Islam · Okategoriserade · politik

Kan svenska smycken hjälpa mot världens våld?

tiffany-persson-jpg.jpg

 
Jag har inte vetat om det, men vi svenskar har varit utanför världen en tid. Vår eminente utrikesminister Margot Wallström talade om det för oss igår, hon sade:
 
–”Sverige är tillbaka i FN och i världen, säger utrikesminister Margot Wallström (S) på en presskonferens efter beskedet enligt SVT”.
 
Konstigt, jag upplever det mer som att det är Wallström och hennes vänner som är utanför världen, vi (det bortglömda folket) står kvar med fötterna i den svenska myllan och undrar om makten knarkar i Rosenbad och New York.
 
 
 
Wallströms uttalande kom efter att Sverige röstats in som tillfällig medlem i FN:s säkerhetsråd. Frågan är vilken klubb man egentligen tillhör och hur viktig man är, enligt en artikel utövas makten inte av tillfälliga medlemmar. Ur artikeln:
 
“FN:s roll i världen är grovt överdriven i Sverige, tidens stora konflikter, som kriget i Syrien, avgörs långt utanför FN-skrapan. Förmodligen är det nostalgi som gör FN så centralt för Socialdemokratin. Med sittplats nära de stora elefanterna kan det bli svårt att låta bli att ta ställning, det kan bli intressant trots allt men då kanske inte på det sätt utrikesminister Margot Wallström tänkt sig”.
 
Wallström tycker nog att Wallström är väldigt viktig i världen som vi inte tillhört en tid, vem minns då Wallström utan att förstå att det var det hon sade sade att den muslimska världen har ”närmast medeltida metoder” baserade på rättssystemet sharia?
 
Arabförbundet kastade ut Wallström tämligen kvickt. Det märks att Wallström är sprungen ur samma politiska skola som Mona Sahlin och regeringskollega med Stefan “Käbbel” Löfven, de små grodorna som hoppar ur hennes mun är lika lustiga att se.
 
 
 
FN:s säkerhetsråd har en stadga att följa, enligt stadgan har Säkerhetsrådet bland annat till uppgift att:
 
★ utreda hot och brott mot freden (vi ser var de hoten finns mest),
 
★ upprätthålla freden i världen (vi ser var det är ofredligt mest),
 
★ ge rekommendationer hur oroligheter bäst dämpas (vi ser var det är mest oroligheter att dämpa),
 
★ att råda medlemsstaterna om ekonomiska eller andra sanktioner (med de antisemitiska socialistislamisterna bakom den svenske representanten blir det kanske synd om det fredliga Israel).
 
Margot Wallströms socialistkompis Mona Sahlin hade ett liknande jobb i miniformat i Sverige, men hon lyckades bara införa en jourtelefon för terrorister, kalla äldre damer för nazistiska män och fixa falska intyg.
 
Det märks att Sahlin varit regeringskollega med Wallström som är regeringskollega med Stefan “Käbbel” Löfven, den röda tråden i det röda partiet är mycket snack men lite verkstad.
 
 
 
Det röda partiets snack har kostat oss skattebetalare en del pengar då regeringen har sålt in Sverige som en kandidat till säkerhetsrådet. Mellan våren 2014 och mars i år spenderades minst 22 miljoner kronor. Hur mycket mer kommer Sveriges representation i FN:s säkerhetsråd kosta oss? För ett år sedan stod att läsa i SvD:
“Under 2015 fokuseras FN-arbetet på de nya utvecklingsmålen, ett hållbart klimat och fattigdomsbekämpning, samt hur den verksamheten ska finansieras. Och när det gäller finansiering till FN-projekt räknas Sverige som en stor aktör”.
 
Sverige räknas som en stor aktör då det gäller finansiering till FN-projekt, alltså bidragsgivare. Där har vi sannolikt förklaringen till Stefan Löfvens show i Central Park, New York, då han sade sig representera världens första feministiska regering och lovade bort 60 miljoner bajamajor på vår bekostnad.
 
“Money talks, bullshit walks” sägs det i ett uttryck. Well, det är våra skattemoney som vandrar iväg medan det talks mycket bullshit från vissa scener.
 
 
 
Medan Mona Sahlin jagade skuggor i Sverige, Wallström fördömde det som Sahlin skulle jagat och allt fler flickor gruppvåldtagits i vårt land kom skandalen fram: flickor hade av grupper med invandrade män sextrakasserats på konserter, både polis och media hade vetat om det men tystat ner saken.
 
Nu har vår intelligenta polisledning lanserat en ny lösning på problemet: armband för flickor som ska göra att flickorna inte blir sexuellt ofredade.
 
Ska det vara som en sorts fästinghalsband för hundar då?
 
 
 
Med tanke på hur vår stolliga regering och deras lika stolliga tjänstemän föreslår det ena stolliga efter det andra, kan vi kanske räkna med några nydanande förslag i FN:s säkerhetsråd, t.ex:
 
★ armband för ickemuslimska kvinnor i vissa muslimska områden som gör att kvinnorna inte våldtas,
 
★ halsband för ickemuslimska människor i vissa muslimska områden som gör att människorna inte mördas och
 
★ en ring som gör att homosexuella inte hängs från kranar i Iran eller kastas från hustak i Islamiska staten.
 
Den svenska representanten i FN:s säkerhetsråd kommer bära många smyckeskrin i korridorerna. Vi kan döpa om Sveriges regering till Tiffany & Co.
 
 
 
Nu ska våra socialistislamister vara med och råda i världens säkerhet. Jag travesterar en av Sveriges sista hederliga socialdemokratiska statsministrar: Huka er gummar och gummor, nu laddar Wallström och Löfven om.
 
 
Vi tar på oss alla smycken vi kan för att klara oss från vissas tafs och regeringens hafs.
Må tipptopp med Tiffany.