Okategoriserade

Lindberg, Arnstad och Tarzan i floskeldjungeln.

Rör inte vår demokrati

Aftonbladets Anders Lindberg lyckades tota ihop en ledarkrönika som får antiemokraternas anhängare att jubla, Henrik Arnstad att dra en handjanivet tralla tralla och Mona Sahlin att lägga huvudet på sned och med Arnstad lalla lalla.

Jag påstår inte att de tre är idioter, men jag vill inte utnämna dem till raketforskare heller. Jo förresten, det gör jag.

De är i samma klass som raketforskarna de påstår att hitkommande är.

Anders Lindberg lyckas börja krönikan med: “Blir Soldiers of Odin SD:s väpnade gren?”.

Ett rakt svar till Lindberg: Nej, SD vill att svenska poliser ska vara tryggheten för oss medborgare, det är polisen som ska vara beväpnade, utbildade och få resurser att skydda oss mot dina huligankompisar.

Därmed är Lindbergs retoriska fråga besvarad. Men med tanke på att Lindberg stödjer de som lyckades utnämna poliskonstapel Krakelspektakel Eliasson till högsta chef för polisen, förstår jag hur Lindberg tänker:

Tomt, ibland inte fel och oftast fel.

Låt oss se på resten av raketforskarLindbergs påhitt, det är som att se ett psykedeliskt barnprogram från 70-talet (där Lindberg verkar ha gått Vilse i pannkakan).

Lindberg använder som vanligt det odefinierade ordet “extremhögern” igen, egentligen menar han Sverigedemokraterna. Lindberg är likadan som nazister och sovjetkommunister var, han gillar inte demokrati som kan hota Lindbergs egen makt, ställning och plånbok.

Därför pratar Lindberg skit om de som kan hota hans upphöjda tillvaro, precis som Stalin och Hitler gjorde. Har man inget bra och sakligt att komma med blir det gärna så att man ljuger och hittar på istället.

En kille som är så vilse i pannkakan som Lindberg är borde ha ett jobb där den vanligaste frasen är: “Välkommen till McDonalds, ska det vara plusmeny med?”.

Lindberg påstår att “extremhögerns uniformerade slagskämpar måste tas på allvar”.Menar han:

hitkommande mäns sexuella våld mot flickor och

huliganerna som misshandlar och våldtar?

Om de inte hade funnits och polisen fått resurser hade inte Soldier of Odin funnits. Lindberg har inte förstått det där med orsak och verkan.

Sedan påstår han att det är SD:s fel att asylboenden brinner.

Så vitt jag vet har alla de som blivit påkomna med, anmälts eller dömts för att ha anlagt bränder på asylboenden varit asylboende själva, Lindberg har “missat” den lilla detaljen.

Han fortsätter med att det är SD som ligger bakom “medborgargarden”, enligt Lindberg är det är grupper av slagskämpar som samlats för att spöa invandrare. Han kanske menar tafsvakterna som frivilligt såg till att småflickor kunde vistas på badhus utan att sexuellt ofredas av hitkommande unga män.

Det verkar som att hitkommande är de som spöar och ofredar andra, men Lindberg har kanske hemlig fakta han likt Mona Sahlin döljer. Eller så gör han som lögnare Sahlin: uttrycker sin egen åsikt som en absolut sanning.

Hans bevis för att SD ligger bakom “lynchmobbar” är:

Mest uppmärksammad var den lynchmobb som i slutet av januari skrämde slag på folk på centralen i Stockholm. De delade även ut flygblad mot ensamma flyktingbarn”.

Lindberg måste vara riktigt blind, döv och janivet tralla tralla. Sanningen är att marockanska illegala invandrare skrämde slag på och attackerade resenärer, flickor och väktare på Stockholms tunnelbana. Polisen klarade inte av situationen. Ett gäng fotbollshuliganer i Stockholm samlades för att skydda resenärer mot de illegala busarna. Hade inte regeringarna släppt in de illegala och polisen fått resurser att ta hand om busarna hade inte det som sker skett.

Lindberg har inte förstått det där med orsak och verkan.

Sedan kommer en lång utläggning om Soldiers of Odin, enligt Lindberg en supernazistisk ungersk pojkrumsversion av fornnordisk mytologi med modern högerextremism. Han slutar sin harang om SD (vilket det egentligen handlar om hela tiden) med:

Sverigedemokraterna har byggt upp en hel djungel av hatsajter som sprider den högerextrema världsbilden och trakasserar meningsmotståndare på nätet.”

Lindberg kan dra en Tarzan i sin påstådda hatsajtdjungel, han sitter själv på en av Sveriges största hatsajter och kastar sten i glashus.

Lindberg ljuger lika bra som Mona Sahlin då han skriver:

För tjugo år sedan hade Sverigedemokraterna i praktiken en väpnad gren i form av skinskallar som bokstavligen slogs mot meningsmotståndare på gatorna”.

Helt fel, SD hade inget med skinnskallar att göra, det är ett påhitt av socialisterna för att döja sina egna våldsaktioner. Att skinnskallar svärmade runt SD är en annan sak, men Lindberg kan inte tänka i sådana banor. Sedan kommer Lindbergs slutkläm, i vanlig ordning tagen ur sitt sammanhang för att passa propagandan:

–”Ingen ska ens tänka tanken att komma hit, sa Paula Bieler, SD:s integrationspolitiska talesperson. Hon menade nog allvar”.

Ja det hoppas jag verkligen. Vi behöver politiker som säger vad de menar och gör det de säger de ska göra.

Därför behöver vi ett extraval innan året är slut, sjuklövern har ju bevisligen vare sig rent mjöl i påsen, ärligt uppsåt eller bra politik.

Räkna hur många gånger Lindberg skriver “Soldiers of Odin”, högerextrem och SD i sin krönika, det verkar vara någon form av mani Anders Lindberg har. Han ska vikariera ett år som politisk chefredaktör på Aftonbladet. Resultatet av det vikariatet blir förmodligen att idiotbacillen kommer sprida sig på redaktionen och Aftonbladets upplaga fortsätter minska.

Vi ska tacka vår lyckliga stjärna att antidemokraterna släpper fram de värsta stollarna de har innan vi helt indoktrinerats, nu kommer allt fler se hur snurriga de är. Den dag kommunismens anhängare lämnar tv- och tidningredaktionerna kommer vår demokrati vakna till liv igen.

1968 förökte Tjeckoslovakien kasta av sig Sovjetkommunismens förtryck, det kallades Pragvåren. Vi behöver vår vår i år innan det överstyr helt går.