Expo · Konspirationsteoretiker · Okategoriserade · politik

För spöken och stollar är ett nej inte ett nej.

paranormalt
Igår var en stor dag i lattjolajbanlandet Sverige, dels röstade riksdagen för att Sverige ska ha ett så kallat värdlandsavtal med NATO (SD röstade mot det förslaget), dels utsåg Stefan Löfven nya ministrar och stuvade om lite i regeringen.
 
I övrigt var det väl som vanligt med hot, bränder och våld men numera är vi så avtrubbade mot allt elände Sveriges regeringar åsamkat oss att vi ofta inte läser nyheter om sådant längre. Har det hänt har det knappt hänt och har det inte hänt vet vi inte om det för vi har slutat bry oss om det som hänt för att det händer alltför ofta.
 
Det som är onormalt har blivit normalt i lattjolajbanlandet Sverige.
 
 
 
Att tycka det onormala blir normalt är ett steg mot ett dysfunktionellt land. Det var så det började i Tyskland under trettiotalet som den numera onormalt normale men normalt onormale Arnstad sade i en debatt mot en person som tänker normalt.
 
Igår var det alltså som vanligt i det dysfuntionella lattjolajbanslandet Sverige, de som har makten i makten tänkte inte och de som tänker hålls utanför av makten som inte tänker. Kan man tänka sig.
 
Inom media rapporterade medias medarbetare det som de som har makten på medias redaktioner vill att media ska rapportera, vilket är att det var SD:s fel.
 
 
 
Media kan inte rapportera så mycket utan att påstå att det är SD:s fel.
 
★ De minnsesgoda minns att då det brann på asylboenden var det SD:s fel fast det visade sig vara de boende själva som satt eld.
 
★ Som Expo normalt tänker är asylboende alltså Sverigedemokrater.
 
Expo anses ha rätt och används okritiskt som källa av media. Expo tillhör de som har makten på medias redaktioner, men det är inte SD:s fel.
 
 
 
Igår rapporterade media att SD röstade fel då SD röstade mot värdlandsavtalet, de tyckte att SD skulle röstat nej istället för nej.
 
Saken är att då SD röstade nej anser media och en del andra stollar att SD skulle röstat nej på ett annat sätt då de röstade nej.
 
Jag undrar om media och stollarna är sådana som inte tar en kvinnas nej för ett nej, kvinnan måste säga nej på rätt sätt för att det ska vara ett nej.
 
 
 
En del, som verkar höra till konspirationsteoretikernas och USA-hatarnas skara, har väsnats om att SD röstade nej fast SD röstade nej för att SD röstade nej på fel sätt då SD röstade nej.
 
En del av de som påstått sig vara Sverigedemokrater har uttryckt att de ska kasta sina medlemskort i partiet och rösta på ett annat parti för att SD sade nej på fel sätt då de sade nej. Om jag förstår det rätt måste de besvikna bli kommunister och rösta på vänsterpartiet, det enda andra parti som röstade nej mot värdlandsavtalet men som enligt de besikna röstade nej på rätt sätt.
 
De vill att SD ska rösta som kommunisterna i vänsterpartiet säger de ska rösta. Det som är onormalt har blivit normalt i lattjolajbanlandet Sverige.
 
 
 
Jag tror vi ser hoppjerkor som byter fot och parti beroende på enskilda frågor:
 
★ Hata USA: rösta på vänstern, miljöpartiet eller socialdemokraterna.
 
★ Ett starkt svensk försvar: rösta på SD.
 
★ Ha skolavslutningar och sjunga psalmer i kyrkan: rösta på kristdemokraterna.
 
Hur många gånger ska de rösta den dagen det är dags att lägga sin röst? Det kan lösa sig med lösskägg och ett gäng falska pass.
 
 
 
Alternativet är att de startar ett eget parti, partiet som teoretiskt tror på teorier om konspirationer. En del av dem tror att:
 
★ chemtrails (flygplans kondensstrimmor) är ett sätt för USA att kontrollera människor,
 
★ USA och Israel har skapat islams terroristgrupper (islams förtryck har existerat 1400 år, USA i några få århundraden och Israel i knappt 70 år).
 
★ det är ett fåtal rika judar (främst bosatta i USA) som arbetar i det dolda för att ta makten, det kallas New world order, NWO.
 
Det var så det började i Tyskland innan andra världskriget.
 
 
 
Sveriges politker har skapat ett land som inte fungerar längre, ett nej är inte ett nej, svenska poliser ska bjuda bilgrillare och stenkastare på kaffe istället för att frihetsberöva dem och vårt försvar kan inte försvara Sverige.
 
Det som är onormalt blir all mer normalt i lattjolajbanlandet Sverige.
 
Sverige är snart paranormalt och befinner sig i en twilight-zone. En spökzon.
Annonser