Islam

Kunnskap e mackt. 

Mona Sahlin. Vad i helsefyr är det för fel på henne? 
Mona Sahlin är utsedd till nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen. 
Den största och mest våldsbejakande ideologi som finns nu är förmodligen islam. 
Om man underkastar sig islam benämns man muslim. 
Men den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen vägrar tala om islam och muslimer, hon pratar hellre om Breivik eller nazismen. Breivik sitter så vitt jag vet inne och kan inte utföra våldsdåd och nazismen är i stort sett utrotad. 
Då är det ganska enkelt att hantera de “hoten”, de finns ju inte. Är det helt enkelt så att Mona Sahlin är lat? 

Naturligtvis måste vi sakligt tala om islam och muslimer, men utan att skuldbelägga ALLA muslimer
En del muslimer är muslimer utan att vara medvetna om det, ett exempel är Mona Walter som var vad hon kallar “ofrivillig muslim” INNAN hon kom till Sverige. Efter att ha anlänt hit blev hon varse hur islams anhängare i moskéer ville tvinga henne att vara en “god” muslim genom att
★ följa islams texter, 
★ be fem gånger varje dag, 
★ skaffa många barn och
★ klä sig som hon aldrig gjort förut (insvept i massor med tyg).
Mona Walter utsattes i Sverige för islams fundament, ett fundament som är radikalt. Hon gillade inte att förtryckas och valde att lämna islam, då blev hon mordhotad av i Sverige boende anhängare av “fredens religion”. 
Naturligtvis måste vi få reda på hur stort stödet för det radikala islam, som är beredd att mörda otrogna, är i Sverige. 

Det är orsaken att Åkesson vill göra attitydundersökningar i den svenska muslimska befolkningen, vi måste ta reda på hur utbredd islams radikalism är. Åkesson säger till SvD att det vore bra att få en uppfattning om hur  utbredda radikala åsikter är bland muslimer, på ett sätt ”som inte  kränker en hel grupp” .
Sahlins svar:
–”Terrorism är ingen etnisk fråga. Att vara muslim är  ingen säkerhetsrisk. Jimmie Åkesson är och förblir en rasist. Han tänker  mer på möjliga röster än på att verkligen bekämpa terrorismen”.
Mona Sahlin vet varken att islam inte är en etnicitet (ras), eller att islams ideologi faktiskt är en säkerhetsrisk, det sade t.o.m. SÄPO-chefen under en presskonferens nyligen. Ända sedan 600-talet påbjuder islam det som bl.a. resulterat i 
★ flygplan som flyger in i byggnader (Twin Towers 2001), 
★ avskurna huvuden i Islamiska staten och 
★ terrordåd i Paris (två stycken detta år). 
Det är konstigt att då man sakligt debatterar islam och islams terrorismen kallas man slentrianmässigt för rasist av stollarna. Jag tycker att Göran Persson får alltmer rätt då han dömde ut Sahlins tankekapacitet, den verkar ju vara nära nollpunkten nu.

En annan som inte vet vad hon talar om är Liberalernas utrikespolitiska talesperson Birgitta Ohlsson, hon kvackar fram det gamla vanliga om islamofobi, ur artikeln
–”Det är upprörande. Det här blir ännu ett exempel på att Sverigedemokraterna är fast i ett islamofobiskt träsk”.
Islamofobiskt träsk? Undrar om de som upplevde islams terrordåd i Paris är fast i “det islamofobiska träsket”? När Ohlsson och Sahlin debatterar islam låter de som  i den här korta och roliga videon:

Inte heller svensk medias representanter begriper vad de talar om, det framgår återigen i artikeln där Åkesson intervjuas
Intervjuaren ställer frågan: 
“Varför ska just muslimer kartläggas?”

 

Hmmmm……. det är väl muslimer som erkänner sig till ideologin islam? Och ideologin islam ligger väl bakom de terroristdåd vi sett utföras under lång tid? Har våldsbejakande islamism återigen “inget med islam” att göra? Har Mona Sahlins helpdesk för blivande terrorister givit resultat? 
Det är väl smartast att fråga muslimer (som ju bevisligen bekänner sig till ideologin islam) vad de anser om islam för att ta reda på vad de anser om islam?

Enligt artikeln där Åkesson intervjuas står det att Islamiska statens syfte med terrorattackerna i Paris är att provocera fram ett krig mellan kristna och muslimer
Islamiska staten är islamiskt och gör det islams profet Muhammed sade och gjorde (vilket enligt islam är tvingande för muslimer att göra än i dag). 
President Obama och Sahlin sade i början av året att det inte är islam vi för krig mot. Det kanske är dags att revidera den uppfattningen, Åkesson uttrycker det lättfattligt:
–”I någon mening kan man diskutera om vi inte redan befinner oss i  ett krig, även om det inte ser ut som krig traditionellt har gjort. När  hela västvärldens befolkning går runt och är rädda att det kan smälla i vilket gathörn som helst, närsomhelst, då är det i praktiken ett  krigstillstånd vi befinner oss i.
Det är bara en dryg vecka sedan SÄPO och myndigheterna varnade för islamistiska terrordåd i Sverige, vi uppmanades att vara extra vaksamma. Men vi är inte utsatta för hot och det har inget med islam att göra? 
Jag undrar om det är islamofobiskt att vara rädd för islamistiska våldsdåd? 

När Åkesson säger att det behövs en attitydundersökning av muslimers vilja att bl.a. införa sharia i Sverige presentaras det av media som att “Åkesson vill kartlägga svenska muslimers åsikter”. 
Då media själv beställer en attitydundersökning för att kartlägga svenska folkets förtroende för svensk media, svenska myndigheter och svenska politiker kallas det i media för att “Sverigedemokraternas väljare har i hög grad vänt det vanliga samhället ryggen”.
Faktum är att det “vanliga samhället” har i hög grad vänt svenska folket ryggen, och det svenska folket har ledsnat på det. 
Makten och media är kanske folkofobiska.

Att det till övervägande del är Sverigedemokrater som tappat förtroende för makten och media beror dels på maktens och medias sätt att förfölja, baktala och förtrycka Sverigedemokrater, dels på att Sverigedemokrater har mer saklig kunskap och vetskap än gemene man om hur det förhåller sig i Sverige. 
Det gillar inte makten och media, för ett välutbildat och kunnigt folk kan inte kontrolleras och styras med lögner. Det är den verkliga orsaken till att makten och media (och islams anhängare) med alla medel försöker slå sönder den folkrörelse som SD har blivit. 
Power to the people. Kunnskap är mackt.