Okategoriserade

När det onda blir det goda måste det onda obarmhärtigt och sakligt granskas.

Hur hänger det ihop med alla dessa “goda” antirasister” i den socialistiska miljön?
 
De verkar ingå i samma klubb allihop, och börjar man granska dem ser man att de faktiskt gör det. Med avstamp i det retoriskt fabulerande organet, “Inte rasist men…” (IRM) börjar dagens röda tråd. IRM tigger pengar (1).
 
I Sverige säger ju stollar som de inom IRM att det inte förekommer organiserat tiggeri, nu organiserar de sitt egna tiggeri. Det är lite skoj att en weborganisation som är så uppenbart socialistisk tigger pengar av andra socialister, socialister är ju de enda som alltid anser att någon annan ska betala. Jag säger lycka till med tiggeriet IRM.
 
IRM: Inte Riktigt Medvetna.
 
 
 
IRM säger sig vara en PARTIPOLITISKT OBUNDEN organisation, deras grundidé är enligt hemsidan ENBART att granska Sverigedemokraterna. Ett fint exempel på deras “granskning” är denna text på deras sida:
 
“I höstas förkunnade Sverigedemokraterna att partiet skulle gå i barndom genom att börja arbeta mer utanför riksdagen. Att man menade så bokstavligt att man återigen skulle börja marschera sida vid sida med nazister och fascister var det dock inte många som förutsåg. Men det var just vad som hände, vid det som självutnämnt kallades för ”Folkets demonstration” i Stockholm.”
 
Texten är en retorisk lögn, om vi sållar bort det IRM hittat på återstår: “I höstas förkunnade Sverigedemokraterna att partiet skulle börja arbeta mer utanför riksdagen”.
 
Resten är omskrivningar och rent hittepå av mytomaniska giganter.
 
 
 
När någon fladdrar febrilt med händerna för att dra er uppmärksamhet från något annat bör ni dra öronen åt er, annars har de stulit dem.
 
När deras mun går som lärkvingar och det produceras mängder med ord utan att de kan bevisa något (Mona Sahlin är ett annat utmärkt exempel på läppfladdrare) bör ni kolla er demokrati och frihet, de vill stjäla den. De arbetar med medvetna lögner och startar skrönor.
 
De arbetar precis som Hitler gjorde. Det var så det började under trettiotalet.
 
 
 
En av de som arbetar med Hitlers metoder är Henrik Johansson, frontfigur i IRM. Han jobbar enligt IRM:s hemsida som facklig-politisk ombudsman åt Socialdemokraterna i Dalarna.
 
★ En weborganisation som ENBART har som självpåtagen uppgift att häckla och ljuga om Sverigedemokraterna och vars frontfigur arbetar inom och avlönas av de SOCIALISTISKA leden säger sig vara opolitisk.
 
★ Men då en kommunal fritidspolitiker inom SD arrangerade Folkets demonstration var det enligt IRM en “högerextrem demonstration av SD som genomfördes sida vid sida med nazister och fascister”.
 
Enligt IRM:s egen retorik är IRM inte ett smack opolitiska. Enligt mig är de bara opolerade.

 

 
IRM skrev nyligen:
 
“Det hör knappast till vardagen att vi lyfter företrädare för andra politiska partier om de inte tillhör extremhögern, men i fallet Annelie Sjöberg gör vi ett undantag. C-politikern har varit under utredning efter att ha deltagit på den högerextrema demonstrationen (Folkets demonstration) i Stockholm”.
 
Demonstrationen var ENBART riktad mot den sittande rödgröna regeringen, det kan inte sägas vara högerextremt.
 
De verkar som att allt som inte faller läppfladdrarna på läppen kallas högerextremt. De är extremt okunniga dessa extremt läppfladdrande extrema extremister.
 
 
 
EXPO
 
Mona Sahlin var en av alla de som extremt okunnigt klafsade runt i lögn- och floskelträsket efter demonstrationen för snart två veckor sedan, hon, IRM och de extremt vänsterextrema Expo har påstått de mest stolliga saker om demonstrationen och de äldre damer och herrar som medverkade.
 
I Expos styrelse finns numera bl.a. (2):
★ Daniel Poohl, VD, chefredaktör och ansvarig utgivare, styrelseledamot
 
★ Robert Aschberg, styrelseledamot
 
★ Kerstin Brunnberg, styrelseledamot
 
En intressant detalj är kritiken mot Brunnberg som, i egenskap av styrelseordförande för Statens Kulturråd, gav 400 000 kronor till tidningen Expo där hon själv är styrelseledamot.
 
Det klias många ryggar i maktens korridorer, det finns mycket svågerpolitiskt klipulver i den politiska kulturen.
 
 
 
Kulturrådet är en myndighet under Kulturdepartementet (det var alltså våra skattepengar Kerstin Brunnberg gav till sin egen organisation vars syfte är att få oss att gilla kommunismen).
 
★ Kulturdepartementets högsta chef är numera kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke.
 
★ Alice Bah Kuhnke är den ytterst ansvariga för Mona Sahlins organisation, Mona Sahlin utnämndes av tidigare demokratiminister Birgitta Ohlsson.
 
★ Sahlin har suttit i Expos styrelse.
 
Undrar hur många miljoner Sahlins kompisar i fackförbunden demokratiskt “donerar” till Expo.
 
 
 
PISCATUS.
 
Den tidigare Expomedarbetaren Mikael Ekman och Robert Aschberg (styrelsemedlem i Expo) startade 2011 företaget Piscatus, ett research- och konsultbolag med affärsidén “Storebror ser dig” (3).
 
