Islam

Våra äldre ska enligt socialisterna försörja de som socialisterna sagt ska försörja dem.

Tokigheterna i Sverige blir allt fler, här är en av dem
För ett par veckor sedan sände fackförbundet SSR ett värvningsmail till 17 000 fackmedlemmar som står utanför arbetslivet, ur artikeln:
”Pensionärer uppmanas att återvända till arbetslivet och bidra till att få flyktingmottagandet att fungera”. 
Så nu ska alltså de svenska pensionärerna hjälpa ”pensionsräddarna” som enligt makten och media kommer hit för att rädda pensionärerna. 
Det är ju som att själv behöva operera bort sin blindtarm medan sjukvårdspersonalen äter lunch på patientens bekostnad. 

Undrar hur fackfärbundet SSR ställer sig om alla pensionärer säger att de röstat på Sverigedemokraterna, blir det som för den avpolleterade Röda Kors pensionären? 

Efter lång, trogen och OAVLÖNAD tjänst som Röda Kors-volontär tvingades hon sluta p.g.a. en ung invandrad mans drev mot henne, ur artikeln:
”I en smyginspelad video som sprids i sociala medier ställer en ung man ett antal upprepade frågor om kvinnans åsikter runt integration. Där uppger hon bland annat att hon är oroad över ungdomsarbetslöshet och att hon tror mer på att hjälpa människor på plats i omvärlden istället för att fler människor flyttar till Sverige och riskerar hamna i arbetslöshet och utanförskap”.
Hon avpolleterades med den gamla vanliga motiveringen ”fel värdegrund”. Att värna om människors framtid, väl och ve är alltså fel värdegrund enligt Röda Korset. 
Jag har slutat lägga pengar i deras bössor. Sorry, RK, MEN ni har fel värdegrund! 

De vanliga flosklerna om allas lika värde gäller uppenbarligen inte de som:
★ värnar om Sveriges välfärd och andras väl. 
★  är Sverigedemokrater.
Det verkar som att ”samma värdegrund” egentligen betyder ”tyck som vi eller knip käft och försvinn”. 

Förutom RK praktiserar LO samma metod, har man ”fel värdegrund” (alltså att värna om människors framtid, väl och ve) utesluts man från förtroendeuppdrag eller medlemsskap.
Om LO:s förbund ska trakassera och utesluta de medlemmar som sympatiserar med SD kommer de snart försvinna, SD växer ju så det knakar i opinionsundersökning efter opinionsundersökning. 

SD:s partiledare efterfrågar en annan opinionsundersökning, en som visar vad Sveriges muslimer anser om islam
En sådan undersökning finns redan, Svenska Dagbladet publicerade i november skrämmande siffror:
★ 37 procent anser att man inte kan lita på judar.
★ 43 procent av svenska muslimer vill inte ha homosexuella som vänner. 
★ 43 procent av svenska muslimer tycker att muslimer borde återvända till islams rötter.
★ 52 procent av muslimerna i undersökningen anser att väst är ute efter att förstöra islam. 
★ 52 procent anser att det är viktigare att följa religiösa lagar än lagarna i Sverige.
★ 67 procent tycker att det bara finns en tolkning av islam.
Det är uppenbart att islam står i direkt motsatts mot vår demokrati och jämlikhet.
Hur många i Sverige känner till att sharia anses stå över de av FN deklarerade mänskliga rättigheterna? Utrikesminister Wallström har t.o.m. fördömt sharia! 

Islams anhängare vill alltså ha islams gudomliga lag sharia istället för svensk lag. 
Några av islams anhängare sitter i Sveriges riksdag, miljöpartiets Mehmet Kaplan är en av dem.  Enligt ”Nyheter idag”  höll Kaplan ett tal inför  “Islamische Gemeinschaft Milli Görüs”, ur artikeln:
”När Nyheter Idag söker information om Milli Görüs hittar vi tidningsartiklar från bland annat Tyskland och Holland som berättar att det är en islamistisk organisation. Milli Görüs beskrivs av den tyska tidningen der Spiegel som “en rörelse med radikala, anti-Europeiska tendenser och som är under bevakning av tysk underrättelsetjänst”
Men det tar inte slut där; enligt holländska tidningen Telegraaf påstås Milli Görüs även ha kopplingar till både terrorstämplade Hamas och Muslimska Brödraskapet.
Hamas är en palestinsk terroristorganisation.  Sveriges riksdag ger miljardbelopp av våra skattepengar till Palestina och den organisationen. 

Summering:
★ Pensionärer som skall försörjas och vårdas av de skattebekostade invandrarna efterfrågas för att börja arbeta igen för ta hand om de invandrare som skulle ta hand om dem. 
★ De som från muslimska områden invandrar till Sverige verkar enligt en undersökning ta hit en ideologi som inte stöder svensk lag eller mänskliga rättigheter. 
★ Svenska folket stöttar med sina inbetalda skatter (utan att veta om det) islamistisk terror.
Nästan INGEN vågar eller har kunskap nog att prata om det, men det går bra att avpolletera en 70 år gammal dam med motiveringen ”fel värdegrund”?

Den danske historikern och journalisten Mikael Jalving skrev en bok, ”Absolut Sverige. En resa i tystnadens land”, den recenserades i DN. I recensionen står:
”Ja, ni vet: i Sverige tycker alla lika och avvikande stämmor kvävs”.
I Sverige SKA vi ”tycka lika”, vi tystas med orden ”du har fel värdegrund”. 

Tystnad är farligt för demokratin, när makten och media tystar folket är diktaturen nära. 
Som stollen Henrik Arnstad sade då han nyligen debatterade mot Jalving: Det var så det började (i Tyskland) på trettiotalet. 

Annonser