Okategoriserade

Om det går som en anka, ser ut som en anka och låter som en anka, är det förmodligen en anka.

Med anledning av morgonens terroristdåd i Bryssel, kommer vi snart få se svensk media slå knut på sig själva i försöken att tala om vad det är utan att säga vad det är om det är islam som ligger bakom dådet.
 
Det verkar som att svensk media inte får använda orden “islam” eller “muslimer” då muslimer begår terrordåd i islams namn. Vi kommer förmodligen i vanlig ordning få oss itutat att det är en liten fanatisk grupp som egentligen inte alls är muslimer och som i islams namn mördat ett stort antal människor.
 
En sorts ickenorsk Breivik liksom, men fler.
 
 
 
Den just nu vanligaste bortförklaringen till muslimska terrordåd är att det är muslimer som inte är muslimer på RIKTIGT som härjar. De kallas Islamiska staten.
 
Fakta är att oavsett vad de kallar sig för, gör de gör exakt samma sak som islams anhängare gjort allt sedan islam skapades för 1400 år sedan. Islams mål är att alla på jorden ska underkasta sig islam, alla ska leva i kalifatet.
 
Trots att islam funnits 1400 år och kan studeras av alla läskunniga och tänkande människor (då menar jag verkligen att studera islam, inte läsa en halvtaskig översättning av koranen), finns en del som envist hävdar att det inte är islam som ligger bakom islams handlingar.
 
 
 
Det är populärt att skylla islams terrordåd på en hård gren inom SUNNI-islam, salafismen. Salafismen är en relativt ny muslimsk gren, men islam har långt innan salafismens tid gjort vad islams profet Muhammed startade: erövrat landområden.
 
De som skyller islams terrordåd på salafismen har inte vetskap om (eller låtsas inte om) att SHIA-islam har:
 
★ samma gud (Allah),
 
★ samma profet (Muhammed),
 
★ samma skrifter (bl.a. koranen) och
 
★ samma rättssystem (sharia) som sunni.
 
Det är som moderaternas Abdirisak Waberi sade i en intervju: Det finns bara ett islam (1).
 
 
 
Det är lätt att skylla på “en liten grupp fanatiker” (Islamiska staten) för att folk ska tro att samma sorts handlingar som utförts under århundraden av islams anhängare numera är en tillfällighet.
 
★ I Iran är shiaislam i majoritet. Iran var ett bildat och mer fritt land innan islam tog makten genom islamiska “revolutionen” 1979. De som tror att Islamiska republiken Iran inte har med islam att göra är förmodligen samma människor som tror att “någon annan betalar” vår nota för den skattebekostade invandringen från MENA.
 
Islamiska staten fanns inte 1979.
 
★ 1993 exploderade en lastbil fylld med sprängmedel i det underjordiska garaget under World Trade Centers (WTC) norra torn, utplacerad av muslimska terrorister. Sex människor dödades och tusentals skadades i detta attentat.
 
Islamiska staten fanns inte 1993.
 
★ 2001 flögs två trafikplan in i WTC, omkring 3.000 människor omkom. Det var muslimska terrorister som utförde dåden.
 
Islamiska staten fanns inte 2001.
 
“Tillfälligheterna” blir dessutom allt fler.
 
 
 
★ 2005 stod i Aftonbladet om att världens mest brutala nätverk styrdes från Stockholm, ur artikeln (2):
 
“De är ansvariga för massmord, bombattacker och kidnappningar. Aftonbladet kan nu avslöja hur två internationella terroristnätverk styrs från Sverige. –”De opererar från en lägenhet i en Stockholmsförort”.
 
Islamiska staten fanns inte 2005.
 
★ 2010 sprängde sig en muslimsk självmordsbombare i Stockholm (3).
 
Islamiska staten fanns inte 2010.
 
Men islam fanns. Islam har funnits i 1400 år, och islam har inte ändrats under den tiden. Det verkar inte vara tillfälligheter som styr då det begås illdåd i islams namn.
 
 
 
Det är förmodligen ingen tillfällighet att förmodade muslimska terrorister nu slagit till i Bryssel, EU:s parlament ligger där. Muslimska terrorister har slagit slagit till i Belgien tidigare, för ett år sedan kunde vi läsa, ur artikeln (4):
 
“De misstänkta terroristerna öppnade eld med automatvapen mot polisens insatsstyrka. Skottlossningen ska ha pågått i flera minuter. Två av de misstänkta dödades och en tredje greps i samband med tillslaget”.
 
★ I tisdags var det ytterligare ett tillslag mot muslimska terrorister i Belgien, ur artikeln (5):
 
“Fyra poliser skadades efter skottlossning i samband med ett tillslag mot misstänkta terrorister i Bryssel. En gärningsman dödades”.
 
★ I fredags greps en terrorist, ur artikeln (6):
 
“Abdeslam greps i fredags i Belgien under en massiv polisinsats i Brysselstadsdelen Molenbeek misstänkt för att ligga bakom de dödliga terrorattackerna i Paris i november i fjol”.
 
Men det har inte med islam att göra, det handlar om bara om några stollar i Islamiska staten.
 
 
 
I Frankrike (som drabbades hårt av islams terrorismen förra året) är de oroliga för att islam infekterar den franska polisen och militären, ur artikeln (7):
 
“En del poliser har öppet vägrat att beskydda synagogor eller hålla en tyst minut i åminnelse av offer för terrorattacker. I juli 2015 togs fyra män, varav en veteran i marinen, in till förhör. De hade planerat att ta sig in på en flottbas i Sydfrankrike, kidnappa en hög officer, hugga huvudet av honom och sedan sprida bilder av halshuggningen på sociala medier”.
 
I Sverige har vi knappt polis och militär kvar som skall skydda oss om det värsta inträffar. Det är redan huvudlöst i de organisationerna.
 
 
 
Det är oroväckande att morgonens terroristdåd hyllas på officiella media, ur artikeln (8):
 
“På Twitter har flera konton valt att hylla attackerna som skett på Bryssels flygplats och på tunnelbanestationer under morgonen”.
 
Den polarisering som bl.a. Löfven talat om verkar öka: islam mot demokratin. Demokratins företrädare verkar vara de dummare:
★ Efter de muslimska terroristdåden i Paris sades det att det inte hade med islam att göra.
 
★ Efter de muslimska morden i Köpenhamn sades det vara radikalisering i fängelser som var orsaken, men det hade inte med islam att göra.
 
Nu kan det vara muslimska terrorister som mördat människor i Bryssel. Är det fortfarande inte islam?
 
 
 
Ordspråket säger: Om det går som en anka, låter som en anka och ser ut som en anka, är det sannolikt en anka.
 
Märkligt att folk blivit så indoktrinerade att de inte kan se en anka som går framför dem och kvackar. Om vi inte ser upp kan det vara en sprängd anka vi snart har här.
 
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
 
8/