Okategoriserade

Utan Swexit hamnar vi kanske på fel sida muren.

Stalin
 
Vem bestämmer hemma hos er?
 
Du själv? Din sambo? Kommunalfullmäktiges ordförande? Stefan Löfven och hans gäng? Jean-Claude Juncker i EU?
 
Eller är det hemliga sällskap som kallas Bilderbergare, Illuminati eller annat, kontrollerade av ödlor från yttre rymden? En del påstår faktiskt det.
 
Om du kollar riktigt noga kanske du ser en ödlesvans sticka fram ur grannens byxbak. Eller din sambos.
 
 
 
Sannolikheten för att det finns ödlor på jorden som vill kontrollera människorna är liten, men några finns det allt. De kommer dock inte från rymden och de heter bl.a. Margot Wallström, Angela Merkel och Hillary Clinton. En del tror faktiskt att Clinton är en utomjordisk ödla, men så illa ser hon väl inte ut?
 
Om vi skulle bygga ett Jurassic Park räcker det med att bjuda in dem och ett antal andra demokratins skräcködlor som Stefan Löfven, Jean Claude Juncker, Hitler och Stalin. Visserligen har Hitler och Stalin lyckligtvis gått ur tiden men deras anda verkar leva än i vissa politiskt verksamma personer.
 
Jurassic Park finns för övrigt redan, det stavas EU-parlamentet.

 

 
Jurassic Park har filialer, en av dem heter Sveriges riksdag. Efter Storbritanniens beslut att lämna skräcködlornas värld (Storbritanniens folk röstade för det i en demokratisk omröstning) har småödlorna från ödlefilialerna rest till skräcködlornas huvudkontor EU-parlamentet för att väsa åt Storbritanniens representanter.
 
En av de som väst högst är Juncker, mannen som verkar vilja bygga en Sovjetkommunistisk stat i Europa. Han har föreslagit att:
 
★ EU ska upprätta en egen underrättelsetjänst,
 
★ att sanktioner ska användas för att isolera “högerextrema eller populistiska regeringar,
 
★ en ny gränsvakts- och kustbevakningsstyrka som kan ingripa var som helst i EU utan värdlandets samtycke och
 
★ att EU behöver en egen militärstyrka för att återupprätta unionens anseende i världen.
 
För inte så många årtionden byggde socialisterna en mur genom Berlin, muren var till för att hålla folket fängslade i socialiststaten, men socialisterna sade att muren var för att “hålla fascismen ute”. Juncker vill att sanktioner ska användas för att isolera “högerextrema eller populistiska regeringar”. Juncker vill bygga murar.
 
Lite skoj att vår statsminister sagt att i hans Europa ska det inte byggas några murar. Löfven är en av Junckers småödlor. Case closed.
 
 
 
Efter Storbritanniens omröstning höll Europaparlamentet en extra session där det västes mot Storbritannien. En av de många högavlönade Europaparlamentarikerna skrev:
 
“Ledarna för socialistgruppen respektive den liberala gruppen, var inte mycket bättre. De talade om allt de nu äntligen skulle kunna göra, allt ifrån att inrätta en EU-regering och en EU-armé till att föra upp sociala frågor på EU-nivå och göra EU till en transfereringsunion. Idag visade Verhofstadt och Pitella att det är de som är det stora hotet mot Europa”.
 
Värt att minnas är kampen mellan socialister och nationalister i Sovjetunionen respektive Kina för årtionden sedan. Det var socialismen (kommunismen) som vann och sedan orsakade en för tidig död för omkring 70 miljoner människor i Kina och minst 20 miljoner under Stalins styre.
 
Storbritanniens folk verkar ha röstat rätt istället för att ha röstat rött.
 
 
 
I tidningen “Vår fantastiska historia, nummer 4 år 2014 fanns en intressant artikel om Josef Stalin, en av vår tids största tyranner.
 
Kommunisterna vill inte att vi ska läsa den. Kommunisterna vill inte att folket ska få veta sanningen om kommunismen. Kommunisterna vill bygga murar för att hålla folket inne och sanningen ute.
 
Stefan Löfven påstår att det inte ska byggas murar I hans Europa. Vad Löfven och de andra socialistiska ödlorna gör är att bygga en mur RUNT Europa, och det är kanske så att ödlorna vill bestämma vilka som ska få komma in och vilka som inte ska få resa ut.
 
 
 
Vill Juncker, Lövfen och Merkel bygga en Sovjetisk järnridå, en Berlinmur eller en Europeisk “kinesisk mur” runt Europa? Lyssna på Evert Taubes text om den kinesiska muren:
 
 
Det kanske inte är en tillfällighe att diktatur rimmar med mur. EU:s fria rörlighet kan bli väldigt orörlig för folket om EU bygger murar mot demokratier som Storbritannien.
 
Det är dags för ett Swexit innan Sverige befinner sig bakom muren.