Okategoriserade

Enögda häxmästare på Expressen söker ”sanningar” med kriminella Researchgruppen.

Motsättningarnas tid är inte bara här, motsättningarna växer i en rasande fart.
 
Ett exempel är polismyndigheten som haft vad som kallas “våldsmonopol”. Polisen är till för att gripa brottslingar, skydda människor och upprätthålla lag och ordning, därför har de varit utrustade med kommunikationmöjligheter, vapen och fordon. På grund av polisledningens omorganisationer blir allt svårare för poliser att rycka ut, i t.ex. Hässleholm har de en enda polisbil kvar som de ska samsas om.
 
Vi kan tänka oss svårigheten att rycka ut samtidigt åt flera håll efter att polisledningen ryckt in med besparingarnas såll.
 
 
 
Resultatet av fordons- och personalbrist är att poliserna inte kan utföra sina uppdrag, i artikeln kan vi läsa (1):
 
“Han ger exempel på en situation som kan uppstå i den nuvarande organisationen: När polisen kommer till en brottsplats där de misstänker att gärningsmän finns kvar kallas på hundpatrull. Poliser på plats ska bilda en så kallad säck runt platsen i vilken polis med hund ska spåra. –”Hur ska vi bilda säck på två man?”
 
De får allt knata på rysligt fort om de ska lyckas bilda säck, Sveriges poliser kommer bli de snabbaste i världen. Det är en kraftig motsättning mot de tröga, långsamma politiker och polischefer vi har.
 
 
 
Sommaren 2014 var en polisman i Landskrona inte ens två, den ensamme polismannen var ensam mot en mångkulturellt berikande och hotande mobb. Närpolischefen hade lösningen på det lilla bekymret, ur artikeln (2):
 
“Ibland behöver poliserna inte ens kliva ur bilen, anser närpolischefen. –”Det finns fler sätt att komma åt brott. Man kan identifiera sittande i bilen och skriva anmälan hemma på stationen”.
 
Om sådana polischefer får hållas en tid kommer kanske poliserna inte ens behöva lämna polisstationerna, de kan via kameror på stan kolla på en skärm vad som sker och skicka en böteslapp till felparkerare.
 
Tänk vad mycket pengar vi skattebetalare sparar när färre poliser och inga fordon behövs, de kan lägga batonger, handklovar och pistoler på hyllan med. Alla poliser kan sitta i en gemensam central i Kiruna och bilda säck.
 
 
Det blir spännande att se polisens nya image växa fram, den gemytlige och humane rikspolischef Eliasson är en sann ledstjärna i det arbetet. Hans polisiära ledarskap växte efter mordet på ett asylboende, han var ju så GULLIG då han satt i TV och med sin sonora stämma tyckte synd om mördaren.
 
 
En äkta vardagshjälte är han, vår rikspolischef. Varför tankarna mer går till en jättebebis som inte fått sitt lördagsgodis är en annan fråga.
 
 
Vardagshjältar ska förstärka den nya humana polisen, de för ordningen så viktiga vardagshjältarna inom polisen ska numera vara vardagshjältar som blir volontärer, ur artikeln (3):
 
“Josefin Rundberg, 25 år, studerar till socialpedagog. Planen är att i framtiden arbeta som fältassistent, vilket också liknar det som polisens volontärer i praktiken gör på stadens gator – skapar relationer och pratar med människor. –”Vi vill inte ha vältränade män som patrullerar med rottweilers. Vi vill ha vanliga människor som kan prata och lyssna, säger en polis på informationsfilmen som visas”.
 
Eliasson kanske är modellen för polisens nya vapen i kamp mot våldtäkter, skottlossningar och mord. Han har visst börjat att göra en del pudlar gällande en del uttalanden, dem kan han ta med på sin dialogpatrullrunda.
 
 
I artikeln kan vi läsa att volontärer inte har några polisiära befogenheter utan bara är “vanliga människor som på uppdrag av polisen hjälper till att informera och att skapa ett tryggare samhälle”.
 
Åldern på volontärerna varierar från 18 och ända upp till 70 år, men det finns ingen övre gräns.
 
Istället för polis är vi på väg att få en statlig skattefinansierad variant av Nattvandrarna med rullatorer som fordonspark.
 
 
Samtidigt som regeringen förstör det som ska skydda oss bygger de upp det som hotar oss:
★ småflickor kan knappt vistas i offentliga badhus utan att sextrakasseras,
 
★ i Stockholm terroriserades Centralstationen besökare och vakter av illegala invandrare,
 
★ i Östersund avråddes kvinnor att vistas utomhus ensamma.
 
