Islam · Okategoriserade

Svenska normer eller islams halal enValborg.

Cheers.jpg
I dag är det en svensk normkritisk dag, vi firar Valborgsmässoafton.
 
I Sverige har den gamla sedvänjan att elda den sista april utvecklats, numera eldas det i stort sett varje dag någonstans. Ungefär en uppeldad skola om dagen plus ett antal bilar varje år är resultatet av den nya normen i vissa normutvecklande områden.
 
Vi har en lysande mångkulturell normändring i vårt land.
 
 
 
Enligt Nationalencyklopedin kommer ordet norm från latinets noʹrma som betyder rättesnöre eller regel, en norm är det normala eller godtagna beteendet i ett t.ex. land. På “synonymer .se” står att synonymer till “norm” är:
 
★ Regel.
 
★ Rättesnöre.
 
★ Lag.
 
★ Oskriven regel.
 
Motsatsord är “undantag” eller “avvikelse”. En del av de nya normbildarna i vårt land avviker gärna då de ska stå till svars för att de utför handlingar enligt sina normer men som strider mot våra lagar.
 
Numera behöver de inte avvika så mycket, effekterna av de nya normerna har tagit polisens resurser så mycket att polisen inte hinner vara normkritiska eller utryckande, för att uttrycka det diplomatiskt på diplomatiskt normativt vis.
 
 
 
Muslimska förbund och organisationer arbetar för att islams normer, lagar och traditioner ska gälla i vårt land, det talas om normbrytningar. Vi har under en lång tid sett bl.a.:
 
★ hur kristna kors tas bort ur offentliga bönerum (de förnärmar muslimer),
 
★ hur halal införs i offentliga skattebekostade matbespisningar (annars blir muslimer förnärmade),
 
★ hur manliga muslimer som vägrat ta kvinnor i hand fått skadestånd för att de följt sina normer istället för våra (de muslimska männen har förnärmats),
 
★ hur offentliga badhus infört separata badtider för kvinnor (annars blir muslimer förnärmade).
 
Vi har haft ungefär samma normer i vårt land under årtionden och århundraden utan att våra normer varit ett problem. Nu har våra normer blivit ett problem.
 
Det är allt tur att vi berikas mångkulturellt av islams anhängare så att vi vet hur fel vi haft det under alla år.
 
 
 
Att flytta till ett land som har helt andra normer än de man flyttar från, och sedan vara förnärmad för att landet man flyttade till har normer som inte passar sina egna normer som man säger sig flytt från verkar lite stolligt. Att de som flytt från sina normer sedan får barn som inte accepterar eller följer våra normer är ännu mer stolligt. Det är inte normalt enligt våra normer.
 
De verkar få lära sig av “någon” att genom att vara förnärmad och kränkt kan de införa sina egna normer, det är en fiffig strategi och den fungerar ruskigt bra. Men nu har något hänt: i takt med att allt fler islamister (de som öppet vill, säger och arbetar för att islams normer ska gälla i vårt land) avslöjas i de olika politiska partierna ökar kritiken mot de normbrytande muslimernas politiska aktiviteter.
 
Egentligen handlar det om att kritisera islams normer, regler och lagar, vi har ju redan egna normer, regler och lagar som fungerar alldeles utmärkt.
 
 
 
Det finns mängder med muslimska organisationer som aktivt arbetar för att införa islams normer och lagar, “Svenska muslimer för fred och rättvisa” är en av dem. Aya Zemzem Mohammed och Shaimaa Abdelhady medverkade i TV4:s morgonprogram där de försökte få oss att tro att det handlar om religionsfrihet och förföljelse av muslimer. Det är värt att se hur de tänker, kolla de 7 minuterna via länken.
 
De “glömde” tala om att islam även är rättssystemet sharia som säger att:
 
★ alla på jorden (även ickemuslimer) ska följa och leva efter sharias lagar, att
 
★ sharia står över de av FN deklarerade mänskliga rättigheterna och att
 
★ sharia står över alla av människor stiftade lagar (även de svenska). Det skrev dessutom alla de muslimska staterna under på i Kairo 1990, det kallas “Kairodeklarationen”.
 
Då islams normer, regler och lagar kritiseras försvarar muslimer islam med ord som “religionsfrihet” och “normbrytning”. Men de kan inte förklara vad som är bra med islam. De beslöjade kvinnorna i studion borde avslöjats i den frågan.
 
 
 
I studion får de beslöjade normkritiska som bara är kritiska mot våra normer frågan om de som vill bryta våra normer kan bilda ett eget parti, men se de vill de inte för då kommer det synas vilka normer de vill införa i vårt land. Samma sorts normer ser vi i Saudiarabien, Palestinaområdet, Iran, Irak, Syrien och Islamiska staten.
 
Miljöpartiet verkar vara en filial till Palestina eller Syrien, de har avslöjats vara ett islamistiskt parti. Det började spricka då vår fegmedia upptäckte att:
 
★ Kaplan umgåtts med “fascister” (som visade sig vara islamister, det är egentligen same same but different name).
 
★ Sedan poppade Khan upp som inte vill ta kvinnor i hand, det ingår inte i hans värdegund.
 
★ Semanur Taskin, språkrör i Stockholm, avgår. Hon stöttar Turkiets president Erdogan, som av mång anses vara en slamistisk diktator. Det var i det forna Ottomanska riket (delar av Turkiet) som muslimer begick folkmord på bl.a. armenier. Taskin sitter i styrelsen för organisationen Svenska muslimer för fred och frihet, grundad av bland andra Mehmet Kaplan och Yasri Khan (1).
 
★ Derya Uzel Senir förnekar folkmordet på armenier (2).
 
★ Kamal al-Rifai bjudit in en kontroversiell judehatande och shariaförespråkande imam till en välgörenhetsgala (3).
 
Vi måste fråga oss hur många fler islamister som smugit sig in i Miljöpartiet. Hela Miljöpartiet borde smyga ut bakvägen ur riksdagen och skämmas för allt elände de ställt till med i vårt land.
 
 
 
Socialdemokraterna är inte sämre på att stötta islam, deras “kristna” förbund har t.o.m. fattat beslut att de ska hjälpa muslimer besätta viktiga poster. Det gick sisådär då Omar Mustafa (en av islams högsta ledare i Sverige) avslöjades vara i lag med judehatare och homofobiska talare, en annan Omar (Omeirat) tvingades avgå efter att ha skrivit judehatande inlägg.
 
Nu har Yasin Ipek avslöjats med att ha deltagit på middag med Grå vargarnas ordförande och delat extremistisk propaganda på Facebook (4).
 
Ungdomsförbundet SSU har t.o.m. lagt en motion som heter ”Fuck normer” (5). Undrar om de är fuckanslutna.
 
 
 
Denna sista april ska det på svenskt normativt sätt grillas korv (garanterat halalfri) och drickas lite alkohol (garanterat mot profeten Muhammeds påbud). Möjligen kommer det tittas på en brasa med, förhoppningsvis en svensk normativ sådan.
 
Med det önskar jag alla en trevlig valborg, och säger som de gjorde i tv-serien “Cheers” då Norm kom in: NORM! Det är en Norm jag gillar.
 
Cheers!

 

 
 
 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/