Okategoriserade

Ska Kaplan vända Kaplan efter vinden?

Mehmet k
Det svänger i Sverige, inte minst bland politikers och medias kappor.
 
Vi ska vara tacksamma över att vi berikas med allehanda beteenden och grejor från jordens alla hörn, under årets semester behöver vi inte ens lämna Sverige för att uppleva vad som sker runt om i världen.
 
Vill vi se en del av den afrikanska kontinenten kan vi ta oss till Rinkeby eller Borlänge och vill vi uppleva islams samhällskultur är Rosengård i Malmö eller Bergsjön i Göteborg att rekommendera.
 
För de som vill se ett svenskkulturellt Sverige föreslås de områden där politiker, myndighetschefer och kändisar bor, de närmaste mångkultur de kommer är förmodligen kebab och pizza.
 
Utom Henrik Schyffert, han bekostar invandringen genom att bojkotta den italienska snabbmaten.
 
 
 
En del av oss har sådan tur att vi inte ens behöver ge oss ut på tur för att se främmande kultur, den har flyttat in i kvarteret utan planer på retur. Vi medelålders och äldre kan minnas tillbaka till den tråkiga tiden innan dess, den som Mona Sahlin redan 2002 förklarade under ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk:
 
”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”
 
Nu har vi liksom fått mer rock´n´roll i vårt land, och vår bostadsminister, den turksvenske Mehmet Kaplan, är en av de svängiga gubbarna i regeringen som grejar det.
 
Det är tur vi har en urturk i vår regering så att vår kultur kan bli mer kulturkisk.
 
 
Frågan är vilken kulturkisk inriktning vi ska få av bostadsministern, han verkar flirta med såväl islamister och kommunister som turkiska fascister (fascismen är ett modeord i Sverige som få vet vad det betyder men många använder just för att få begriper det).
 
Bostadsminister Kaplan borde ägna sig åt att bygga bostäder i vårt land, istället bygger han broar mellan Sverige och allehanda skumma ideologier. Vi ska ändå ge Kaplan beröm för de nya modulboenden som smackas upp lite här och där, de är till för de som kommer hit för att försörjas av skattebetalarna.
 
De nya pittoreska modula inslagen i landskapsbilden är dock inte alltid populära ens hos de som ska bo gratis på dem. I en del fall vägrar de hitkommande till och med kliva ur gratisbussarna som kört dem till deras all-inclusiveboenden.
 
 
 
Problemet är att det saknas riktiga bostäder för alla de som valt att komma hit och försörjas av oss skattebetalare, men det ska bostadsminister Mehmet Kaplan ordna snart. Han måste bara komma på att det är det han har som uppgift.
 
Just nu har Kaplan fullt upp med att förklara varför han inte visste om att han visste om det han säger sig inte vetat om. Miljöpartiets ledare Romson/Fridolin säger att de ha fullt förtroende för Kaplan som påstås vara en av den rödgröna regeringens islamister (1).
 
Ute i miljöpartiets distrikt har de samma förtroende för Kaplan trots att han halalkat in med med fingrarna i syltburken flera gånger (2).
 
Det är nog därför Kaplan valde att gå med i miljöpartiet, i det partiet vet de ju ingenting.
 
 
 
Konstigt nog väsnas media mycket om om fascismen då de skriver om Kaplan nu men de “glömmer bort” islam. I Aftonbladet står det (3):
 
“Om det som Kaplan kallar ”turkiska civilsamhället” gillar fascister, är det dags att be detta förmenta ”turkiska civilsamhälle” dra åt helvete!
 
Får man säga likadant om det muslimska civilsamhället?
 
 
 
Något säger mig att Kaplanskandalen kommer glömmas snart, liksom Sahlin- och Wallström-affärerna redan fallit i glömska. Men om Kaplan ansätts hårt kanske han ändrar sig och kommer ihåg vilka han har träffat och ska träffa.
 
Vi får se om Kaplan vänder kaplan efter vinden då vinden vänder.

 

 
1/
 
2/
 
3/

2 reaktioner till “Ska Kaplan vända Kaplan efter vinden?

Kommentarsfältet är stängt.