Okategoriserade

Regeringen skapar onödiga jobb på vår välfärds bekostnad.

För knappt två veckor sedan hade Blekinge Läns Tidning en artikel införd, i den kunde vi läsa att många jobb skulle kunna sökas i Kristianstad, ur artikeln (1):

“Runt 100 tjänster som behandlingsassistenter och boendevärdar ska anställas i Kristianstad. Tjänsterna ska tillsättas under januari och februari och de ska finnas på kommunens olika boenden för ensamkommande flyktingbarn”.

Vi ser varje dag att den kostsamma och av oss skattebetalare finansierade invandringen från muslimska MENA-länder skapar nya jobb. Nyligen sade t.ex. rikspolischefen att det behöver anställas fler poliser, nu ska det även anställas hundratals vårdare och “boendevärdar” i hela landet till hitkommandes boenden.

Tänk om det inte hade kommit hit hitkommande, då hade vi inte behövt fler poliser och de som ska vårda och värda hitkommande kunde ha tagit hand om redan härvarande äldre och sjuka istället. Så var för bara 25 år sedan, då vårt land ännu fungerade.

Det är ju en HIMLA tur att alla dessa som vill försörjas av andra har valt just vårt land att komma till.

 

Det blir intressant att se NÄR den av makten och media utlovade vinsten av all denna skattefinansierade invandring utfaller, nu verkar den bara sluka allt mer av de skattepengar vi betalar för att få

★ vård,

★ omsorg,

★ utbildning,

★ samhällsskydd och infrastruktur.

Regeringen har nyligen anslagit nästan 10 miljarder MER till kommuner och landsting för att hantera “flyktingsituationen”. Eftersom den VERKLIGA flyktingsituationen finns i Mellanöstern och på den afrikanska kontinenten borde resurserna naturligtvis gå dit, istället TAR regeringen av de resurserna för att få hit de som kallas “flyktingar” (de som inte trivs med att bo i bl.a. Tyskland eller Danmark).

Vi bör fundera på om regeringens ledamöter verkligen är så dumma som de verkar eller om de har en plan. Om de har en plan är det inte för medborgarnas bästa, det är ju uppenbart.

 

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson säger att de hitkommande är en investering, och nu måste vi förstå hur hon tänker:

★ Regeringen tar från det vi EGENTLIGEN betalar skatt för,

★ de tar hit mängder med människor som sannolikt aldrig kommer vara en tillgång till landet och

★ försörjer dem med de skattepengar som skulle användas till annat samt

★ skapar nya myndighetskontrollerade och skattefinansierade jobb inom den “hitkommandesektor” som vi absolut inte har någon nytta av.

Ylva Johansson skulle gjort sig väl i kamrat diktator Stalins gamla Sovjetkommunismen, men så är ju Johansson gammal kommunistanhängare med. Hon var med i vänsterpartiet innan hon förstörde socialdemokraterna, nu hjälper hon socialdemokraterna att förstöra vårt land.

 

Det verkar som att de på konstgjord väg skapade och i grunden helt onödiga jobben inom “hitkommandebranschen” är något mer riskfyllda än att vara anställd inom polisen, igår mördades en ung kvinna som arbetade på ett boende för “ensamkommande flyktingbarn”. Det var ett av dessa “barn” (det har framkommit att ingen egentligen vet hur gamla “barnen” är) som mördade henne. Vår statsminister klafsade genast runt i floskelträsket igen, ur artikeln (2):

”Ett fruktansvärt dåd. Vi kommer att göra vårt yttersta för att man ska vara trygg på jobbet och på boenden”, säger Stefan Löfven”.

Han och hans socialistiska krockdockeregering har ju för farao ORSAKAT eländet! Löfvens “yttersta” tror jag vad jag vill om, och det är lika med noll. Jag undrar fortfarande om statsministern låg berusad i en fåtölj i Västerås då en illegal invandrare mördade två svenskar några kilometer från Löfven. Löfven var knäpptyst då och trots att han befann sig i Västerås bevärdigade han sig inte ens att åka till mordplatsen och vara sorgsen och ilsken en stund.

Mönstret ser ut att vara att Löfven åker bara dit,
om de mördade från annat land har kommit hit.

 

★ Löfven tror att många är oroliga, hans flosklande blir ömkligt då han säger:

”Men alla som begår brott ska ställas till svars och inför kommande budgetpropositioner kommer regeringen att säkerställa att de myndigheter som fått utökade uppgifter i samband med flyktingmottagandet ska få tillräckliga resurser för att genomföra sina arbetsuppgifter”.

