Okategoriserade

Sveriges politiker är medskyldiga till en ung kvinnas död.

Kappvändarnas år är inlett. En av de många kappvändarna är rikspolischef Dan Eliasson som har kommit på att det behövs fler poliser.
 
Orsaken (enligt Eliasson) till att polismyndigheten behöver anställa fler är den enligt makten och media vinstgivande, samhällskulturellt berikande och av oss skattebetalare bekostade invandringen från Mellanöstern och delar av Afrika (MENA).
 
Det är så fint med den investeringen (som arbetsmarknadsminister Ylva johansson har kallat den), den skapar ju jobb.
 
Nu skapar den 4.100 nya jobb inom polismyndigheten.
 
 
Att det är den skattebekostade invandringen som gör att det behövs fler poliser har rikspolischef Danielsson uttalat i Dagens Industri, ur artikeln (1):
 
“Polisen behöver förstärkas med upp till 2 500 poliser och 1 600 civilanställda till och med 2020 med anledning av migrantströmmarna till Sverige och det förhöjda terrorhotet”.
 
Danielsson visar sin politiskt korrekta duglighet genom att ÄVEN uttala att det förhöjda terrorhotet är en orsak, vad vi inte ska glömma är att det förhöjda terrorhotet invandrar med de skattefinansierade invandrarna.
 
Sveriges politiker verkar använda det gamla butiksknepet “tag två, betala för en”, med invandringen från MENA får vi BÅDE ökad kriminalitet och terrorister.
 
 
En bra ledares uppgift är att förutse problem innan problemen blir problem, vi har facit på att sjuklöverns politiker misslyckats totalt med det.
 
Sjuklöverns politiker har ställt till det så illa för oss att vi med största sannolikhet har en väntande storskalig katastrof runt hörnet. Redan nu kommer allt fler rapporter in om att flickor och tonåringar sextrakasseras på badhus och att småflickor attackeras ute i det offentliga av grupper med invandrade män. Jag är övertygad om att vi dessvärre kommer få se en våldtäktsvåg skölja över landet i vår.
 
Även om mångas första instinktiva reaktion är att med våld skydda sina döttrar, flickvänner och mödrar ska vi inte glömma att det är politikernas, tjänstemännens och medias fel att det blivit så här.
 
 
En som inte kunde skyddas av samhället är den unga kvinna som idag knivmördades av ett “ensamkommande flyktingbarn”, ur artikeln (2):
 
“Det är på ett boende för ensamkommande barn och ungdomar som tumultet uppstått. Där har en 22-årig ung kvinna blivit knivstucken. Hon arbetade som personal på boendet och bekräftades strax innan tolvtiden ha avlidit på grund av sina skador. Enligt polisens presstalesman har en av de boende gripits”.
 
Om våra politiker genom sina beslut låter svenska unga kvinnor mördas på sitt jobb, om polismän av våra politiker inte ges resurser att skydda oss, vilka ska då skydda oss? Den dag polisen inte kan eller vill skydda oss längre, vilka kommer då att göra det?
 
 
Resultatet av de senfärdigas politik, rapportering och beslut är att vi sitter i skiten rejält. När Danielsson NU säger att det behövs fler poliser innebär det att vi om ungefär FYRA ÅR kommer se dem på gator och torg!
 
★ Först ska regeringen bereda ärendet.
 
★ Sedan ska det fattas beslut.
 
★ Efter det ska polismän rekryteras för att utbildas.
 
Ytterligare ett problem är att utbildningen sjunker i kvalitet, man kan bl.a. läsa till polis på distans. I praktiken kan en elev läsa hemma i köket, avlägga prov en gång per månad och sedan få examen som polisaspirant!
 
Vi kan tänka oss handklovar- och batongövningarna i sovrummen.
 
 
I augusti 2014 skrev jag en krönika om polisens situation, i den skrev jag bland annat att (3):
 
“Den ökänt kommunistvänliga Södertörns högskola föreslås bli ett av poliskårens lärosäten, vilket låter som ett skämt i mina öron, det är ju vänstern som hela tiden klagar på polisen när de utför sina uppgifter”.
 
Numera är en del av polisutbildningen förlagd till den vänsterextrema högskolan. Man kan ju fundera på om de polisfientliga vänsterstollarna som “studerar” där använder polisstudenterna som övningsobjekt inför sina attacker på vårt samhälle.
 
 
Idag har ett mord begåtts av en hitkommande. Hur många fler ska mördas av de hitkommande? Hur många fler flickebarn ska trakassera sexuellt av hitkommande? Hur många fler gamlingas ska rånas av hitkommande?
 
Polisen har en kod för att dölja de många invandrarrelaterade brotten, KOD 291. Polischef Eliasson har med sitt arbete och sin kod deltagit i att svenska folkets trygghet minskat. Polischef Eliasson bör avgå snarast.
 
Idag är Carlsson förbannad. Det är dags för svenska folket att bli det med.
 
 
1/
 
2/
 
3/