Islam · Okategoriserade · Socialdemokraterna · Socialismen

Nolltolerans för nollor i politiken.

Nolltolerans för Nollor.png
Idag är det arbetarnas dag.
Nu ljög jag som en hel socialistisk statsminister, första maj är inte alls arbetarnas dag, första maj är arbetarrörelsens internationella högtidsdag.
 
Numera ska arbetarna bara betala pamparnas goda liv (det är det som kallas arbetarrörelse), en gång per år belönas arbetarna genom att få delta i demonstrationer och lyssna på pamparnas tal. Idag är det den dagen, grattis svenska arbetare!
 
Frågan är vad de många pensionärerna och arbetslösa svenskarna som lurats av socialdemokraterna ska göra idag, köpa ägg och tomater att kasta på talarna? De har inte råd att kasta bort mat så det är riskfritt för de talande pamparna, vilket är talande nog.
 
 
 
Då första maj började firas 1890 fanns en grund för det, arbetare hade det inte så bra. Numera har vi som arbetar i Sverige fått det så bra att socialisternas upptåg snarare är ett hot mot arbetare än en tillgång. När socialismens pampar:
 
★ skor sig på vår bekostnad (Wallströms lägenhetsmygel, Göran Perssons herrgård och Sahlins fallskärm är exempel),
 
★ ger bort vår välfärd och
 
★ straffar oss när vi protesterar för att de gör det har socialismen övergett arbetarna. En som övergavs och vars liv förstördes av socialisterna är Marcus Birro (1).
 
Hans brott: han skakade hand med “fel” personer.
 
 
 
I vårt nya Sverige ska man helst inte skaka hand alls enligt de som socialisterna försörjer med våra ihoparbetade skattepengar, i vårt nya Sverige ska man tyst acceptera en ny ordning:
 
★ arbetarna betalar,
 
★ socialismens pampar ger bort det vi arbetar ihop till
 
★ till de som valt att resa hit för att försörjas.
 
Idag ska fattiga svenskar få delta i välbärgade socialistiska pampars demonstrationer och lyssna på pamparnas tal. Imorgon ska arbetarna betala för det igen.
 
 
 
Birro blev av med jobbet för att han skakade hand med “fel” person, vår kung kan skaka hand med vem han vill utan att straffas på det viset. De är därför socialisterna inte gillar kungen, de kan inte utpressa honom (göra honom arbetslös) att gå i socialismens ledband .
 
Kungen är mer demokrat än socialisterna är, igår skakade kungen hand med alla de som gratulerade honom på hans 70-årsdag. Från mig kommer ett försenat GRATTIS till kungen, från det socialistiska blocket kommer mest ett dramaqueenskt muttrande.
 
De gillar inte personer som de inte kan förfölja, kastas sten på, misshandla eller via media hota till underkastelse.
 
 
 
En del av de socialistiska dramadrottningarna använder kungen som argument då den skattefinansierade invandringens kostnader debatteras. Kungen får apanage (en skvätt av våra skattepengar) för att hålla slott och anställda igång. Kungen och apanaget har aldrig äventyrat vår välfärd, socialisterna har missat den lilla detaljen.
Socialisterna tycker vi ska sluta betala pengar till kungen och hovet för att finansiera invandringen. Det kan vara bra att jämföra med hur mycket hovet får med några andra grejor våra skattepengar går till:
★ I årets budget föreslogs Kungliga hovstaten få 135,3 miljoner (sex nollor) kronor (2).
 
★ Enbart Migrationsverket behöver 60 miljarder (nio nollor) kronor detta år (3).
 
★ 2015 års invandring har beräknats kosta oss 600 miljarder (nio nollor) kronor detta år (4).
 
★ Vår kostnad för rikets styrelse är 12, 5 miljarder (nio nollor) kronor (5).
 
Hovets apanage motsvarar ca. 1 % av kostnaden för rikets styrelse, 0,23 % av migrationsverkets kostnad och 0,023 % av invandringens totala kosnad. Det är rikets styrelse som satt oss i skiten och deras invandringspolitik som kostar de STORA pengarna och så gnölar socialisterna över kungens pengar.
 
Det finns många fler nollor i socialismen än hos kungen.
 
 
 
Anslaget till hovet föreslås höjas, det är säkerheten som kostar mer. Konstigt nog talar de socialistiska nollorna inte gärna om det, kanske för att det är de som orsakat det ökade hotet mot Sverige.
 
Säpo har fått varningar om förestående attentat som ska utföras av hitkommande islamistiska terrorister. Enligt Expressen gömmer de sig dels i en ort nära Danmark (Malmö eller Helsingborg?) dels i en ort i mellersta Sverige (6).
 
Inför kungens 70-årsdag befarades att terroristerna skulle slå till mot kungafamiljen.

 

 
Idag vaknade vi utan att terrordåd begåtts i vårt land, vilket är en lättnad. De som orsakat att terrorhoten kan gömma sig i vårt land (de försörjer t.o.m. dessa hot med våra skattepengar!) talar idag om solidaritet medan våra fattigpensionärer svälter och vanvårdas i den allt sämre vården.
 
Det finns alldeles för många nollor inom socialismen, det är därför det går åt helsefyr med Sverige. Det kan alltfler räkna ut.
 
 

 

 
1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/