Media · Okategoriserade

När ska trollen granska sig själva?

Aschberg
Ett av de största hoten mot diktaturer är sanningen.
 
Om media döljer eller förvrider sanningar för folket kan folket inte känna till vad som sker i verkligheten. Om media ljuger för folket kommer folket tro på en lögn. Om media i en demokrati mörkar eller förvrider sanningen, vart är demokratin på väg då? Svensk media ljuger för folket.
 
Frågorna vi bör ställa oss är VARFÖR etablerad media (s.k. gammelmedia) ljuger för folket. Vem granskar media?

 

 
Media ska granska makten men det är uppenbart att mediakåren istället bedriver politiskt arbete: de arbetar MOT Sverigedemokraterna och FÖR de rödgröna för att behålla sin egen makt. Tack vare alternativ media och internet börjar gammelmedias politiska fulspel rämna, ett av de senaste exemplen är hur media behandlat en demonstration mot regeringen. Media har i det fallet publicerat rena lögner, påhitt och personliga åsikter som fakta, några exempel:
 
★ Expressen publicerade okritiskt en artikel av Mona Sahlin, en artikel som var baserad på lögner och Sahlins egna åsikter. Expressen vägrar svara på mina frågor om de ens kollat fakta innan publicering (1).
 
★ Juan Flores (journalist på Dagens Nyheter) verkar precis som Mona Sahlin ha skrivit en artikel utifrån sina åsikter i stället för fakta. I hans artikel utpekar han demonstranterna för att vara främlingsfientliga. Juan Flores refererar dels till vänsterextrema Expo och dels till wikipedia som källa (2)!
Juan Flores vill som många andra inte prata om vad han gjort, hör Nina Drakfors intevju här:
 
★ Per Sydvik på Göteborgsposten skriver att extrema medborgargarden är en trend i Göteborg och lyckas få in Sverigedemokraterna, nazister och demonstrationen i texten (3). Som referens använder han okrititiskt dels Mona Sahlins huvudsekreterare Norlander (Sahlin vet inte själv vad hon talar om, länk nr. 4) dels vänsterextrema Expo som källa!
Hör Nina Drakfors intervju här:
 
Journalister vill inte bli granskade, deras lögner spricker likt troll i solljus om det sker.
 
 
 
Var kommer det som journalister inte vill granskas för? Expressen har t.ex. samarbete med den kriminella Researchgruppen, som har starka band till Expo. Skrev Mona Sahlin själv den lögnaktiga artiken Expressen införde, eller fick hon hjälp av sina forna kollegor på Expo?
 
★ Expo är en av näthatets motorer.
 
★ Expo har inga fakta för det som Per Sydvik i GP refererar till.
 
★ Expo gör som sin forna styrelsemedlem Mona Sahlin: hittar på fakta.
 
★ Banden mellan Expo (som ofta anges vara källan), Mona Sahlin (som bevisligen uttryckt sina personliga åsikter som en myndighetschefs fakta) och en del av medias journalister är starka (5).
 
Alternativ media har börjat granska gammelmedia, det finns förmodligen mycket skit i den soptunnan som bör granskas.
 
 
 
Svensk mediakår rapporterar rena påhitt och publicerar rena lögner. De anger Expo och wikipedia som källor. Vilka vill ha Expo? Vem ska granska trollen i Expo?
 
Kanske har Robert Aschberg, styrelseledamot i Expo, en del att granska på nästa styrelsemöte. Det är dags att exponera trollmötet i Exposkogen.
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/