Islam · Miljöpartiet · Okategoriserade

Miljöpartiet ♡ islam = sant!

Miljöpartiet håller på att ta ner skylten.

Bakom skylten ser vi något annat än det vi trodde fanns, det som finns där är en salig blandning av vindkraftsverk, minareter och halalserveringar i brunt, rött och grönt.

Miljöpartiet är det svenska miljönazistislamistpartiet under cover, det är bara det att miljömiljöpartister är så stolliga att de inte vet om det.

 

Miljöpartiet har lyckats med att:

★ ingå i en regering som nyligen presenterade en katastrofbudget, dålig för Sverige men bra för alla som vill resa hit och leva på våra skattepengar.

★ genom åren kommit med förslag (och fått igenom dem!) som är katastrof för Sverige men bra för alla som vill resa hit och leva på våra skattepengar.

Nu kommer dessutom skandal efter skandal fram i miljöpartiet, har vi tur tvingar de fram ett extraval i höst.

Stefan Löfven valde att samarbeta med miljöpartiet, han har fått ett riktigt surt, ruttet ekologiskt äpple att bita i.

 

Miljöpartiets två fundament var miljön och antisemitismen (grundaren Per Garthon är antisemit, snacka om bruna halalrötter), men självklart talade de inte om att de är judehatare då de valde vad de skulle valtala om.

Nu kan de knappt tala alls, det var länge sedan de blev av med sin enda fråga (miljön) men antisemitismen ser ut att öka i takt med islamiseringen av partiet, det vill de inte tala om.

Det blev uppenbart genom Kaplanskandalen att miljöpartiet medverkar till att införa islams värdegrund och människosyn i vårt land.

 

Det blir än mer uppenbart då en ordförande i en muslimsk förening stöttar Kaplan och påstår att alla världens muslimer gör det, ur artikeln (1):

”–”Vi muslimer stöder Kaplan, han har inte sagt något som är fel. Han formulerade en åsikt som 1,7 miljarder muslimer i världen håller med om och som vi muslimer i Sverige också håller med om, slår Abdelhak Lahouaichri fast.”

Man kan undra om Lahouaichri vill slå fast att 1,7 miljarder muslimer i världen inklusive muslimer i Sverige vill fördöma Islamiska staten, Irans och Saudiarabiens förtryck, sharia och de islamistiska terrorattackerna i Paris.

 

Senaste skandalen (?) är att miljöpartiets planeringschef försökt pressa Aktuellts redaktion till att tysta kritiken mot Mehmet Kaplan (2).

Han är förmodligen van att media stryker miljöpartiet medhårs, enligt en undersökning har miljöpartiet ett stöd på omkring 42 procent bland alla journalister i landet. Extra stort är stödet inom public service-bolagen. Ur artikeln (3):

”Enligt undersökningen röstade 52 procent av alla journalister som jobbar på Sveriges Television på Miljöpartiet. Hos Sveriges Radio uppgav 54 procent av journalisterna att de tycker att Miljöpartiet är det bästa partiet. Inom public service-sfären sympatiserar över 80 procent av journalisterna med de rödgröna partierna. Motsvarande andel i storstadsmorgontidningarna är drygt 60 procent”.

Vi måste fråga oss om så många journalister är välutbildade idioter eller nazistiska judehatare som springer islams ärenden.

 

Nyligen backade miljöpartiets nya framtidsnamn Khan från sin kandidatur till miljöpartiets styrelse, han visade i public-service att han hyste andra värderingar än våra samhällskulturella och demokratiska.

Han vägrade ta public-servicekvinnan i hand.

Det gillade inte public-service. Public-service gillar bara islam på lagom avstånd.

 

Ett lagom avstånd blir det då islams företrädare backar då de inte lyckas ta sig in i maktpositioner. Omar Mustafa (S), Mehmet Kaplan och Khan är sådana som ”backade”.

De backar då de blir påkomna med något som inte ska finnas i vårt land, men de har inte slutat manövrera för att föra in sina islamistiska värderingar i vårt samhälle.

De har bara backat en bit för att hitta en ny ingång för sig själva eller en annan av islams anhängare.

 

Vi måste stänga alla dörrar för det ideologiska islam, vi måste lära oss vad islam är. Läs gärna en krönika jag skrev i ämnet:

https://mickessamladeverk.wordpress.com/2015/11/19/vad-du-behover-veta-om-islam-for-att-forsta-vad-islam-verkligen-ar/

Får vi ett extraval står det mellan våra önskningar om demokrati och det vi ser i bl.a. Syrien, Islamiska staten och Iran. Det kan vi ibte blunda för.

 

1/
http://www.smalanningen.se/article/han-jamfor-israel-med-hitler/

2/

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-patryckningen-nu-stangs-han-av

3/

http://www.svt.se/opinion/svt-och-sr-dags-att-erkanna-era-partisympatier