Okategoriserade

Vänsterns våld och medias lögner.

Igår hölls den månadsvis återkommande manifestationen mot regeringen och deras stollepolitik.

Manifestationen är fredlig och har alla de tillstånd som erfordras för att demonstrera offentligt. De första demonstrationerna verkar ha undgått vänsterns och medias tomtar och troll, de har i varje fall inte stört manifestationerna.

I går ändrades det. De fientliga antidemokratiska krafterna hade orkat masa sig ur sängen för att göra det enda de kan: räcka finger, störa allmän ordning och undergräva demokratin.

 

Medias representanter verkar ha knarkat innan de besökte manifestationen, de har i vanlig ordning hittat på allehanda skrönor. Svenska Dagbladet är en av de mer seriösa morgonblaskorna, men deras journalist tog nog vägen förbi en bar innan artikeln om manifestationen skrevs, artikeln börjar med (1):

”Slagsmål efter demonstration mot flyktingar i Stockholm. En större polisinsats sattes in i samband med en manifestation på Norrmalmstorg i Stockholm. ”Folkets demonstration” samlade hundratalet deltagare”.

★ SvD påstår att demonstrationen var mot ”flyktingar” vilket är helt fel, manifestationen är mot regeringens politik.

★ Den större polisinsatsen sattes in p.g.a. de antidemokratiska våldsamma vänstermänniskorna.

★ Enligt uppgifter var det mellan 500 – 1000 deltagare, inte hundratalet som SvD påstår.

SvD ljuger skamlöst i sin artikel.

 

Aftonbladet är värre än SvD, i deras artikel står att (2):

”Våldsam attack efter demonstration. På lördagen samlades ett 100-tal personer på Norrmalmstorg i Stockholm för en demonstration mot flyktingar. Strax efter att den avslutats gick ett flertal personer till attack”.

Aftonbladet ”glömde” berätta vilka som gick till attack. En person rapporterar att det var en utländsk kvinna som överfölls av unga vänsterextremister (3).

Vänstersvåldsmänniskorna säger sig vara FÖR kvinnofrid och MOT rasismen, men slår på utländska kvinnor.

 

Utan den stora polisinsatsen hade kanske fler utländska kvinnor misshandlats av vänterpacket.

De många äldre som deltog i manifestationen hade varit helt oskyddade mot vänsterns våld, de flesta i den hundra man starka vänsterhorden uppges varit i åldrarna 15 – 20 år.

Generationsklyftan är ibland äldre klokhet mot dumhetens knytnävar.

 

Aftonbladets medarbetare verkar ha ett scoop på gång, de skrev att tre polska medborgare greps av polis, misstänkta för misshandel.

Polisen kan inte hålla ordning på de marockanska ”ensamkommande flyktingbarn” som sprider skräck i Stockholm city, det är förmodligen enklare att fånga polacker.

Det blir allt mer uppenbart att manifestationens krav på stolleregeringens avgång är befogad, situationen i landet är nära katastrof nu:

★ Vänsterns värstingar vägrar våga vägra våld.

★ Media mörkar.

★ Medan marockanska marodörer misshandlar människor på t-centralen.

★ paketerar polisen polacker.

 

Det finns en bra sammanställning där gårdagen tal är inlagda (4). Lyssna gärna på dem, de beskriver sanningen. Det borde media också göra.

 

1/
http://www.svd.se/demonstration-mot-flyktingar-i-stockholm/om/sverige

2/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22177440.ab

3/
http://avpixlat.info/2016/01/30/avgrundsvanstern-storde-valbesokt-folkdemonstration/

4/

Annonser