Islam · Miljöpartiet · Okategoriserade

Har miljöpartister holen in one in the huvud?

lost-little-ball_350_105865219
Nya bostads- och IT-minister Peter Eriksson utnyttjar systemet för att utnyttja systemet.

Man kan undra om han utnyttjar Systemet på samma sätt som han utnyttjar systemet, då har Systemet snart bag-in-box med Peter Eriksson wine-selection på vår bekostnad.

Om alkoholhalten följer resultaten miljöpartiet får i opinionsmätningara kan Erikssons vin snart serveras som alkoholfritt.

 

Miljöpartistminister Eriksson ville promota (göra reklam för) sig själv som EU-parlamentariker och beställde därför specialdesignade golfbollar med texten ”Peter Eriksson”. Notan på10 185 kronor fick vi skattebetalare stå för, ur texten:

”Jag tycker det är viktigt att stödja barn- och ungdomsidrotten i Kalix och särskilt nu när vi får många nya svenskar”, svarar bostadsministern kryptiskt i ett sms. -”Jag vet inte vad han menar, säger ordföranden i Kalix golfklubb”.

Vi är nog fler som inte vet vad den bollintresserade miljöislamistministern menar, men han har i alla fall ”balls”, golfballs.

 

De som ska få ta del av Erikssons balls har inte sett dem, och den dagen någon börjar spela med Peters balls kommer de fara ut i skogen, hamna i sandbunkrar och med ett plask försvinna ner i vattehinder.

Peters balls gör sig kanske bäst på gröna green, kanske var det så han tänkte då han ville göra reklam för sig själv:

”Peters vita bollar på gröna mattan, gör ditt hole in one lätt som attan”.

 

Eriksson har efterträtt en islamistisk populistisk miljöpartistiskt surrealistisk misslyckad minimalistisk minister, Mehmet ”Minaret” Kaplan.

Kaplan går inte tomhänt från jobbet han aldrig gjorde, en av alla notor vi skattebetalare får betala för den valhänta regeringens många misstag är Kaplans nota, han får 127 000 kronor per månad under tolv månader.

Det är bra betalt för att inte ha gjort någonting under ett drygt år, men sådant är systemet för politikerna, kamrat kamrater.

 

Då Erikssons partikamrats islamistiska eskapader blev alltför uppenbara, var Kaplan för regeringen en farlig fara.

Kanske var det med en systemkorrekt rejäl muta, som Kaplan tvingades i förtid sluta.

Vi betalar för att islamisterna ska sitta i regeringen och vi betalar för att islamisterna inte får sitta kvar i regeringen.

Sådant är systemet för politikerna, kamrat kamrater.

 

De muslimska skandalerna har varit många i det islamiserade gröna miljöpartiet, förutom Kaplan var Yasri Khan aktuell för att han vägrar ta kvinnor i hand.

Khan försvarades av de muslimska organisationerna, inom islam anses att alla andra ska underkasta sig islam. Inom islam är kvinnor inte värda lika mycket som män, men det har miljöpartiet inte begripit.

Eller så har de det, av två språkrör fick det kvinnliga kicken på grund av de muslimska maskulina skandalerna.

 

Sarah Delshad grundare av organisationen Muslimska feminister, var besviken på miljöpartiet för kritiken mot Yasri Khan. Hon försvarade honom, ur artikeln:

–”Jag har själv träffat Yasri och har själv drabbats av samma sak. Jag kände inte alls någon form av kränkthet. Han la handen på bröstet och hälsade på sitt sätt, och då hälsar jag på samma sätt. Det viktigaste för mig var att han såg mig i ögonen och hälsade, säger Sarah Delshad”.

Vi kan ju alla börja segregera hälsningar, med män skakar man hand med kvinnor gör man annat. Muslimska feminister anser det är helt okej.

Elvir Gigovic, ordförande för Sveriges muslimska råd, skakar enligt en artikel själv hand med både kvinnor och män, men att inte ta kvinnor i hand handlar om synen på sexualiteten, enligt Gigovic.

Islams anhängare sexobjektifierar alltså kvinnor.

Muslimska feminister anser det är helt okej.

 

Elvir Gigovic har anpassat en del av sitt beteende till vår samhällskultur, Gigovic skakar hand med kvinnor. Gigovic får därför Muslimska feministers maskulinpris, en knippe golfbollar med Peter Erikssons namn på.

Gigovic får hämta Peters balls själv, ingen har sett dem men ryktet säger att de finns ute i ruffen på väg mot Kalix.

En stilla green tanke: är det inte rasistiskt med vita bollar?

 

 

Annonser