Okategoriserade

Vilken frihet vill du ha, din frihet eller diktaturens frihet?

frihet.jpg
Igår marcherade Sveriges statsminister i det röda tåget, han marcherade i Göteborg och flosklade om solidaritet medan svenska folket undrar varför deras välfärd tas ifrån dem.
Den här gången stod inga extremister bakom kravallstaket och skrek “inga fascister på våra gator” medan diktaturen marcherade, de marcherade med i det röda tåget istället. I det röda tåget vajade, bland alla olika röda flaggor, Nordkoreas flagga.
 
Nordkorea är världens mest kommunistiska, röda, diktatoriska land som finns. Löfven marcherar med Nordkoreas flagga. Mona Sahlin är kompis med Löfven. Case closed.
 
 
 
Det är svensk demokrati i dess prydno: diktaturers förespråkare vandrar fritt på våra gator medans demokatins dito jagas av förespråkarna och våldsbejakande vänsterextremister.
 
Vänstern är extremister och de extremisterna är mångkulturella så länge de har nytta av extremistisk mångkultur. Har de ingen nytta av den nackar de gärna de som hotar den röda diktaturen, det är ju så diktatoriska ideologier fungerar.
 
Vänstern nackar gärna demokratins förespråkare med, vänstern gillar inte någon form av motstånd, det är ju så diktatoriska ideologier fungerar.
 
 
 
I Göteborg har vänstern inget emot den extremistiska mångkulturen än, mångkulturen får flagga lika fritt som Nordkoreas anhängare. I går var det Nordkoreas flagga som vajade i Göteborg, för ett par år sedan var det al-Qaidas flagga som vajade. Då sade en imam att de satt upp flaggan för att det var fest, ur artikeln:
 
–”Detta är en vanlig muslimsk flagga och vi har satt upp den bara för att det är Eid-fest, säger imamen Sejdulija Huskic”.
 
Undrar om det var ekologisk halalsallad, vattenpipor med kul innehåll och miljöpartister som stod för underhållningen på den festen.
 
 
 
Nordkoreas flagga vajar inte bara i Göteborg, i Stockholm hissades den utanför SVT:huset förra året. Det var en protest mot att SVT visat “för mycket” av bröllopet mellan prins Carl Philip och Sofia, ur artikeln:
 
–”Vi svenskar älskar ju att skratta åt Nordkorea och hur deras television bara är en propagandamegafon för makten. Flaggan ska fungera som ”en påminnelse” om SVT:s bevakning den senaste tiden”.
 
Det är lite skoj att då SVT visar kungligheter anser de röda att SVT är som Nordkoreansk diktatur-tv, men då SVT visar propagandistiska inslag á la Nordkoreansk diktatur-tv anser de röda att är SVT är bra.
 
Det är bra med färg-tv, bara det är rätt färg anser de röda.
 
 
 
Förra året viftades det med den nordkoreanska flaggan i Stockholm, det var i Sveriges Kommunistiska partis (SKP) demonstrationståg det viftades. SKP gillar Kinakommunismen, de hade inget emot att Kina använde krig för att tvinga på vietnameserna kommunismen under 60-talet, tvärtom.
 
★ SKP hette KFML innan de snodde nuvarande vänsterpartiets namn. De kunde ta det eftersom vänsterpartiet bytte namn.
 
★ Vänsterpartiet hetter Sveriges Kommunistiska parti fram till 1967 då de bytte till Vänsterpartiet kommunisterna (de ville inte förknippas så starkt med diktaturen Sovjetunionen).
 
★ Då Sovjetunionen föll tog kommunisterna bort ordet “kommunisterna” ur namnet, de vill inte förknippas med kommunismen alls nu.
 
De har samma värdegrund fortfarande men de förnekar det nu, det är ju så diktatoriska ideologier fungerar.
 
 
 
I Sverige har vi i stort sett glömt bort kommunismens massmord och illdåd, allt fler unga tror att kommunismen är en demokratisk ideologi som på sin höjd låtit mörda några tusen människor. I en undersökning 2007 kom följande fram, ur artikeln:
★ 90 procent av svenska ungdomar känner inte till Sovjetkommunismens dödsläger.
 
★ Skrämmande många ungdomar tror att kommunismen inte skördat några dödsoffer, medan det i verkligen rör sig om hundra miljoner döda.
 
★ 22 procent anser att kommunismen är ett demokratiskt samhällskick.
 
Kommunismen är lika diktatorisk och förtryckande som nazismen var och som islam är. Det är ju så diktatoriska ideologier fungerar.
 
 
 
Alla diktaturer har samma verktyg: hot, våld och propaganda.
Sanningen om kommunismen är att den aldrig befriat någon från förtryck, tvärtom, kommunismen inför bara våldets diktatur. Det är den våldets diktatur som statsministern marcherade tillsammans med igår. Statsministern regerar tillsammans med miljöpartiet, som visat sig vara infiltrerat av en annan diktatorisk ideologi: islam.
 
Vad vi har att ta ställning till är om vi ska ha diktatur (vänstern/islam) eller demokrati (Sverigedemokraterna) i vårt framtida Sverige.
 
Valet står mellan diktatur eller demokrati, välfärd och frihet. Vi behöver verkligen att extraval innan året är slut.