Okategoriserade

Om miljöpartiet går i kloster kan Sverige räddas undan islam.

Skokloster.jpg
1984 sjöng Glenn Frey “The heat is on” i filmen “”Snuten i Hollywood”.
 
 
32 år senare är the heat on på fler sätt i Sverige, i söndags slogs omkring 40 personer på ett asylboende efter en fotbollsmatch. De kanske var missnöjda med en straffläggning men straff för bråket lär de knappast få.
 
Att kyla ner dylika hetsporrar i sjön verkar inte hjälpa, i söndags slogs ett trettiotal män med vattenpipor på en badplats. Man kan undra vad de piporna innehöll, kanske miljöpartiets heta specialblandning?
 
I vårt mångkulturella våldskulturella Sverige är inte sådana nyheter stora nyheter längre beroende på att det som skett inte är en nyhet numera eftersom det sker i stort sett dagligen.
 
 
 
Vi har trubbats av och vant oss vid våldet som våra politiker skapat under flera års tid. Miljöpartiet är förmodligen det parti som mest har medverkat till att rasera vår välfärd och trygghet, men nu rasar partiet själva i rasande fart. Det är rasande bra för oss som vill ha välfärd, lugn och ro i vårt land.
 
Miljöpartiet har kommit ut ur garderoben som islamister, antisemiter och antifeminister, resultaten av det är hittills bl.a. att:
 
★ minister Kaplan tvingades avgå,
 
★ Yasri Khan slutade med politiken och
 
★ minister Åsa Romson avgår.
 
Valberedningen ska hitta och föreslå ersättare för Romson. Valberedningens Anna Kelemen snäste av Aftonbladets reporter då han frågade hur det går, hon svarade:”Är du dum i huvudet?”.
 
Det sägs att hon fick tipset att svara så på Facebook. Det verkar som att Miljöpartiets hela politik är tips från en sagobok, Facebook eller ännu hellre från den gamla ungdomssajten “Lunarstorm”. Det kanske är därför det stormar så mycket om Sveriges mest extremistiska enfrågeparti.
 
 
 
Eftersom Fridolin får vara kvar men Romson avgår ifrågasätter vänsterpartiets tidigare partiledare Lars Ohly miljöpartiets feminism, ur artikeln :
 
”Miljöpartiet har just effektivt satt stopp för alla fortsatta möjligheter att påstå att de är feminister”, skriver han på Twitter”.
 
Även miljöpartiets riksdagsledamot Jabar Amin tycker att förslaget är ett slag mot partiets feministiska profil. –”Man offrar kvinnan men behåller mannen, säger han till TT”. Med tanke på resultatet av miljöpartiets politik kan vi hålla med Amin, svenska kvinnors trygghet har offrats.
 
Jabar Karim Amin är från södra Kurdistan i Irak och var tidigare politiker i socialdemokraterna. 1998 blev han istället medlem i Sveriges mest islamistiska riksdagsparti. Kanske är det dags för media att granska även Amin.

 

 
Niklas Bolin, universitetslektor i statsvetenskap, säger att Fridolin får vara kvar för att det inte finns ett alternativ till honom. Det får vi innerligt hoppas, det räcker med en så stor katastrofpolitiker i miljöpartiet.
 
Miljöpartiet behöver sunda människor i sitt parti, men sunda människor vill inte föra den katastrofpolitik miljöpartiet för.
 
 
 
Miljöpartiets politik är som ett par skor där båda skorna är vänsterskor men ena skon är två nummer för liten och andra skon två nummer för stor. Med sådana skor kan det bara halta i politiken.
 
Att byta Romson mot en annan miljöpartist är som att ersätta en av de felaktiga skorna med en ny lika felaktig sko.

 

 
Alternativet är att miljöpartister går i kloster. Skokloster.