Okategoriserade

Piller mot våldsbejakande extremismen är en nåd att stilla bedja om.

Nu är snart tandvärk ett minne blott.
 
Vanligtvis uppstår hål i tänderna när miljön i munnen blir för sur, nu har forskare hittat en typ av bakterier som har visat sig kunna motverka de syrebildande bakterierna i munnen. På sikt är målet att skapa ett piller som kan förebygga hål i tänderna (1).
 
Om pillret mot tandhål blir verklighet kan vi äta mycket påskgodis utan hole-in-one eller flera tänder.
 
 
 
Det har inte bara ätits godis under påskhelgen, återigen utfördes ett islamistiskt terrordåd, denna gång i Pakistan (2).
 
Den här gången var det inte Islamiska staten som mördat kvinnor och barn (i västvärlden tror alltför många att islams terrorismen bara är Islamiska staten), massmorden begicks av Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) vars mål är att införa sharialagar i hela Pakistan och tvinga regeringen att bryta samarbetet med USA.
 
I vanlig ordning vågar svensk media inte nämna ordet “islam” då det begås massmord i Allahs namn, nu rapporterar media om extremister eller talibaner istället.
 
Om ett mirakelpiller mot extremt islamofobiska mediamedarbetare och extremistisk ideologisk/politisk extremismen togs fram skulle världen bli extremt mycket bättre.
 
 
 
Tehreek-e-Taliban Pakistan är verksamma i Pakistan och Afghanistan, med tanke på att många av de “ensamkommande flyktingbarnen” är från Afghanistan kanske SÄPO får mer att göra. De kollar de nya klubbar i Sverige medan Mona Sahlin håller koll på Breivik, äldre kvinnor och sin jourtelefon för blivande terrorister.
 
En av de svenska nya klubbarna hade för tredje året i rad ett stort event (de muslimska familjedagarna) i Älvsjö under påskhelgen. Av någon orsak berikades den svenska ogudaktiga samhällskulturen av islams käcka och fredliga utrop då Älvsjöborna ljudbombades av islams böneutrop.
 
Melodi, rytmen och arrangemang kanske lämnar en del i övrigt att önska (smaksak), men det är i varje fall ljudligt (3).
 
 
 
Böneutopen manar till bön, vad islam manar till kan bl.a. läsas i koranens kapitel (suror). Allt är inte så fredligt och snällt i en del av de surorna.
 
Det är en nåd att stilla bedja om att det uppfinns ett piller som tar bort det sura ur koranens suror och islams budskap. Det blir ett bombsäkert piller att sälja och ett lyckopiller att svälja, för ingen människa på jorden vill väl ha sura våldsbejakande budskap och förtryck predikade.
 
I en av Pippi Långstrump-sagorna hade Pippi krumelurpiller. Hon sade att om man åt dem i mörker och sade ”Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur” så blev man aldrig stor.
 
 
 
Om Pippi funnist i nutid kanske ramsan blivit:
 
“Fina lilla krumelur,
låt oss inte bliva sur,
vi ska allah ur koranen lura
det som inte är så snälla sura”.
 
 

 

 
 
 
1/
 
2/
 
3/
Annonser