Okategoriserade

De som träder in i Sahlins värld är hopplösa.

inferno
Uttrycket ”nu går skam på torra land” används då något sagt eller gjorts av någon som borde skämmas över det sagda eller gjorda.
 
Uttrycket passar som devis ovanför maktens och medias boningar, ty där sägs och görs och sägs saker varje dag som de uttalande borde bli röda i ansiktet av skam över att ha uttalat.
 
De som uttalar det uttalade har inte ens vett att skämmas för sina uttalade misstag och klavertramp. Om de är röda i sinnet blir de inte röda i skinnet.
 
 
 
Igår gick den skamlige röda Mona Sahlin på grund på torra land, röda Sahlin kritiserade Malmö för att göra vad Sahlin själv gjort.
 
Röda Malmö har inte har sett rekryteringen till islamistisk terror som ett problem, de har enligt Sahlin fokuserat på högerextrema kretsar vilket Sahlin själv gärna gör. Hon hittar till och med på de “högerextrema” kretsarna ibland!
 
★ I de debattprogram hon medverkat efter islams terrordåd har hon väst fram “Breivik” då islams terrorismen skulle debatteras. Sahlin är en av de största islamofober vi har i Sverige, hon vågar inte tala om islam.
 
★ Då svenska medborgare (många av dem äldre kvinnor) demonstrerade mot den stolliga regering vi har kallade hon dem för “högerextrema våldsbejakande nazister”! Jag skrev om det i en krönika.
 
 
Nu kritiserar hon Malmö för att Malmö gjort samma sak som Sahlin gjort. Tala om att kasta sten i glashus.
 
 
 
Sahlin säger i artikeln att den lokala kunskapen måste vara så stor att man ser de här mönstren och kan ingripa i tid, ur artikeln (1):
 
“På kort tid har misstänkta terrorister med koppling till Sverige gripits efter att ha varit inblandade i terrordåden i Paris och Bryssel. Terrorforskaren Magnus Ranstorp säger att ännu fler personer med svenskkoppling kan dyka upp i utredningarna”.
 
Vi behöver inte vara terrorforskare för att begripa att ännu fler “svenskar” kommer dyka upp i islamistiska terroraktioner. Sahlin har fokuserat på fel hot och lett andra att göra samma sak.
 
Det krävs ingen raketforskning för att räkna ut att Sahlin agerar för att rädda sitt eget röda skinn nu.
 
 
 
Vi normalt funtade människor har sett en tendens i Sverige och världen: “svenska” terrorister blir allt fler, några exempel:.
 
★ 2012 greps den “svenske” libanesiske terroristen Atris Hussein i Thailand (2 och 3):
“Enligt Thailand har den misstänkte band till Hezbollah, den shiamuslimska islamistgruppen i Libanon som backas upp av Syrien och Iran. Gruppen är med på USA och EU:s terrorlistor”.
 
★ 2012 dömdes ett antal “svenska” terrorister för att ha 2010 ha planerat ett bombdåd mot danska tidningen Jyllandsposten. Jyllandspostens “brott”: de publicerade teckningar på islams profet Muhammed (4).
 
★ 2012 greps en “svensk” terrorist på Cypern, han planerade att spränga israeler i luften. Den “svenske” terroristen arbetade för den antiisraeliska shiamuslimska organisationen Hizbollahs räkning (5).
 
★ Januari i år: Cypen igen, två “svenska” terrorister greps. De har varit kända sedan 2005 och ÖPPET visat sina terroristsympatier (6)!!
 
★ I februari i år föll domen mot en 17-åriga svensk flicka som greps i Österrike, hon var på väg till den sunnimuslimska organisationen Islamiska staten. I flickans mobiltelefon fanns hyllningar till massmorden i Paris (7).
 
Socialnämndens socialdemokratiska ordföranden säger “När flickan kommer hem till Sverige ska socialtjänsten utreda vilket stöd hon och hennes familj behöver”.
Ska de lämna ut telefonnumret till Mona Sahlins hotline för blivande terrorister?
 
 
Tecknen finns på hur islam påverkar allt fler i Sverige att bli terrorister eller terroristers sexmadrasser (vilket är kvinnans lott i de kretsarna).
 
★ Redan 2014 skrev SvD om hur “unga svenskor” reser till Syrien och Islamiska staten: “Varför överger unga kvinnor sin familj och tryggheten i Sverige för att ansluta till en av FN terrorstämplad organisation” (8).
 
★ Det har t.o.m. suttit en “svensk” terrorist i svensk TV:s Uppdrag granskning och berättat om sin verksamhet (9)!
 
★ SÄPO tror att 300 “svenskar” har rest till Islamiska staten (10).
 
Med facit i hand kan man undra över Sahlins begåvning. I stället för att samverka mot islamistisk terrorismen hittar Sahlin på att äldre demonstrerande kvinnor är högerextrema våldsamma nazister.
 
 
 
Det verkar som att islam inte bara lyckas lura fifflande Mona, minst en svensk har konverterar till islam och blivit terrorist. Mikael Skråmo deltog redan år 2009 i SVT:s ”Debatt”, under vinjetten ”Hetsjakt på muslimer”. Ur artikeln (11):
 
–”Den här skräcken som finns i Schweiz mot minaret… minoriteter… eeh eller vad heter det? Minareter. Den här skräcken bildar på okunskap i islam, säger Michael Skråmo i programmet”.
 
För över ett år sedan tog Skråmo sin familj till Syrien varifrån han i en video uppmanade till mord på islams fiender! Hetsjakten verkar vara riktad mot ickemuslimer, det är i varje fall de som utsätts för islams terrorismen och mord.
 
Sahlin och andra såg inte tecknen då heller, sannolikt för att de har en okunskap om islam.
 
 
 
Jag har mailat många inom media och makten, bl.a. demokratiminister Alice Bah Kuhnke och socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin, med frågan om NÄR vi ska få lära oss vad islam är. Jag har fått två svar (alla floskler är borttagna):
 
★ Från Bah Kuhnke: vi ska ur ett genusperspektiv få lära oss vad ISLAMOFOBI är.
 
★ Från Carin Jämtin: “Jag delar inte din syn på islam, utan jag tror att alla religioner är fullt förenliga med humanism och demokrati”.
 
Jahapp. Jämtin TROR. Under tiden Jämtin TROR och demokratiminister Bah Kuhnke vill lära oss att inte vara kritiska mot islam kommer sannolikt fler “svenskar” bli mördare i Allahs namn.
 
 
Att hitta på det som inte finns för att dölja det som är har varit Sahlins trick. När det som var verklighet växer och blir så stort att det tar livet av de som lurades av det som inte fanns, kommer Sahlin inte vara så populär.
 
Mona Sahlin har varit högt betald nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen i snart två år, under den tiden har hon lyckats:
 
★ ått Röda Korset att öppna en stödlinje och
 
★ kallat äldre demonstrerande damer för nazisitksa våldsbejakande högerextremistiska män.
 
Case closed i fallet Sahlin.
 
 
I Dantes “Divina Commedia” står att över helvetets portar fanns en text med orden ”I som här inträden, låten hoppet fara”.
 
Den texten borde sitta ovanför dörren till Sahlins tjänterum
 
 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
 
8/
 
9/
 
10/
 
11/