Okategoriserade

Nu börjar socialdemokrater och moderater föra Sverigedemokraternas politik.

 
Nu har smarta gänget i regeringen kläckt en FANTASTISK IDÉ: de ska avvisa de som sökt asyl i Sverige men som enligt lagar och konventioner inte har rätt att vistas här (1).
 
Moderaterna har samma FANTASTISKA idé. Nu konkurreras det om väljarna med FANTASTISKA idéer.
 
De FANTASTISKA tar först HIT människor för en enorm summa pengar, nu ska de för enorma summor pengar skicka DIT människor. Att en del fortfarande kan tänka sig att rösta på de partierna är en gåta, det är ju som att be sockerberoende snattare ta hand om godisbutiken medan man är på lunch.
 
 
 
Förra året kom 163.000 asylsökande till Sverige, den rödgröna regeringen verkar fram tills nu ha missat den lilla detaljen. Nu har det gått upp för dem att de har skapat en ohållbar situation för dem själva att hantera, då kommer panikåtgärden att skicka ut de som redan från början inte skulle kommit hit. Tänk er den regeringen som företagsledare:
 
★ De anställer TIOTUSEN människor då de har möjlighet att ta hand om bara TUSEN nya medarbetare.
 
★ De lovar (genom halvkvädna ord och lögner de inte kan infria) alla de som vill anställas fina förmåner som fri sjukvård, gratis lunch och garanterad lön utan att de nya anställda behöver arbeta.
 
★ Då de upptäcker att en del av de som anställts våldtar städerskorna i förrådet, krossar personalens bilar på parkeringsplatsen och slåss i lunchrummen men sällan arbetar, vill de avskeda dem.
 
Man kan ju undra hur de som finns här reagerar då de upptäcker att det goda livet de trodde de fått ska tas ifrån dem. Jag tror inte de skickar chokladaskar till Löfven, Romson och Fridolin.
 
 
 
Det är ett problem att Sverige knappt har avhyst några av alla de som genom åren sökt asyl här, det som kallas signalpolitik har därmed signalerat: kom hit kom hit, vi kommer inte skicka dig tillbaka dit. Två exempel på signalpolitik från 2013:
 
★ Migrationsverket införde PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND (PUT) för de som sade sig komma från Syrien! De som har PUT har rätt att ta hit sin familj (vilket kan vara en stor del av släkten). De (och dom de tar hit) har rätt till alla bidrag och ersättningar vår välfärd ger svenska medborgare. Jag tror att många helt plötsligt “kom från Syrien”.
 
★ S.k. “papperslösa invandrare” (de som befinner sig illegalt i landet) fick enligt lag RÄTT till av skattebetalarna bekostad tand- och sjukvård. Jag tror att många helt plötsligt blev “papperslösa”.
 
Sverigedemokraterna var det enda parti som röstade mot lagen om fri tand- och sjukvård för illegala invandrare. Miljöpartiet drev frågan, miljöpartiet vann och Sveriges skattebetalare förlorade igen. Det är alltid vi skattebetalare som står för notan då de rödgröna vill ge bort andras pengar.
 
 
 
Svensk politik har sedan Olof Palmes tid varit bakåtsträvande och handlat om att ge bort andras pengar, men sedan miljöpartiet kom in i riksdagen har politiken varit katastrof, miljöpartiet är Sveriges röda khmerer. Med facit i hand framstår Sverigedemokraternas invandringspolitik som allt mer rätt.
 
Den invandringspolitiken fördes av socialdemokraternas kanske sista hederliga och förnuftiga ledare, Ingvar Carlsson, som 1989 fattade det så kallade Luciabeslutet. Regeringen stängde landets gränser men beslutet innebar även att alla redan anlända asylsökande avhystes ut ur landet (med undantag för barnfamiljer som vistats i Sverige i minst ett år). Socialdemokraterna förde alltså en HÅRDARE politik då än den Sverigedemokraterna velat göra nu.
 
Vi kan inte vänta på att lucia ska infalla innan ett nytt luciabeslut fattas, regeringen måste fatta att de måste fatta ett lucialiknande beslut innan Sveriges välfärd faller. Det måste gå upp ett ljus för de stjärnfria stolledrängarna nu.
 
 
 
Orsaken till Luciabeslutet 1989 var den DÅ rekordstora flyktingströmmen till Sverige under andra halvåret 1989, 20 000 personer kom jämfört med 19 000 under HELA 1988.
 
Förra året kom det alltså 163.000 asylsökande!
 
Enligt artikeln i Di är 45 % av de som kommit hit utan asylrätt. Nu vill sossarna NÄSTA ÅR avhysa mellan 60.000 – 80.000 av de som kom FÖRRA året. De verkar ha “glömt” alla de som kommit åren innan. Undrar om de ska bli “papperslösa” nu.
 
 
 
Anders Ygeman uttalade sig på det vanliga politikerspråket: “Vi har en stor utmaning framför oss”.
 
Vi? Ygeman sitter tryggt och säkert i riksdagshuset dit inte ens Migrationsverkets högsta myndighetschef släpptes in för några dagar sedan (2). Ygeman arbetar inte på asylboenden där anställda riskerar att mördas.
 
Med tanke på att ett tiotal beväpnade poliser nyligen inte ens kunde hantera ett gäng bråkstakar på ett asylboende (3), är utmaningen oöverstiglig för de som finns i verkligheten. För de stackars naiva flickor som anställs som “boendevärdar”, för de småflickor som våldtas och sextrakasseras i badhus, för polisen och för svenska folket är det inte en utmaning, det är en horribel verklighet.
 
Ygeman har nog sitt på det torra med fet lön och fallskärm då han får kicken.
 
 
 
Senast i natt var det ett upplopp på ytterligare ett boende för “ensamkommande barn”, ur artikeln (4):
 
“Ett 20-tal personer beväpnade med tillhyggen ska ha rört sig mot personalutrymmet och personalen tvingades låsa in sig”.
 
Orsaken till upploppet anges vara att ett av “barnen” inte fick köpa godis. De hitkommande har nog inte hört talas om lördagsgodis, men har de gratis tandvård som “papperslösa” kan de ju tugga godis varje dag.
 

 

För snart ett år sedan skrev jag en artikel om “godisbutiken Sverige” och hur våra stollepolitiker orsakar butikens konkurs (5).
 
Med facit i hand kan jag bara konstatera att vi närmar oss den konkursen allt medan våra flickor våldtas eller sextrakasseras i badhus av de “barn” som godhetsknarkarna anser ska finnas i vårt land.
 
Med anledning av det som sker kan det vara skäl att modifiera de gamla trevliga visor som skrevs under en ljusare tid i Sverige, bl.a Ulf Peder Olrogs “Bullfest, bullfest hela dan”. Versens original (kan läsas via länk. nr 6) sjöngs bl.a. av Sigge Furst, en man som var man under den tid då män inte var “barn” som våldförde sig på flickor i badhus. Hur Sigge sjöng kan höras via denna länk:
 
 
 
 
Den med nutiden överenstämmande omskrivna texten blir:
 
“Klappa takten alla flickebarn,
Våldtäkt, våldtäkt hela da´n.
i badhuspöl med några vuxna barn,
Våldtäkt, våldtäkt hela da´n.
Vi är alla rädda flickebarn,
Våldtäkt, våldtäkt hela da´n.
Se på fan, det var ju inga barn,
så det blev våldtäkt, våldtäkt hela da´n”.
Sveriges nutid är mörk. Hoppas det ljusnar snart.
 
 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
Annonser