Okategoriserade

Sluta länka, börja tänka.

länkar
Skandal efter skandal har rubbat falskspelarnas och godhetsknarkarnas led en tid.
 
★ Vi har islamisterna inom miljöpartiet och socialdemokraterna.
 
★ Vi har socialdemokraternas tidigare partiledare Mona Sahlin som ljög offentligt via media.
 
★ Vi har media som valde att inte rapportera sanningen om hur flickor sexuellt trakasserats under en ungdomsfestival för två år sedan men som publicerat Sahlins lögner om demonstrerande äldre kvinnor.
 
Det gemensamma för makten och media är att de inte låtsas om det som inte passar dem.
 
Eller är de faktiskt så korkade att de tror det som sker inte sker om de inte pratar om det mer?
 
 
 
Det passade media att rapportera om Mona Sahlins förstamaj-tal i Borlänge, hon talade om nazismen. Med tanke på att Sahlin kallar äldre damer för högerextrema våldsbejakande nazistiska män förstår vi alla att Sahlin ser det Sahlin vill se, och att hon ser ruskigt dåligt.
 
Försvarsminister Peter Hultquist var också i Borlänge, han talade om hat mot politiska partier, demokrati och de som inte passar “egna syften”.
 
Med tanke på att Hultquists chef Stefan Löfven är en av de som står för att hatet piskas upp (han satt bl.a. i tv-programmet Skavlan och ljög om Sverigedemokraterna) kan man inte säga annat än att Hultquist kackar i eget bo.
 
Det är inte undra på att socialdemokraterna för en skitpolitik numera med så mycket kackande de håller på med.
 
 
 
Hultquist är minister över ett försvar som inte klarar av att försvara Sverige och Sahlin har nyss fått kicken för att hon begått brott. Med det radarparet i Borlänge behövs ingen myggbekämpning, t.o.m. myggorna sticker. Första maj sade Sahlin, ur texten:
 
–”Det känns oerhört viktigt att vara i Borlänge just idag, Nordiska motståndsrörelsen är här och det finns många i Sverige som är drabbade av nazismen och då tycker jag att det är märkligt att möta detta med tystnad”.
 
Vi ska naturligvis motarbeta alla de diktatoriska ideologierna nazismen, socialismen, islam och fascismen, men det gör vi inte genom att inte tala om socialismen och islam.
 
Jag undrar varför Sahlin möter vänsterns brölande mot demokratin med tystnad. Sahlin kanske inte bara ser illa, hon verkar vara lomhörd med.
 
 
 
Just i Borlänge hade både nazister och kommunister/socialister förstamaj-parader. Nazisterna representerades av Nordiska motståndsrörelsen, socialisterna av bl.a.
 
★ Sahlin,
 
★ SSU och
 
★ Rättvisepartiet socialisterna.
 
Rättvisepartiet socialisterna är en del av den våldsbejakande vänsterextremismen som Mona Sahlin skulle samordnat mot. Mona Sahlin marcherar med våldsvänstern istället för mot den, det är förmodligen orsaken till att hon “glömt” samordna mot dem.
 
 
 
Enligt Säpo är de största hoten mot vår demokrati (de kallas våldsbejakande för att inte kränka någon) i fallande ordning:
 
★ Islam.
 
★ Vänstern (socialismen/kommunismen).
 
★ Nazister.
 
På hemsidan för Nationella samordnaren mot våldsbejakande extremismen kan vi läsa:
 
“Enligt Säkerhetspolisens årsrapport från 2014 utgör dock den våldsbejakande islamismen i dagsläget det största hotet mot svensk säkerhet”.
 
Innan islam växte i Sverige var det kommunismen (vänstern) som var det största hotet, det finns en lång regeringsrapport om hotet från dem.
 
 
 
I Borlänge fanns mängder med socialister första maj, det “glömde” Sahlin bort. Rättvisepartiet socialisterna var en av grupperingarna, det är en revolutionär kommunistigrupp som bl.a. ligger bakom Linje 17.
 
Linje 17 arrangerade demonstrationen “Refugee welcome” i Stockholm förra året och manifestationen i Kärrtorp 2013. Manifestationen i Kärrtorp sades vara mot nazismen men i själva verket var det en hatmanifestation mot Sverigedemokraterna. Expressens Britta Svensson var i Kärrtorp då och beskrev faktiskt sanningen den gången:
 
“Den som talade för Linje 17, Petri Myllykoski, presenterades som ”busschaufför, boende i området och funktionär från förra söndagen. Det man glömde säga från scenen var att han är en framträdande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna”.
 
 
 
Nu har media glömt att informera om att Tess Asplund, som lyfts fram som orädd hjältinna för att hon stod i vägen för nazisternas demonstrationståg, är knuten till Rättvisepartiet socialisterna.
 
Det vill inte vänstern lyssna till, de vill stoppa huvudet i sanden igen och mata oss med länkar till allehandla andra artiklar, naturligtvis skrivna av de som valt att inte rapportera om sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen.
 
Tess Asplund är en bluff. Det är sanningen.

 

 
Då jag igår skrev att sanningen kommer från oss som skriver i alternativ media fick jag mothugg från en vänsterstolle.
 
★ Först ville han övertyga mig om att den media som tar betalt för att sälja sina tidningar är bättre än alternativ media.
 
★ Då jag frågade hur det kom sig att de som tar betalt för att sälja det de rapporterar missat att rapportera att Asplund är vänstraktivist och Sahlin ljugit menade han att det beror på medias pengabrist och att de inte kan ha så många journalister.
 
★ Då jag undrade hur vi som arbetar ideellt kan vara så pass mycket bättre än de högbetalda journalisterna började länkarna till tidningsartiklar komma.
 
Konstigt nog verkar vänsterns anhängare tro att de vinner en debatt genom att länka till något som passar det de vill vi ska tro på.
 
 
 
Vänsterns anhängare verkar inte kunna tänka, istället börjar de att länka. De borde gå med i “Länkarna” för att bli av med sitt länkande.
 
Det vore något för dem att länka på.