Okategoriserade

Möjligheten att ta igen 1400 års försprång på några timmar.

Att tala om islam är inte förbjudet, men om vi tar upp ämnet uppstår en tryckt stämning: det är outtalat otillåtet utan att vara förbjudet att sakligt tala kritiskt om islam.
 
Om man talar sakligt om islams ideologi, handlingar och samhällskultur kommer osakliga argument som “religionsfrihet”, “korsriddare” och “gamla testamentet” upp, ingen vill tala om islam.
 
Att börja prata om islam är som att på släktträffen börja prata om det mest förbjudna och skamliga släkten har, det möts med: “när har du semester i år då”?
 
 
 
Dessutom kan man bli anmäld för hets mot folkgrupp om man talar om islam, det kanske är därför många håller sig så långt från ämnet de kan.
 
För en tid sedan gjorde en stockholmsmoderat tvärtom, hon skrev en hyllningsartikel till islam och islams profet Muhammed, man kan undra om moderaten är dum, har konverterat till islam eller är okunnig.
 
Hon kanske är en av Kinberg Batras “lantisar”.
 
 
 
Stockholmsmoderaten verkar ha missat helt vad Islamiska staten pysslar med. Islamiska staten gör precis det som islams texter påbjuder, men islams anhängare gillar inte att vi ser vad islam är så de försöker frenetiskt vifta med händerna för att vi inte ska se verkligheten.
 
De påstår att Islamiska staten inte är islam, det påstås att de bara är en liten extrem sekt galningar som har “tolkat” koranen fel, alla annan islam är “moderat”.
 
Vad Islamiska staten gör är exakt vad islams texter påbjuder. Inte ens en moderat som lär sig vad islam är kan moderat påstå att det finns moderat islam. En moderat som klargjorde det är Abderisak Waberi: det finns bara ett islam.
 

 

 
Enligt politico.eu planerar Islamiska Staten att genomföra större terrorangrepp i flera europeiska länder, ur artikeln (1).
 
“The next attack is likely to be bigger,” said former French intelligence official Claude Moniquet, who heads the European Strategic Intelligence and Security Center. “The type of attack that intelligence and security agencies are preparing for now is a coordinated attack in multiple sites, in several major [EU] cities.”
 
”Den typ av angrepp som säkerhetstjänsterna förbereder sig på är koordinerade angrepp på flera ställen i större städer”.
 
Det som skedde i bl.a. Paris och Köpenhamn sägs i artikeln bara vara början på något förödande för fred och demokrati. Moderater skriver hyllningsartiklar till islam. Jag vet vilka jag INTE ska rösta på!
 
 
 
En av de myndigheter som ska arbeta med att samordna svenska organisationer i arbetet mot extrema våldsamma rörelser är Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen. På deras hemsida kan man läsa att de definierade rörelserna är (2):
 
★ Våldsbejakande högerextremistiska vit makt-miljön.
 
★ Våldsbejakande vänsterextremistiska autonoma miljön.
 
★ Våldsbejakande islamistiska extremistmiljön.
 
★ Enligt Säkerhetspolisen är det minsta hotet mot vår demokrati den våldsbejakande högerextremistiska vit makt-miljön (3).
 
★ Enligt Säkerhetspolisens årsrapport från 2014 utgör den våldsbejakande islamistiska extremistmiljön det STÖRSTA hotet mot Sveriges säkerhet.
 
Mona Sahlin och hennes myndighet borde fokusera på islamistiska terrorister, men jagar uppenbarligen hellre äldre kvinnor som manifesterar på ett torg. De äldre kvinnorna är naturligtvis inte lika farliga att jaga som islams terrorister, en del av dem har ju bara rullatorer, käppar och en knapp pension att slå tillbaka med.
 
 
 
Av någon märklig orsak har myndigheter, media och politiker en blind tro på att islam är “fredens religion” trots att vi alla kan se vad islam åstadkommer i världen. 26 november förra året mailade jag saklig information om islam till ett antal poliker och media, jag ställde sedan tre konkreta frågor:
 
★ Har du som mottagare av mitt brev något sakligt att erinra mot vad jag skriver?
 
★ När ska ni lära er vad islam är?
 
★ NÄR ska ni sakligt debattera islam?
Jag fick TVÅ svar:
 
1/ “Centerpartiet vill ha ett öppet samhälle med respekt för religionsfriheten. Vårt fokus ligger på att främja ett tolerant samhälle där demokratiska spelregler gäller”.
2/ “Tack för ditt mail till oss. Jag delar inte din syn på islam, utan jag tror att alla religioner är fullt förenliga med humanism och demokrati. Jag vill kort berätta hur jag ser på världen idag”. Carin Jämtin.
 
De svarar med floskler. “Religionsfrihet”. “Jag delar inte din syn”. Sakligheten och fakta är som bortblåst. De verkar alla vara Kinberg Batras “lantisar”. Jag vet vilka jag INTE ska rösta på!

 

 
Enligt säkerhetspolisen är den våldsbejakande islamistiska extremistmiljön det största hotet mot vår demokrati och säkerhet.
 
För de som vill veta mer om islam på ett lättfattligt sätt skapade jag Facebook-forumet “Islam för nybörjare och vetgiriga” (4).
 
Det borde Jämtin, Sahlin och ett antal mediastollar besöka och lära ur.
Islam har 1400 års försprång. Börja läs idag.
 
 
 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/