Okategoriserade

Islam och bomben under strutsen.

Strutsen
I Sverige idag talas det om terrorismen i Sverige och “stabsläge” (1).
 
I Sverige imorgon är det glömt igen.
 
Har vi blivit så “miljöpartistifierade” att vi inte ser eller reagerar på verkligheten längre?
 
 
 
2010 sprängde en muslimsk terrorist sig själv i luften mitt i Stockholm under julhandeln, lyckligtvis dog ingen annan. Ett år senare skrev SvD, ur artikeln (2):
 
–”Enligt vad vi fick veta från det amerikanska expertteamet skulle 30 till 40 personer ha dödats enbart av de sprängladdningar Taimour Abdulwahab bar på”.
 
2010 var det av media och stollarna i makten fruktansvärt förbjudet och förfärligt att säga som det var: islams ideologi hade attackerat vårt land.
 
Sverige somnade om.
 
 
 
Så sent som november 2015 (det är bara ett halvår sedan) höll Säpos chef Anders Thornberg presskonferens, då höjde Säpo hotnivån mot Sverige från tre till fyra på den femgradiga skalan, ur artikeln (3):
 
–”Vi har tagit emot underättelser om ett konkret hot mot Sverige och vi har inlett en förundersökning om förberedelse av terroristbrott”.
 
Det var islams ideologi som var det konkreta hotet mot vårt land. En kort tid senare somnade Sverige om.
 
 
 
Vi är som en gammal hund som knappt orkar kicka igång försvarsinstinkterna längre, vi gillar att ligga vid spisen och slumra. Om något väcker oss vyssjas vi till sömns av miljöpartister, socialister och islamister och somnar strax om i den sköna värmen.
 
Kom ihåg att efter varje islamskt terrordåd talas det om att “det har inte med islam att göra”. Under tiden islam växer i vårt land har:
★ islams terrorister och mördare farit fram och tillbaka mellan Sverige och Syrien som de vill.
 
★ den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen (Mona Sahlin) jagat gamla farbröder och tanter istället för att samordna organisationer i arbetet mot det ideologiska islams hot. Hon verkar vara på islams sida, hon ljuger som en häst travar och ser nazister i buskar men inte islamister som fuskar
 
Sahlins enda praktiska insats är att införa en jourtelefon som oroliga anhöriga ska ringa om de ser någon “radikaliseras”. På det telefonnumret svaras det inte alltid (4).
 
Nu är det dags igen för förhöjt terrorhot från det ideologiska islam. Vi borde ringa Sahlins hotline och informera henne om vad som sker.

 

 
Formuleringen att “en grupp terrorister tagit sig in i Sverige eller redan finns i landet” är skrattretande, vi har ju bevis på att terroristerna redan bor i Sverige. Det är våra regeringar som under lång tid BJUDIT IN dem.
 
Terroristen som under julhandeln 2010 försökte spränga svenskar växte upp i Tranås, han blev svensk medborgare 1992. Från 2001 bodde han i Luton i Storbritannien, en stad som islamiserats extremt mycket, de har omkring trettio moskéer i staden (5).
 
2004 gifte han sig med den svenska medborgaren Mona Thwany eller ”Umm Amira”. Islams terrorister behöver inte ta sig in i Sverige, de bor redan här och en del av dem är svenska medborgare.
 
 
 
Peder Hyllengren på Försvarshögskolan säger det självklara, vi vanliga medborgare kan inte göra något, vi måste lita på att polisen och Säpo gör sitt jobb. Terroristerna har full koll på att polisen och Säpo inte har full koll, Säpo klara inte av att kolla alla som bor i vårt land (6).
 
Genom alla upplopp, bränder, skottlossningar m.m. som ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren har polisen snarare gett upp (7, 8).
 
Det pratas hela tiden om IS (som bara är en del av islam), men det är hela islam som är problemet.
 
 
 
Det finns en del inom islam som inte är glada för vad IS gör.
 
Muslimska brödraskapet (representerade i Sverige genom bl.a. Islamiska förbundet, Sveriges unga muslimer och Ibn-Rushd) gillar förmodligen inte att IS hotar Sverige med terrorattacker, de vill arbeta ostört och placera sina islamtrogna vänner i maktens korridorer.
 
Miljöpartiets Kaplan och Khan, soialdemokraterna Omar Mustafa och Omar Omeirat samt moderaternas Waberi är bara en del av dem.
 
 
 
Vad våra regeringar har gjort är som att ställa till med barnkalas, annosnera att fria drinkar och öl serveras på kalaset och bjuda in alla i världen som vill komma.
Då är man bra korkad om man inte kan räkna ut vilka som kommer och hur det slutar.
 
Så korkade är våra politiker. Vi behöver ett extraval innan årt är slut och innan den första terroristbomben tar de första liven i en svensk stad.
 
Det är allvar nu.
 
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
 
8/