★ Mikael Ekman är VD och styrelsemedlem i Piscatus (4).
 
★ Robert Aschberg är styrelseordförande
 
★ Martin Fredriksson är styrelseledamot
 
 
 
 
 
AFA/RESEARCHGRUPPEN
 
Direktör Ekman sägs varit inblandad i en händelse då hans och Aschbergs Piscatuskollega Martin Fredriksson dödshotade och angrep en resenär vid en tunnelbanestation. Fredriksson är, förutom att vara våldsam och styrelsemedlem i Piscatus, en av de drivande i den kriminella vänsterextrema Researchgruppen (5).
 
Researchgruppen hette tidigare AFA Dokumentation, de var AFA:s underrättelsetjänst.
 
★ AFA står för Antifascistisk aktion, det är vänsterhuliganer vars verksamhet är störande av allmän ordning och våld.
 
★ AFA Dokumentation skrev AFA:s handbok där det bl.a. gavs instruktioner hur AFA skall misshandla människor.
 
★ Inom AFA gillar äldre manliga medlemmar att våldta unga flickor, våren 2006 gjorde Front i P3 ett radioinslag där det framkom att det inte är ovanligt inom gruppen. Dessa händelser “utreds internt” istället för att polisanmälas (6).
 
AFA:s medgrundare Martin Fredriksson bjuds numera in som “expertföreläsare” till universitet, på Göteborgs universitet 2013 var Robert Aschberg seminarieledare på en sådan (7).
 
Fredrikssons väg från våldtäktsorganist till researchperfektionist gick via Robert Aschberg, Expo och Piscatus. De “goda” verkar inte vara så goda.

 

 
RESEARCHGRUPPEN /SEPPUKU MEDIA
 
Researchgruppen har kort intrång i databaser och letat fram anonyma personers verkliga namn och adresser, de sålde informationen till Expressen som publicerade den.
 
★ Bakom Researchgruppen står den ekonomiska föreningen Seppuku Media som grundats av Martin Fredriksson, Mathias Wåg och Ayman Osman.
 
★ Seppuku media begärde och fick kreditupplysningar på 400 privatpersoner, kreditupplysningsföretaget Bisnode polisanmäldes av ett antal personer för att i strid mot lagen ha lämnat ut uppgifterna (8).
 
Bisnode arrangerade senare samma vår kurser i “personresearch”, det var Expo som höll kurserna (9).
 
Googla gärna på “Aschberg och Researchgruppen tagit kreditupplysningar” och läs mer.
 
Det klias rygg bland de “goda” så att ryggraden hade kommit fram om de haft någon ryggrad.
 
 
 
Seppukuledamoten Ayman Osman, Fredrikssons kompis, har enligt uppgift uttryckt på twitter (10):
 
Svenskar ”inavlade bönder”
 
”Hade jag kunnat hade jag sagt ‘ta ert jävla skitland och skitfolk och stoppa upp det där det är som mörkast’ och lämnat den här skiten”.
 
”Sv är ett jävla rövhål fyllt m inavlade efterblivna rasistiska bönder. Italien är rena rama antifakonventet i jämförelse. Ta mig härifrån!”.
 
Ayman Osmans syn på poliser twittrades ut: ”Det finns ganska många bra poliser. Alla de är döda”.
 
Man kan undra om Osman, Fredriksson och Wåg letade speciellt efter polismäns namn och adresser då de grävde i databaserna och begärde kreditupplysningar. Man kan i sådana fall undra varför de “goda” gjort det.
 
 
 
Inom dessa “goda” vänsterextrema polishatande, flick- och kvinnofientliga miljöer agerar Mathias Våg (11). Han är en av grundarna av AFA, verksam inom Researchgruppen tillsammans med bl.a. Martin Fredriksson (som ju även är styrelsemedlem i Piscatus).
 
Wåg var tillsammans med Tobias Hübinette aktiv inom Socialistiska Partiets frontorganisation “Stoppa Rasismen” på 90-talet. Den bortgångne författaren Stieg Larsson var den som kläckte idéen till Expo men Tobias Hübinette var den som i praktiken startade organet.
 
Hübinette var misstänkt för det s.k. Fryshusmordet och är dömd för ett antal våldsbrott. Hübinette anlitades av Erik Ullenhag som utredare, vilket ifrågasattes av en del stridbara personer (12, 13).
 
Det börjar lukta RIKTIGT illa om de “goda”, våldsbenägna, ljugande och brölade vänsterextremisterna i Expo, Researchgruppen och Piscatus. Men de bär kavaj ibland, så att folket inte ska se deras rätta jag.

 

 
I tidningen för kommun- och landstingspolitiker, “Dagens samhälle”, skrevs en artikel om den våldsbejakande sörjan (14):
 
“Granskare som inte tål en granskning. Vilka kretsar tillhör Researchgruppen själv? Här är reportaget som Fokus stoppade”.
 
Mona Sahlin är nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen. Mona Sahlin kallar äldre oroliga människor som demonstrerar mot regeringen för våldsamma nazister. Mona Sahlin ser inte dem hon borde granska.
 
 
 
Mona Sahlin sitter uppenbart i knät på dem hon borde granska. Mona Sahlin har efter snart TVÅ VECKOR inte svarat på mina frågor! Mona Sahlin, VARFÖR undviker du våra frågor?
 
Vem granskar granskarna?
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
 
6/
 
7/
 
8/
 
9/
 
10/
 
11/
 
12/
 
13/
 
14/