofen kommit ikapp miljöpartiet och dess stolliga anhängare. 

Jag har faktiskt den enkla och smidiga lösningen för Åsa “Cry baby” Romson: ALLA som röstade på miljöpartiet ska ta emot MINST en asylant!
I senaste valet fick Mp 429.275 röster. Det innebär att de ska ta emot och ur egen plånbok försörja MINST 429.275 hitkommande “flyktingar”/asylanter!
Sanningen är att de inte ens föreslagit det själva, men att stå och böla i tv-rutan går bra! Det hycklas och gycklas lika mycket som då Mona Sahlin bölade i rutan och påstod att hon inte är en fifflare då hon var påkommen som fifflare. 

Ännu bättre blir det när vi kollar på de andra stollarna i den rödgröna sörjan, i det röda hörnet ser det ut så här:
★ Vänsterpartiet fick 356.331 röster
★ Socialdemokraterna fick 1.932.711 röster.
De röda stollarna kan alltså ta emot 2.289.042 “flyktingar”/asylanter! Tillsammans med den gröna farans väljare blir det MINST 2.718.317 hitkommande de skulle kunnat tagit emot och försörjt!
Istället står vice statsminister Romson och hulkar i tv-rutan och pratar om att “göra någonting! 
Romson är Sveriges svar på Hulken, hon är grön och hulkar i tv. 

Sveriges gycklare radar upp sig och anklaga hulkande Romson för krokodiltårar
Jag undrar hur många “flyktingar” eller asylanter dessa “vänsterdebattörer” (skrikhalsar) med Alexandra  Pascalidou och Hamid Ershabd Sarabi i spetsen har boende hos sig. 
Vi är många som länge sagt att skutan Sverige är på väg att sjunka, nu har “befälhavarna” erkänt det. Problemet är att “befälhavarna” inte vet vad de ska göra eftersom de är inkompetenta, verklighetsfrånvarande och egoistiska. De har glömt bort vilka det är som både byggt och betalar för skutan Sverige. 
Som Kapten Sparrow sade i en film: “Problemet är inte problemet, problemet är er attityd till problemet”.
Snart återstår bara att låta kapten Sparrow fösa ut de stolliga rödgröna på plankan.