Okategoriserade

Demokratin vilar på kunskap, vi som är tuffa behöver inte bluffa.

Bluffstopp
Det finns många bluffar i Sverige, en av dem är partiet Fi, som ingår i det fruktkompostiska politiska blocket med vänstersväng: Fi, V och Mp.
 
Fi säger sig värna kvinnor men bryr sig inte om de som utsatts för det skamliga hedersvåldet, de barn som könsstympats eller alla de flickor som redan nu (likt inför alla sommarlov) skickats till “hemlandet” för att tvångsgiftas bort med en ofta äldre släkting.
 
Fi lyckades få in en EU-parlamentariker i senaste valet och valde Soraya Post som lämplig representant. Det första Post gjorde som Fis EU-representant var att rösta nej till en ny jämställdhetsstrategi och nej till EU-lagstiftning mot våld mot kvinnor.
 
Feministiskt initiativ verkar inte vara vad Fi säger det är, Fis prat är som en Fis i rymden. En fisig bluff.
 
 
 
Soraya Post är född och uppvuxen i en samhällskultur där barnäktenskap är tillåtet, hon gifte bort sin 16-åriga dotter.
 
★ I vårt land har vi ett litet Fisparti som kallar sig feminister,
 
★ som säger sig stå på kvinnors och flickors sida,
 
★ som säger sig arbeta mot barnäktenskap och våld mot kvinnor.
 
Om det Fi representerar är feminismen är det dags att vi skrotar den formen av feminismen, det är dags att vi börjar använda den gamla hederliga och så framgångsrika benämningen jämställdhet igen.
 
Det var ju då feminismen fungerade på riktigt. Numera är det bluff.
 
 
 
Fi är marginaliserat, de blir inte större än vad de är. Fis ledare är en kommunist från den gamla onda tiden, Gudrun Schyman. På den tiden stod vänsterpartiet kommunisterna för vad de är, men de kom på att det inte fungerar att marknadsföra en diktatorisk ideologi i Sverige, så de bytte taktik, de bluffade.
 
Numera vet svenska folket knappt vad kommunismen är vilket kan sluta illa för Sverige. Om Fi ljuger så klumpigt att de normalbegåvade kan se det, ljuger kommunisterna så sliskigt halt att man måste veta vad de ljuger om för att veta att de ljuger.
 
Kommunismen är inte en bluff (Stefan Löfven kanske skulle säga att de som mördats av kommunismen kan intyga det), men vänsterpartiets marknadsföring är det.
 
 
 
Nu har kommunismen/vänsterpartiet ökat i en opinionsmätning, förmodligen tar de sympatisörer från “feministerna” och socialdmokraterna men främst från det lilleputtpartie, miljöpartiet, som framgånsgrikt bluffat ett antal aningslösa barn och vuxna barn.
 
Miljöpartiet har blivit påkomna att stödja en annan växande diktatorisk ideologi, de blev så mycket påkomna att två ministrar var tvungna att sluta. Nu visar en opinionsmätning att miljöpartiet skulle försvinna ur riksdagen om det varit val idag. Det finns all anledning att fira denna fredag, det räcker ju med ett parti (vänsterpartiet) som vilar på diktaturens grund (kommunismen) i vår riksdag.
 
Den höna (hen) som vill ha demokrati men röstar på vänstern eller miljöpartiet är bluffade eller bluffar. Röstar de på Fi är de kanske kvinnofientliga.
 
 
 
Miljöpartiet är marginaliserade, nu är de snart lika små som Fi är. Miljöpartiet är ett islamistiskt parti och den absolut största fara vi har mot svensk demokrati är enligt Säpo det våldsbejakande islam. Sohaila Fors skrev idag:
 
“Det är ingen specifikt svensk utveckling. Över hela västvärlden ser vi samma fenomen. Luton i England där tranåsterroristen Teimur Abdulwahab radikaliserades , i Marseille där inrikesministern har satt in kravallpolis för att återta 184 kvadratkilometer från muslimska ligor eller i Molenbeek i Bryssel, som kallas Europas plantskola för jihadister.
 
Islamismen göds av radikal förkunnelse. Islam skiljer sig från andra religioner i det att dess ideal är en teokrati, en gudsstat där samhälls- och privatliv är helt underställt uppenbarelsen. Observansen av dess lagar är så viktig att en ung, briljant man hellre lämnar karriären inom Miljöpartiet än att handhälsa.
 
För oss är det en bagatell, för honom var det värt allt. Detta hade hans gud uppenbarat genom sin tjänare och detta har stadfästs av alla muslimska skolor. Han visade att han i detalj marscherade till en annan trumslagare än det svenska samhällets”.
 
Islam är inte en bluff, men dess marknadsföring av islam som en fredens religion är det. En superbluff.
 
 
Att svensk media inte rapporterar HELA sanningen om kommunismen, miljöpartiet och islam genom att med fakta helt enkelt säga som det är är betecknande. Antingen är det utbildade mediafolket djupt okunniga eller också hyser de en önskan om att en diktatur ska ta plats i vårt land.
 
Med tanke på att en överväldigande majoritet av mediafolket hyser sympatier för miljöpartiet eller vänsterpartiet är sannolikheten stor att de inte är på demokratins sida, alternativet är en form av dumhet, faktaresistens och en rejäl mental blind fläck.
 
 
 
Jag tror att vi som är demokratins förkämpar kämpar mot okunskapens dumhet, därför kommer vi vinna. Vi ska ge folket kunskap.
 
Det är dags att stoppa bluffandet av det svenska folket.
Det är dags för bluffstopp.
 
Annonser