Okategoriserade

Miljöpartiet de outvecklade för de som är omogna eller intellektuellt avvecklade.

I årets första nummer av tidskriften Illustrerad vetenskap finns en artikel med rubriken “Tonåringen tänker som en hjärnskadad”.
 
Rubriken till artikeln påminner om hur miljöpartiets politik framstår: hjärnskadad. Jag tror att vi därmed har förklaringen till att miljöpartiet vill sänka röstsrätten till 16 års ålder. Det är väl enda sättet för miljöpartiets ledamöter att få väljare som är lättpåverkade och lättkontrollerade.
 
På äldre kan ju kokain och knarksvamp funka istället, det verkar vara en del av de rödgrönas kultur att använda knark (1 och 2).
 
 
 
Miljöpartiet har ett antal år föreslagit sänkt röstrött, 2013 stod att läsa i pressen (3):
 
“Partiet ser en sänkning av rösträttsåldern från 18 till 16 år som ett viktigt steg för att stärka ungas roll i det politiska beslutsfattandet. –“Det ger fler unga människor möjlighet att få vara med och påverka”.
 
De vill alltså att allt fler som inte är färdigutvecklade gällande hjärnans alla funktioner ska få vara med och bestämma i Sverige. När man tror att det inte kan bli värre så kan det det, i alla fall då miljöpartiet finns i riksdagen.
 
 
 
På deras hemsida kan man läsa (4):
 
“För att stärka demokratin i vårt land vill Miljöpartiet bland annat sänka rösträttsåldern till 16 år”.
 
Rent åldersmässigt är det ju samma skillnad mellan en 1-åring och 16-åring som mellan en 16-åring och 32-åring, i båda fallen är det 15 år som skiljer dem åt.
 
För att stärka demokratin i vårt land kan man alltså miljöpartistiskt tänka,
att demokratin ökar ju mer man rösträttsåldern sänka.
 
Sänker vi rösträtten till 1 års ålder så kan ALLA vara med och rösta, DÅ har vi jädrar i min morotslåda demokrati. Men kanske inget land, förmodligen bara ett morotsland.
 
 
 
Sveriges demokratiminister är av en händelse miljöpartist (det blev hon hastigt och lustigt i samband med att hon skulle utnämnas till minister). Demokratiministern var moderat i unga år, även om hon nekar till det numera (5).
 
Demokratiministern passar in i den miljöpartistiska barnkrubban eftersom hon, enligt kriminolog Leif GW Persson, ”pratar och tänker som ett barn” (länk nr. 6).
 
Demokratiministern, vars bästa insats för landet enligt min mening var som programledare för barnprogrammet Disneyklubben, är väldigt förtjust i yttrandefrihet och demokrati. Hon och regeringen har anslagit några miljoner till “lokala resursentrum för demokrati” där ungdomars engagemang ska kanaliseras in i demokratiska system.
 
Om Nordkorea gör samma sak kallas det indoktrinering.
 
 
 
Jag undrar om Sverigedemokratiska ungdomar med Sverigedemokratiska engagemang är välkomna att kanaliseras in i Sverigedemokraternas demokratiska system.
 
Miljöpartister har ju i praktiken visat att de inte demokratiskt gillar olika på ett demokratiskt vis.
 
Miljöpartiet har mer visat att de gillar en diktatorisk ideologi som börjar på i och slutar på slam, de kanske tror att det är Apples nya företagspolicy: iSlam.
 

 

iSlam är ingen storslam att få in i vårt land, allt fler vet hur inhuman iSlam är. Därför måste miljöpartiet starta den odemokratiska miljöpartistiska indoktrineringen tidigt i barnens utbildning så att barnen tror att iSlam är bra, precis på samma sätt som socialisterna har lurat i elever att kommunismen är en bra och demokratisk ideologi (7).
 
Miljöpartiet vill att barn ska lära sig kritiskt tänkande i skolan, paradoxen med miljöpartiets förslag är att de kommer avveckla sig själva. Att lära barn kritiskt tänkande är nämligen att lära barnen att se de lögner miljöpartiet kör med, ur artikeln (8):
 
“Att kulturministern vill lära barn kritiskt tänkande betyder alltså att Bah-Kuhnke vill att
 
★ barn bland annat ska lära sig att använda intellektet framför känslor och åsikter,
 
★ att lära sig granska fakta och information och dra slutsatser baserat på rationellt tänkande och rationella argument,
 
★ inte på vad förljugna politiker och media påstår”.
 
Alltså precis tvärtom som miljöpartister fungerar. Inte så dumt att pedagogen i skolsalen är exemplet på det eleverna kritiskt ska granska, i de skolsalarna kommer herrfröken hen alltid ha fel.
 
 
 
Det är mer sannolikt att miljöpartiet vill styra barns tankar åt ett visst håll istället för att kritiskt granskas, de lokala resursentrumen för demokrati kanske borde heta “Statens center för åsiktskorrigering”. Demokratiminister Bah Kuhnke kan få titeln “korrigeringsminister av tonåringar med inte fullt utvecklade hjärnor”. I Illustrerad Vetenskaps artikel om tonåringars hjärnor står bl.a.
 
★ Prefontala barken är inte fullt utvecklad, vilket gör att tonåringar saknar impulskontroll och omdöme.
 
★ Pannloben är ofärdig, vilket ger tonåringen dålig överblick.
 
★ Amygdala: bristande kontroll gör tonåringen känslomässigt labil.
 
Artikeln beskriver tonåringar och miljöpartister som sitter i regeringen, miljöpartister har ingen överblick över verkligheten och Romson gråter i TV sedan miljöpartiets politik visat sig vara omdömeslös.
 
För att vara snäll kan man ju säga att miljöpartister inte åldras i hjärnkontoret, de är ständigt som tonåringar. Jag undrar om knark har en bevarande effekt.
 
 
 
Ska miljöpartiet kanske starta nya avdelningar för yngre? Till moderpartiet och ungdomsförbundet kan läggas en sorts miljöpartistisk Bamseklubb, på miljöpartiets maskrosspråk kan de gröna omogna som är med i den klubben kallas kart (som äppelkart).
 
Att karta uppför miljöpartiets karriärstege innebär att karta från kart till mellankart, när karriären tar riktig fart är det go-kart. På startlinjen hörs de miljövänliga morotsmotorerna varvas upp inför miljöpartiets eget gokart-lopp Kretsloppet. Wrooomson, wrooomson, wrooom…….

 

 
Miljöpartiets go-kartskartor är skrivna med osynligt bläck,
det är därför miljöpartiets ledamöter är helt väck.
 
De kör på av bara vanan
att ständigt vara av från banan.
 
När de har kört av med morotskarten,
fortsätter de köra av bara farten.
 
 
 
Jag tror att Sverige skulle fungera bättre om vi höjde rösträttsåldern några år och drogtestar riksdagsledamöterna ibland. Ger vi miljöstollarna varsin trampbil kanske de trampar sig ut ur riksdagen med.
 
Miljöpartiet. Det gåtfulla folket.
 
 
 
 
1/
 
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
 
8/
Annonser