I takt med att regeringen och polisledning lägger ner polisen (de kallar det för omorganisation) växer medborgargarden. Orsaken är självklar: om landet inte kan skydda sina medborgare börjar medborgarna skydda sig och sitt land på egen hand.
 
 
En som inte verkar gilla att medborgare skyddar sig själv då samhället misslyckas med det är Lars Lindström på Expressen. Han tar till Mona Sahlins smutsiga trick att generalisera och kalla alla nattvandrare i Soldiers of Odin för nazister, rasister och kriminella. I sin artikel skriver han (4):
“De kallar sig löjligt nog Soldiers of Odin, Odens soldater, och är ett medborgargarde som påstår sig vilja skydda kvinnor och barn. Går man djupare hittar man kriminalitet och nazisthälsningar”.
 
Vi ska naturligvis inte ha vare sig kriminella, nazister, kommunister eller islamister i svenska organisationer, så Expressen borde läggas ned omgående.
 
 
 
Precis som i den skandalomsusade Expressenartikel Mona Sahlin satte sitt namn under, använder Lindström den bekanta taktiken “quilt by association”, skyldig genom samband, för att påstå att de svenska män som nattvandrar är nazister. Hans resonemang är:
★ “Normaliseringen av Sverigedemokraternas människosyn går i dag hand i hand med en ökad närvaro av grupper med nazistkopplingar på gatorna”. (I vanlig ordning saknas fakta. Lindström gör kanske som Sahlin, hittar på?).
 
★ “Säpo har skärpt bevakningen av bland annat nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen, som nyligen genomfört aktioner på flera platser”. (NMR har väl altid genomfört aktioner på flera platser i Sverige? SÄPO säger fortfarande att våldsbejakande islam är det största hotet mot Sveriges demokrati).
 
★ “Soldiers of Odin ingår i ett nätverk av medborgargarden i flera länder, och förnekar att de är nazister eller rasister. Granskningar från Expo och finska Yle visar en annan sanning”. (Expo är kompis med Researchgruppen, Expo borde granska sig själv, 5).
 
★ “Är det en slump att den nazistiske terroristen och massmördaren Anders Behring Breivik häromveckan bekände sig som troende på den enda Guden, Oden?” (Ja det är en stor fråga, kanske Breivik är den hemlige ledaren för Soldiers of Odin, allt planlagt och igångsatt från isoleringenscellen i fängelset?).
 
★ “Är det ett sammanträffande att Kent Ekeroth (SD) förutspår ”slutet för Sverige som en svensk nation” och hetsar om att vi måste ”ta vårt land tillbaka”?” (Nja, det hänger nog mer ihop med att det är så, men på vad sätt “hetsar” Ekeroth?).
 
★ “En ökänd nazistdemonstration hölls 6 februari 1939 på Östermalmstorg i Stockholm”. (Lindström har nog svingat några bägare för mycket med “professor” Arnstad).
 
Jag vet inte vad Expressens kaffeautomater innehåller, men det verkar vara starkare drycker än kaffe.
 
 
 
På något vis känns det som att Lindström kackar i eget bo.
 
★ Expressens chefredaktör Thomas Mattsson är dömd för vapenbrott.
 
★ Mattsson är åtalad för grovt förtal.
 
★ Expressen har ett samarbete med den vänsterextrema och kriminella Reseachgruppen, där medlemmar hör till den våldsbejakande vänsterextremistiska organisationen AFA.
 
Alltså är Lindström enligt sin egen retorik en kriminell våldsbejakande vänsterextremist.
 
 
 
Lindström avslutade sin krönika med “Jag vill bara tillägga en sak: Enligt legenden var Oden enögd, det vill säga inskränkt, rigid och trångsynt”.
 
Fel, enligt legenden var Odin den främste guden och härskade över de andra asagudarna. Han var den enögde vise fadersgestalten, men också stridens, magins och skaldekonstens gud (6).
 
Jag vill inte kalla Anders Lindström för okunnig, enögd, inskränkt, rigid eller trångsynt, men jag måste det ändå. Vi ska ju inte göra som Lindström, andra på Expressen och Mona Sahlin gör: ljuga.
 
Eller hur?
 

Bilden är gjord av Ingela och hämtad ur boken jag skrev under pseudonymen “Sven Cavring”.
 

 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/


Annonser

En reaktion till “Enögda häxmästare på Expressen söker ”sanningar” med kriminella Researchgruppen.

Kommentarsfältet är stängt.