EU · Islam · Okategoriserade · Samhällsfrågor

Swexit eller islam?

Hon_vågade_lämna_islam
Tänk att olyckskorparna fick rätt, de som sagt att det kommer gå åt helsefyr för England för att Storbritanniens folk röstat för ett exit ur EU.
 
Igår förlorade en av världens stora fotbollsnationer en EM-match mot det iskalla fotbollslaget från lilla Island. Vilken kalldusch för engelsmännen.
 
Först ett exit ur EU, sedan ett exit ur EM.
 
 
 
Det har sagts att vi berikats i fotbollen genom den skattebekostade “flyktinginvandringen”, Zlatan (som är född av invandrade föräldrar) tas ofta fram som exempel.
 
Englands fotbollslag behöver kanske en Zlatan, men det kan ordna sig snart. Frankrike vill som straff för att Storbritannien röstade nej till fortsatt EU-medlemsskap skicka 7000 “flyktingar” som slagit sig ner i Dunkirk och Calais till England.
 
Det är konstigt, enligt Löfven & Co. är ju de skattebekostade invandrarna från Mellanöstern och Afrikanska kontinenten en ren vinst, har inte fransmännen begripit det?
 
 
 
Calais borgmästare verkar ha lärt sig förhandlingstekniken “hot” av Turkiets president Erdogan som hotade med att säga upp flyktingavtalet med EU om han inte fick som han ville.
 
Det fiffiga med Erdogans avtal var att bara han vann på det, EU-länderna var de stora förlorarna.
 
Och så undrar en del över att Storbritanniens folk vill ut ur EU.
 
 
 
 
★ För varje “flykting” som skickas ut från Grekland och EU kommer en ny “flykting” in i EU. Check.
 
★ För att det ska fungera ska vi ge Turkiet en del av våra skattepengar. Check.
 
★ För att Turkiet ska acceptera det avtal som redan från start är ett förlustavtal för EU, ska Turkiets medborgare få resa in i Europa utan visum. Turkiet har hotat Ryssland med krig. Check.
 
★ Turkiet som har islamistiska tendenser ska bli EU-medlem. Check.
 
Om Turkiet blir EU-medlem finns risken finns att det är färre fotbollsartister och fler islamistterrorister som kommer till våra fredliga länder. Check.
 
Och så undrar en del över att Storbritanniens folk vill ut ur EU.
 
 
 
Kan det vara så att Turkiet vill bli av med en del som inte kommer berika Turkiet på det sätt Turkiet vill bli berikat? I Danmark har de berikats synnerligen väl av syrier som förklarar sin taktik för att bli danskarnas framtid, ur artikeln:
 
Jyllands Posten (JP): ”Regeringen forventer, at flygtninge kan tage et hvilket som helst job. Er du parat til det?”
 
Saed Elnasan (SE): ”Hvis jeg får et tilbud, vil jeg tænke over det. Om det er noget, der passer mig eller ej.”
 
JP: ”Tror du, at du bliver mere motiveret for at finde et job, når du nu får halveret indkomst, når du kommer på integrationsydelse?”
 
SE: ”Nej, det tror jeg ikke. Da jeg skrev under på integrationskontrakten, stod der ikke, at jeg selv skulle finde et job. Det må regeringen hjælpe med …”
 
De har sannerligen berikats i Danmark, men så vilar danskarna också i EU:s superförhandlares varma EU-famn.
 
Och så undrar en del över att Storbritanniens folk vill ut ur EU.
 
 
 
Turkiets president Erdogan vill att Turkiets folk ska finnas vårt demokratiska västeuropa. medan han ökar befolkningsmängden i sitt eget land.
 
Erdogan tycker de turkiska kvinnorna ska föda fler barn, ur artikeln:
“För mindre än en vecka sedan sade han att preventivmedel och födelsekontroll inte hörde hemma hos muslimska familjer. Vid ett tidigare tillfälle har han enligt nyhetsbyrån AFP kallat födelsekontroll för ”förräderi”. –”Jag skulle rekommendera att man skaffar minst tre barn, säger Erdogan”.
 
Kanske Erdogan tänker skaffa många fotbollslag. Eller islamistiska terrorister.
 
 
 
Det islamistiska Turkiet vill bli EU-medlem. Vi ser hur det fungerar i de islamistiska länderna. Igår fick England stryk av Island. Om de inte går ur EU får de kanske stryk av IS-land.
 
Det är dags för en folkomröstning i Sverige med. Swexit eller islam?