Okategoriserade

Vice statsministern anser inte regeringens huvuduppgift vara att förvalta den välfärd generationer byggt upp.

24 januari twittrade Åsa Romson att regeringens huvuduppgift är att förkorta etableringstiden för “nyanlända” (1).
 
På det politiska skitnödigt ängsliga fikonspråket betyder ordet nyanlända ”invandrade från muslimska samhällskulturer i MENA och vars boende, iPads och mat vi skattebetalare betalar för då de kommit hit”.
 
Men det är ju lättare att bara säga “nyanlända”, det döljer verkligheten med.
 
 
 
Det är tankeväckande att den vice statsministern inte anser att Sveriges regerings huvuduppgift är att värna om Sverige, vår välfärd och allt annat som vi medelålders och tidigare generationer byggt upp. Eftersom devisen “kaka söker maka” ofta stämmer kan vi anta att hela regeringen delar Romsons uppfattning. Vi har alltså en regering som missat vad de ska göra, det är inte konstigt att vår
 
★ trygghet,
 
★ välfärd och
 
★ kunskapsnivå rasar fortare än socialdemokraternas och miljöpartiets väljarstöd.
 
Har vi svenskar tur rasar deras stöd helt innan Sverige har gjort det, men det brinner i knutarna att få ut stollarna från maktens boning nu.
 
Vi kan ju inte ha en regering som ägnar dagarna åt att hitta på låtsassysselsättningar för det gigantiska vuxendagis Sverige är på väg att bli.
 
 
 
Ordet “etablering” verkar innebära att regering och myndigheter med våra skattepengar ser till att de som kommit hit har någonstans att umgås på dagarna, helst långt från svenskarna och/eller på de “nyanländas” egna villkor.
 
En av regeringens metoder att förkorta etableringstiden för nyanlända är att etablera s.k. snabbspår in i olika yrken eller sysselsättningar. Alla åtgärder är naturligtvis mer eller mindre bekostade av oss skattebetalare, regeringen tar helt enkelt pengar från det vi EGENTLIGEN betalar skatt för:
 
★ Vård och omsorg.
 
★ Infrastruktur i form av vägar och järnväg.
 
★ Samhällskydd i form av försvar, rättsväsende och polis.
 
★ Utbildning genom skolväsendet.
 
När vi läst vad Romson anser regeringens huvuduppgift vara förstår vi varför inget av det vi EGENTLIGEN betalar för fungerar bra längre. Men snabbspåren ökar och kostar allt mer, de kostar förmodligen mer än tågspåren och trafiken på dem. Båda fungerar dock lika illa.
 
 
 
Eftersom regeringen uppenbarligen anser att de nyanlända är så mycket mindre kunniga, drivna och ambitiösa än oss svenskar så att just de nyanlända behöver en segregerad snabbspårsgräddfil för att etablera sig, kan vi anse att regeringen är de värsta rasister vi har i Sverige (ur klassisk synpunkt sett). I Svenska akademiens ordlista (SAOL) definieras rasismen, (2):
 
“En åskådning som hävdar att olika människoraser har olika värde och bör ha olika ställning i samhället”.
 
Romson och hennes gäng har tydligen den åskådningen. Om de hade ansett att alla människor har samma värde, rättigheter, samma skyldigheter och samma förmåga samt vilja att förkovra sig och bidra till samhällets uppbyggnad och välfärd, hade de inte sett som sin huvuduppgift att med konstgjorda och av oss skattebetalare bekostade åtgärder “förkorta etableringstiden för nyanlända”.
 
Åsa Romson och hennes kollegor hukar under sina slagord om allas lika värde då de värderar “nyanlända” högre än andra. De smyger och hukar med sin rasismen. Regeringen borde sitta i Smygehuk och etablera snabbspår för sin omedelbara avgång.
 

 

Ett av snabbspåren de etablerat är för slaktare och styckare (3).
 
Det är märkligt att då ett antal svenska bönder VARJE DAG lägger ner sina gårdar och antalet arbetstillfällen inom gris- och nötslakt MINSKAR (4), ordnar regeringen snabbspår för slaktare och styckare. En fiktiv konversation mellan två “nyanlända” kan kanske komma att låta så här:
 
-“Eeeeeej kompis, hur du jobba nu?”
 
-“Jag jobba som slaktare, kompis”.
 
-“Mycket att slakta?”
 
-“Nej, finns inga kossor kvar vettu kompis”.
 
-“Men hur du fick jobbet?”
 
-“Jag halalka in på ett snabbspår”.
 

 

Andra snabbspår nyanlända halkar in på är de vattenspår som finns i våra badhus, där är det minsann inga problem att umgås med unga svenskor men det är på de “nyanländas” villkor. Allt fler rapporter kommer om alltfler sexuellt trakasserade småflickor, i söndags var det två elvaåriga flickor som råkade ut för Romsons snabburspårade unga män, ur artikeln (5):
 
“Två elvaåriga flickor utsattes för sexuella övergrepp på badet Växjö simhall & Aqua Mera under söndagen. –”Sju–åtta killar gav sig på tjejerna. Två av killarna tog dem mellan benen och på brösten”. Tillförordnade platschefen Åsa Änghede bekräftar händelsen och ska kontakta det flyktingboende pojkarna uppges komma ifrån”.
 
Regeringens snabbspår har spårat ur fullständigt.
 
 
 
De politiskt korrekta pratar skit då de ska försvara det ökande våldet i det urspårade Sverige, senast igår stod Romsons partikollega Maria Ferm i Aktuellts studio och flosklade. Romson jämförde för inte länge sedan medelhavet med koncentrationslägret Auchwits, Ferm hade igår den dåliga smaken att jämföra de hitresta från MENA som våldför sig på vårt land med de judar som flydde undan nazismen för 70 år sedan.
 
En av mina Facebookvänner skrev:
 
“Sluta jämföra med invandringen efter andra världskriget! Judarna som kom hit efter kriget sysslade varken med svennehat, polishat, stenkastning, matvägran, bilbränning, våldtäkter, gruppvåldtäkter, skjutningar eller sprängningar, och det har inte ett förbannade dugg med ”traumatisering” att göra. De som kom till Sverige från ett koncentrationsläger borde i så fall vara totalt mordiska tokjudar – enligt politikernas egna definition, för ett dödsläger med svält, syfilis, likhögar och ugnar bör rimligtvis vara den ultimata trauman. Eller hur?”
”Trauma” och ”utanförskap” är en sjuk PK-teori i brist på sanna förklaringar”.
 

 

Jag vet med säkerhet att våra politiker, myndighetspersonal och media bär det yttersta ansvaret för de livslånga trauman som de sextrakasserade småflickorna får och den sorg mördades familjer bär resten av sina liv.
 
Åsa Romson är en av dessa poliker, hon anser att regeringens huvuduppgift är att förkorta etableringstiden för “nyanlända”. Förra året mördades två på IKEA av en återanländ nyanländ. I Broby mördades nyligen en elev av en hitkommande tonåring (det blev det tyst om). Småflickor sextrakasseras allt mer av de nyanlända.
 
Det är dags att ge regeringen och diverse andra stollar snabbspår ut ur deras vanföreställningar innan det spårar ur fullständigt i vårt land. En enkel biljett till ett varmt ställe är vad jag önskar dem nu.
 
 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
Annonser