Okategoriserade

Långsamtalande låtsasjobbare är Sveriges framtid.

 
 
Förklaringen till att rikspolischef Danielsson och Mona Sahlin talar långsamt eller släpigt ibland kan vara att de kokar ihop en historia medan de talar. I Illustrerad vetenskap beskrivs det, ur artikeln (1):
 
“Det ska du också leta efter hos en lögnare: Både män och kvinnor pausar längre än vad som är ”normalt” under tiden som de berättar sin lögn. Det beror på att hjärnan behöver mer tid på sig för att koka ihop en historia än vad den behöver för att berätta om verkliga minnen”.
 
Det tar längre tid att ljuga än att tala sanning, det är kanske därför politiker och myndighetspersoner behöver så lång tid på sig att utföra ingenting.
 
Ett råd: se till att ni aldrig hamnar bakom dem i toalettkön .
 
 
 
Mona Sahlins kompis Wallström gillar inte att stå i kö, hon ordnade sig en fin lägenhet i ett av Stockholms attraktivare områden genom att mygla. När det uppdagades att hon myglat påstod hon att hon hade vittnen på att hennes mygel inte är mygel och att hennes lögner inte är lögner. Wallströms medmyglare, kommunals ordförande Anneli Nordström, blev den som ställdes vid skampålen och får avgå (2).
 
Kanske som hämnd på svenska folket har Nordström (som ska företräda sina medlemmar) istället ordnat till ett snabbspår för s.k.”nyanlända flyktingar”, ur artikeln (3):
 
“Nyanlända ska lotsas in i välfärdsjobb, uppger Annelie Nordström. Snabbspår ska öppna upp för nyanlända flyktingar att framför allt hitta jobb inom äldreomsorgen”.
 
Svensk äldreomsorg har blivit av med VAR FJÄRDE vårdplats sedan år 2000. Då kan man fråga sig var de “nyanlända flyktingarna” ska arbeta. Det kanske blir distansarbete?

 

 
Nordström har en teori om att personer, som till övervägande del nyss kommit hit från det muslimska MENA-området, är kvalificerade att arbeta inom vården för att de KANSKE tagit hand om sin familjs och släktens äldre, i Arbetets artikel står:
 
–”Det hela börjar med att man får validera vilka erfarenheter man har med sig. De flesta saknar ju en yrkesutbildning på det här området. Men de har kanske erfarenhet av att ta hand om familjens och släktens äldre. Då har de det i bagaget”.
 
70 % av “flyktingarna” är enligt UNHCR män (4), i de samhällskulturer dessa “flyktingar” kommer från har de inte vår värdegrund, de har inte vår offentliga sektor. Kvinnorna tar hand om sina/männens släktingar i hemmet, det finns inget som säger att de vill vårda ANDRAS åldringar i regi av vår offentliga sektor.
 
Nordström verkar, precis som virriga Romson, tro att att alla som kommer hit och åker tunnelbana blir svenska omgående.
 
 
Kanske alla “nyanlända flyktingar” ska börja med att åka tunnelbana till utbildningar och jobb?
 
 
Nordström verkar tro att den tunnelbanan går på snabbspår, det är kanske därför hon garderar sitt snabbspårsuttalande med:
Därför går det inte att säga hur länge det dröjer förrän en person är ute i jobb, man kan inte säga att det kommer att ta x antal veckor. Det kan vara allt ifrån tio veckor till ett år, säger Annelie Nordström”.
 
Hon menar att de som:
 
★ nyss kommit hit,
 
★ knappt eller inte alls kan kommunicera på svenska,
 
★ kommit från en helt främmande samhällskultur,
 
★ vilken har en helt annan värdegrund än vår jämställda och demokratiska
 
efter upp till ett års tid eller bara TIO VECKOR ska kunna arbeta med att vårda åldriga människor.
 
Det är som att ett åkeri låter nyligen hitkomna män (som säger sig kört bil i sin by) tuta runt i en lastbil en stund på gårsplanen och sedan anställer dem som lastbilschaufförer. En sådan åkeriägare skulle polisanmälas efter ett antal olyckstillbud.
 
 
Som arbetsivare har man det yttersta ansvaret men det gäller inte i den offentliga sektorn. Att låta invandringspolitiken stå över våra åldringars liv och hälsa är mer än oansvarigt, det borde vara åtal- och straffbart.
 