Mera pengar ska ösas in på fel saker för att lösa de problem Löfven och hans anhang har ställt till med. Det hjälper inte de familjer vars barn, fruar, män, sambos eller föräldrar mördats eller våldtagits av hitkommande.

★ Löfven säger också: ”Jag känner sorg och ilska över att en kvinnlig välfärdsarbetare har mist livet på arbetet”.

Att arbeta på boenden för hitkommande är inte välfärdsarbete, det är skattefinansierat nonsensarbete med livet som insats.

Undrar om de som anställs inom “hitkommandesektorn” får risktilläg.

 

Numera verkar det krävas fullt utrustad och beväpnad militär för att hålla ordning på asylboenden, inte ens polisen klarar det längre. I onsdags kväll skulle polisen stötta Migrationsverkets personal vid ett ett boende då flera personer skulle förflyttas, ur artikeln (3):

“På vägen dit hörde patrullerna via polisradion att det var en hetsig stämning på boendet, ungefär som på en ”hockeymatch ”där klacken står och skriker. Enligt beskrivningen möttes patrullen av en stor klunga människor i en trång korridor. Klungan ska ha stått och skrikit i en kör och hytt med nävarna i luften”.

Ett TIOTAL beväpnade poliser med hund befanns sig på plats. De tvingades fly! För att hålla ordning på de hitkommande vill Eliasson anställa fler poliser. Undrar hur de förväntas göra i trånga korridorer, ska de ha kölapp och vänta på sin tur?

 

Inget ont om vår poliskår, men att polisen inte kan upprätthålla ordningen säger oss att vi har STORA problem.

★ Problemen är de alltför många skattebekostade hitkommande som inte är nöjda med att ha allt serverat på vår bekostnad.

★ Problemet är att alltför många av dem tar till våld för att få som de vill.

★ Problemet är att det inte bara är våld de tar till, de tar även flickebarn som de behagar. I torsdags blev en flicka i 11-årsåldern antastad av ett gäng killar i 20-årsåldern, ur artikeln (4):

”De höll fast henne, en försökte pussa henne men hon vred på ansiktet så att pussen hamnade på kinden. En annan daskade till henne i rumpan, berättar flickans mamma. Flickan har bara kunnat ge vaga signalement på männen. –”Men de skrek hela tiden, på ett språk hon inte förstod, berättar mamman”.

Det kan ju ha varit vita svenska män som skrek på finska. Vi kollar det med extremistfeministerna och svensk media, de har svaret.

 

Vilket språk de män som våldtog ett barn på Eriksdalsbadet i början av januari talar förtäljer inte historien. Hittills i år har (förutom det våldtagna barnet) ytterligare fyra flickor under 18 år blivit sexuellt ofredade på badet, och jag tror att de flesta av oss har en aning om vilka som är gärningsmän, ur artikeln (5).

“De gärningsmän som är kända är samtliga unga pojkar. Enligt uppgift handlar det om ensamkommande flyktingbarn”.

För att få bukt med de sexuella trakasserierna ska polisen börja patrullera på Eriksdalsbadet (6).

I en del filmer ser man att polisen spelar “bad cop, good cop” (elak polis, snäll polis) vid förhör, jag undrar om det är “bad cop” badpolis som ska tjänstgöra i badhusen. Ska de ha batongen i badbyxorna? Det är ju där de hitkommande har sina “batonger”.

 

Inte bara “hitkommandebranschen” och badhus ska berikas med nya samhällskulturers sätt att uppvakta flickebarn och anställda, i år vill Stockholms nöjesfält “Gröna Lund” anställa nyanlända hitkommande (7).

Ska vi gissa att “kärleken” kommer frodas i Kärlekstunneln, mest då flickebarn åker utan vuxens sällskap. Kommer vi se specialenheter från sjöpolisen patrullera i tunneln? Kommer vi ens se ljuset i tunneln med den stolliga rödgröna socialistregering vi har?

För att åka kärlekstunnel i Gröna Lunden,
bör man ha badbyxeförsedd poliseskort för stunden.

 

1/
http://www.blt.se/solvesborg/manga-jobb-kan-sokas-pa-torsdag/

2/
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2968931-lofven-till-molndal-efter-knivmordet

3/
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3488614-poliser-tvingades-fly-fran-asylboende

4/
http://nwt.se/saffle/2016/01/24/flicka-pahoppad-av-gang?refresh=true

5/
http://www.expressen.se/nyheter/barn-valdtogs-pa-bad–okar-bevakningen/

6/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6353148

7/
http://www.di.se/artiklar/2016/1/25/grona-lund-vill-anstalla-nyanlanda/

Annonser