Liberalerna · Miljöpartiet · Okategoriserade · politik · Socialdemokraterna · Vänsterpartiet

När de goda talar om godhet blir det dyrt för oss.

någon annan.jpg

I förrgår gungade Sverige till ett ögonblick, verkligheten kom ikapp stollarna: den skattebekostade invandringen MÅSTE upphöra.

Det blev tyst på de skrivande, skränande hatande vänstermiljömuppskändispolitkermediahycklarna, de har ju fått det konkreta beskedet att de hela tiden stöttat en vansinnig politik, och att de hela tiden kallat det enda parti som förstått det för rasistnazistfascistiska.

Igår var det välsignat tyst på Arnstadare, Özz Nujare och Ernmanare.

MEN några politiker traskade genast ut i floskelträsket och klafsade runt en stund, allt för att få finnas i rampljuset.

En som inte kan vara tyst är kvinnan som säger det omöjliga när det omöjliga är omöjligt att säga, igår sade hon det omöjliga än en gång.

Åsa Romson har satt miljöpartiet på den politiska kartan som pladdrarnas parti.  Miljöpartister vet verkligen inte vad de pratar om, och då de pratar (vilket de konstant gör, användandes massor med ord i hopp om att NÅGOT ska vara rätt och vettigt) blir det ändå galet.

Här är en del favoriter i repris:

Större stollar än miljöpartister finns inte i Sveriges riksdag.

I en intervju med DN säger  Romson att regeringen inte kunde hitta en bättre lösning och att andra partiers förslag är värre.

– “Det här är inte ett bra verktyg”, konstaterar hon. Ur artikeln:

“Nu vill Romson undvika att gå Moderaterna till mötes. Vid en  presskonferens sa M-ledaren Anna Kinberg Batra (AKB) att partiet vill stoppa  asylsökande och få dem att vända tillbaka till Danmark och Tyskland. – “Det vore att gå över en gräns som är omöjlig att gå över, säger hon till DN”.

Att gå över en gräns som är omöjlig att gå över är väl omöjligt? Det är ju som att gå på Medelhavets vatten, och såvitt jag vet är Romson ingen Jesus. Men kan man påstå att Medelhavet är det nya Aushwitz och att alla som åker tunnelbana i Sverige är svenskar kan man ju tro på vad som helst.

I dag inleds en ny runda med samtal mellan regeringspartierna och alliansen om flyktingpolitiken.

Sverigedemokraterna (som haft rätt hela tiden) är ännu inte inbjudna, det är naturligtivs för att det gamla vanliga “vi ska inte jobba med någon som är bättre än mig”-syndromet finns.

Det är farligt att bjuda in dem som är bättre än man själv, alltså ignorerar man dem och pratar skit om dem istället.

Om Socialdemokraterna går med på moderaternas förslag skulle Mp lämna regeringen, säger Romson. Jag säger som Gert Fylking gjorde då Nobelprisen i litteratur meddelades: ÄNTLIGEN!

★ Stefan Löfven, NU har du chansen att bli av med superstollarna!

★ Krama AKB!

★ Kyss henne!

★ Fria till henne (politiskt alltså)!

När du har blivit av med miljömupparna gör du som du brukar: sviker de löften du givit. AKB för ju ändå inte moderaternas politik, hon för Sverigedemokraternas politik precis som du börjat göra.

Det är dags att Löfven inser verkligheten och lämnar över till Jimmie Åkesson.

Nu vill en annan välfriserad pojke in i regeringen igen, “liberalernas” Erik Ullenhag manövrerar för att stå i rampljuset och kanske bli ny partiledare.  Ullenhag är lika smart som en miljöpartist.

Det räcker med att en KallesKaviar-pojke (Fridolin)  medverkat till katastrofen, vi behöver inte en ny sådan i regeringen.

Ullenhag sade till SR Ekot:

–”Vi måste vara i ett läge att har du flytt från Syrien och har  barnen kvar i Jordanien eller på flykt så måste barnen kunna komma till  Sverige. Allt annat försvårar integrationen, säger han”.

Integrationen? Ullenhag var integrationsminister under alliansens regeringsperiod, och se hur det gick. SEGREGATIONEN ökade!

Att unga män väljer att resa hit från ett land där de INTE är i fara försvårar umgänget med deras barn! Om svenska fäder skulle åka utomlands och leva loppan samtidigt som de lämnar sina barn går socialtjänster och feministwannabees i spinn. Ullenhag UPPMUNTRAR till det. En sådan politiker kan vi ju inte ha vid makten.

En annan stolle uppmanar till lagbrott, kommunisten Hanna Gunnarsson är toppnamn för Vänsterpartiet i Lund.

Hon uppmanar till flyktingsmuggling, ur artikeln:

 ”Vi behöver börja gömma och smuggla flyktingar över Öresund nu. Som vi gjorde under kriget.” skriver hon på sin Facebooksida.

Okej, Hanna, vi gör som under andra världskriget, vi smugglar över alla de judar som förföljs i Danmark av nazister eller islamister (den nya tidens judehatande “världsherrar”). Men ett problem är ju att judar nu flyr FRÅN Sverige, just på grund av bl.a. din politik!

Kommunisterna var f.ö. inte så bussiga mot judar under andra världskriget, ni sköt dem faktiskt! Men det talade väl inte din skollärare om? Ni vill ju inte att ert förflutna ska läras ut i skolorna.

Att en kommunist uttalar sig i saker som hon inte vet något om är inte ovanligt, de är bättre på att prata än att göra rätt, Gunnarssons ord i artikeln:

–”Jag är ingen expert på asylpolitik, men om det är så att man står vid en gräns och känner att man inte kan komma över… “

Gunnarsson är som Romson: “Det vore att gå över en gräns som är omöjlig att gå över”.

Miljöpartiets Romson, kommunisternas Gunnarsson och Liberalernas Ullenhag bryr sig inte ett skvatt om

★ svenska våldtagna flickor,

★ ensamma föräldrar eller

★ åldringar.

Det var f.ö. de tre partier som motsatte sig Luciabeslutet 13 december 1989, beslutet om att minska den skattebekostade invandringen.

Historien upprepas, men nu har vi ett facit: får Mp, V och Fp (liberalerna numera) något att säga till om går det åt helsicke rejält med vårt Sverige.

Jag kan lova Gunnarsson en sak: om hon i tid och evighet låter alla de människor som smugglas in i Sverige bo i hennes egen bostad och försörjer dem med sina egna pengar, kommer jag personligen att hänvisa alla insmugglade människor jag kan till henne.

Men för att citera den största stollen av dem alla: “det vore att gå över en gräns som är omöjlig att gå över”, för sådana som Gunnarsson vill alltid att andra ska betala.
Case closed.