Nordström tror att en del av de “nyanlända flyktingarna” efter bara TIO VECKOR ska kunna arbeta som undersköterska, men det tar ETT OCH ETT HALVT ÅR att genomgå undersköterskeutbildningen enligt hemsidan för SVOK (4)!
 
På Lernias hemsida beskrivs vad som ska läsas under utbildningen (5):
Vård- och omsorgsarbete 1: 200 poäng
Vård- och omsorgsarbete 2: 150 poäng
Psykologi 1: 50 poäng
Medicin 1: 150 poäng
Etik och människans livsvillkor: 100 poäng
Psykiatri 1: 100 poäng
Specialpedagogik 1: 100 poäng
Hälsopedagogik: 100 poäng
 
Men Nordström tror det bara tar tio veckor att få ett antal “nyanlända flyktingar” att bli undersköterskor. Det är nog tur för framtida åldringar och deras anhöriga att Nordström avgår.
 
Nordström och fackförbundet Kommunal pissar på sina medlemmar.
 
 
Fackförbunden är till för sina MEDLEMMAR (inte för Wallström eller andra politruker som sniker sig förbi bostadsköer och inte för “nyanlända flyktingar”), på kommunals fackförbundet kommunals hemsida står: “Undersköterska – ett framtidsyrke!” (6).
 
Det verkar vara så att det inte är ett framtidsyrke för undersköterskor, det verkar bli ytterligare en förtäckt förvaringsplats för människor som valt att komma hit och som makten bestämt vi ska försörja med våra skattepengar.
 
De som förlorar är skattebetalrna, de som ska vårdas och de som är undersköterskor på riktigt.
 
 
Enligt Nordström krävs 160 000 nya undersköterskor bara för att ersätta dem som går i pension de närmaste tio åren, det är 16.000 undersköterskor/år.
 
Det finns omkring EN MILJON arbetslösa i Sverige, många av dem är flergeneratiosnsvenskar som inte få jobb p.g.a. “flyktingar” som får påhittade skattefinansierade låtsasjobb. Trots att 50 miljarder av våra skattepengar lagts på att skapa hittepåjobb räcker det inte, ur artikeln (7):
 
“Över 50 miljarder kronor har satsats de senaste sju åren på att göra det billigare att anställa arbetslösa. Flera av stöden till nyanlända innebär att arbetskraften blir närapå gratis”.
 
De hittepåjobben tar bort möjligheter för de som kan vara lämpligare att utföra jobben att få jobb, resultatet är redan att vi har en skattefinansierad arbetskår som kan allt mindre. Våra skattepngar används för att minska kompetensnivåerna, vi betalar alltså själva för vår välfärds försämring.
 
 
Vi har omkring en miljon arbetslösa redan.
 
Den sannolika orsaken till Nordströms snabbspår är att makten och myndigheterna måste låtsas att de gör något åt den arbetslösheten. Ett resultat är att de som efter en tids studier KAN utföra jobben ersätts med nyligen hitkomna som inte ens får den utbildning som behövs. Annelie Nordström uttalar sig:
 
“Hur stora volymer det kommer att handla om går inte att säga, men varenda en behövs. Varenda en behövs. Det är en sådan brist”.
 
Brist? Vi har EN MILJON ARBETSLÖSA, en stor del av dem FÅR inte anställning som undersköterska TROTS utbildning, kompetens, svenskspråkighet och vilja att jobba.
 
Det är inte alls brist på arbetskraft, det är en ren lögn.
 
 
★ Vi har omkring en miljon arbetslösa redan.
★ Förra året kom 163.000 asylökande hit.
★ Migrationsverket tror det kommer hit 143.000 i år (8).
★ De 143.000 som kommer hit ska få de 16.000 undersköterskejobb som blir lediga p.g.a. pensionsavgångar.
★ De kan inte svenska, deras merit är att tagit hand om äldre släktingar i hemmet.
 
Men de kommer vara billiga, skattefinansierade och till att börja med fogliga för makten, myndigheten och media.
 
 
Precis som diktaturer vill ha sitt folk. Fundera på det en stund.
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
 
8/
Annonser