Islam · Okategoriserade · politik

Molotovcocktails eller svensk hallonsaft? Dags att välja.

Hallonsaft
För en vecka sedan “avslöjade” Aftonbladet att en nämndeman nattvandrat en gång med Soldiers of Odin.
 
Nämndemannen var tvungen att sluta som nämndeman.
 
Nämndemannens egentliga brott: han är Sverigedemokrat.
 
 
 
För fem år sedan kom det fram att imamen Ayoub Chibli är homofob och anser att homosexualitet är ”onda begär” och att homosexuella ägnar sig åt ”ogärningar”.
 
Ayoub Chibli var nämndeman och fick fortsätta döma.
 
Nämndemannen var vid tillfället socialdemokratisk politiker och arbetade bl.a. på Islamic center i Malmö. Integrationen är verkligen lyckad i vårt Sverige.
 
 
 
Imam Ayoub Chibli sade att som muslim kan han inte säga annat än vad som står i koranen, och där står att homosexualitet inte är tillåtet. Koranen innehåller Allahs egna ord och de ska åtlydas slaviskt. I en del muslimska områden avrättas homosexuella, Islamiska staten t.ex. kastar dem från hustak och stenar dem sedan.
På frågan om vad som skulle hända med en svensk imam som var beredd att viga homosexuella svarade imam Chibli: –”Jag vet inte hur mycket stryk den personen skulle få. Han skulle få löpa gatlopp”. Lagman Eva Wendel Rosberg sade efter ett möte med Ayoub Chibli att hon har fullt förtroende för honom som nämndeman.
 
Jag antar att lagman Wendel Rosberg är normalbegåvad och högutbildad, hon accepterar alltså Allahs lag sharia i sin domstol. Integrationen är verkligen lyckad i vårt Sverige.
 
 
 
Att imamen satt på dubbla stolar var inget problem för det svenska rättssystemet som verkar ha integrerats fint i islams lag sharia, ur artikeln:
“I sin roll som fängelseimam träffar Chibli alltså häktade muslimer för själavårdande samtal. Samtalen är strikt konfidentiella och övervakas inte av kriminalvårdens personal. I praktiken möjliggör det ett scenario där Ayoub Chibli först i sin roll som själavårdare håller enskilda samtal med den häktade, för att sedan i sin roll som nämndeman döma samma person i tingsrätten”.
 
En Sverigedemokrat kan inte nattvandra utan att Expo och media gör i byxorna men att en islamistisk imam inte lyder under våra regler bekymrar dem inte.
 
Integrationen är verkligen lyckad i vårt Sverige.
 
 
 
I torsdags roade sig ett gäng ungdomar (en av dem 14 år gammal) med att slå sönder ett äldreboende.
 
Kanske ville de se hur modiga de var, kanske var planen att göra om äldreboendet till ungomsgård.
 
★ Det är ju problemet i vårt land numera: bristen på ungdomsgårdar.
 
★ Undrar hur många ungdomsgårdar som försvunnit sedan den tid då ungdomar inte eldade upp bilar, slog sönder äldreboenden eller attackerade poliser.
 
Integrationen är verkligen lyckad i vårt Sverige.
 
 
 
I går kväll gick ett tiotal personer till attack mot fem polismän, gänget kastade molotovcocktails på poliserna.
 
Den företeelsen har ökat i vårt en gång så välfungerande och ointegrerade land sedan integrationen ökat, numera kan poliser inte ens upprätthålla ordning och svensk lag i de s.k. mångkulturella områdena.
 
Integrationen är verkligen lyckad i vårt Sverige.

 

 
Integration betyder i samhällskulturella sammanhang att mottagarlandet anpassar sig till de som kommer dit, assimilering betyder att de som kommer till ett nytt land anpassar sig till det nya landets samhällskultur, oskrivna regler, skrivna lagar och beteendemönster.
 
I vårt land är assimileringen helt misslyckad, men integrationen av islam och Exposocialismen är verkligen lyckad i vårt Sverige.
 
 
 
Snart har vi kanske mer molotovcocktails än svensk hallonsaft i vårt land. Så fungerar alliansens och de rödgrönas integrationspolitik.
Ska vi ha sharia, socialistisk diktatur eller demokrati i vårt land? Det är dags att välja.