Okategoriserade

Miljöpartiet hajar inte vad de trollar fram.

haj
Igår utförde Miljöpartiet illusionisterna sitt trick en gång till. De kallade med extremkort varsel till en presskonferens, samlade en skara journalister och trollade inför tv-kameror bort vad de sade.
Under 14 minuter använde de många ord för att säga absolut ingenting.
Att se Miljöpartiet framträda är som att betala för att se luvförsedda illusionister som fått fnatt trolla fram kaniner ur en hatt, men eftersom illusionisterna vete katten var de förlagt hatten så uteblir både kaniner och skratten.
Kanske sitter kaninerna och mumsar i sig de ekologiska morötterna medan den höga hatten som blivit hög av svamp ligger bortglömd i illusionisternas låda med vallöften. Miljön och morötter är inte grejen i partiet längre, nu är det mångfald (vilket ingen lyckats berätta vad det är) som gäller. Det kan vara skoj påminnas om Miljöpartiets valfilm från 2010 då de talade miljö:
Eftersom enfrågepartiet tappade bort sin enda fråga har de tagit upp en annan fråga som numera är deras enda fråga. De har blivit ett renodlat invandrarparti, i februari lät det så här:
Nu har illusionen om Miljöpartiet börja spricka helt, lite tillspetsat ser det ut så här i det illusoriska partiet numera:
Nu har Miljöpartiet kommit ut ur garderoben som illusionister utan hatt, islamister med falska skratt och en politik som bara höjer vår skatt. Snart är de förhoppningsvis bortrollade ur svensk politik.
Miljöpartiet illusionisterna trollar inte bara bort innehåll i tal, de har medverkat till att trolla bort Sveriges trygghet och välfärd. Deras mångfaldspolitik har givit oss ökat antal:
★ våldtäkter (1),
★ bråk, skadegörelse och mord på den nya skattebekostade “välfärdsindustrins” asylboenden (2),
★ skottlossningar och sprängdåd i de mest mångfaldsberikade stadsdelarna och sannolikt
★ terrordåd (3).
Miljöpartiet illusionisterna har lyckats trolla fram en samhällskultur i Sverige som är bombsäkert osäker för medborgarna.
Då Miljöpartiets mångfaldspolitik ledde till dubbelmord på IKEA skrev jag en liten saga, “Sagan om hur landet Poolanien sjönk (eller finns det hajar i poolen)”.
Den publicerades i Avpixlat, det kan vara läge att påminna Miljöpartiet illusionisterna vad som väntar dem om de inte trollar fram en bra politik eller trollar bort sig själva. Sagan börjar som många sagor gör med “Det var en gång för länge sedan” och slutar med:
“ En dag upptäckte chefer, hajskötare och mediamänniskorna i landet Poolanien att det inte var de som bestämde längre, nu var det hajarnas pool”.

 

Hela sagan kan läsas i min blogg.
Sensmoral: om man inte hajar läget i tid, blir man inte haj i poolen. Det har inte illusionisterna i Miljöpartiet hajat.

 

1/
2/
3/
4/
Annonser