Okategoriserade

Tomma tankar skramlar mycket inom politiken.

Tom tank.
Annie Lööf är kanske den störste politiske kameolont vi har i riksdagen numera.
 
Under sina 30 minuters Almedalstalande lyckades hon vara en kombination av väckelsepredikant, kommunist, miljöpartist, dr. Phil och socialsekreterare med en touch av förnekande svensk politiker.
 
Hon satt i den regering som medverkade till att ställa till eländet vi har i vårt land, nu beskriver hon konsekvenserna av det eländet och tror vi vill ha henne tillbaka vid makten.
Hon kanske tror på gud. Eller Allah.
 
 
 
Lööf började sitt tal som väckelsepredikant med att världen fått feber.
 
Jag tror snarare att Lööf har fått solsting, hon rabblade upp ett antal av islams senare terrordåd, men sade inte som det är: islam är ett hot mot demokrati och fred.
 
Det var nazismen med under 30-talet, och vi som kan vår historia vet hur det slutade.

 

 
Lööf vet kanske inte att nazismen (som startade andra världskriget) samarbetade med och tog idéer om judeutrotningen från islam. Lööf kanske har glömt att amerikanska unga män dog i Europa för Europas demokrati och frihet.
 
En av USA:s presidentkandidater är motståndare till islam, Lööf kallade honom rasist och islamofob.
 
De allra flesta i Europa vill ha demokrati, fred, frihet och välstånd. Lööf talade inget om det.

 

 
Istället lät Lööf som en superröd kommunist då hon började tala om skillnader mellan “svenska” områden och invandrartäta mångkulturellt “berikade” områden (den gamla klasskampen ni vet).
 
Lööf använder det politiska språket “utanförskapsområden” om de förorter eller stadsdelar som blivit parallellsamhällen i Allahs namn.
 
Lööf verkar inte se likheten mellan parallellsamhället i svenska stadsdelar och de som finns i Syrien, Iran, Irak och Islamiska staten. I vart fall talade islamofoben Lööf inte om det.
 
 
 
Vi går mot en miljon i utanförskap, sade Lööf. Konstigt, och vilka är dessa som finns i “utanförskap”? Annie Lööf vill fylla på med ytterligare 30 miljoner utanförskapare, i sin egen drömvärld tror hon de kommer hit för att lära sig svenska och arbeta!
 
Lööf har missat att vi inte har jobb åt dem, dessutom är det en hel del av dem som inte lär sig svenska.
 
En del av dem är till och med terrorister i den ideologis namn som islamofoben Lööf inte vågar tala om.
 
 
 
I dessa parallellsamhällen förekommer:
 
★ så kallat hedersvåld mot flickor,
 
★ tvångsgifte,
 
★ barnäktenskap och
 
★ könsstympningar.
 
Annie Lööf tog upp den del som hon vågar tala om: könsstympningar. Annie Lööf garderade sig och var tydlig med att det inte handlar om religion, det handlar om tradition sade hon. En del traditioner har religiös grund. Lööf talade om att det handlar om att kontrollera kvinnor, om kvinnans låga status och om vilja att bestämma om en annan människas framtid.
 
Så fungerar det inom islam, men det talade Lööf inte om.
 
 
 
Annie Lööf var lite gullig i sitt tal, hon sade att könsstympning är förbjudet i Sverige. Det är sexuella trakasserier, våldtäkter och att kasta sten på poliser med.
 
Annie Lööf sade en gång att det är förbjudet att bedriva verksamhet med kriminellt syfte, alltså olaglig verksamhet.
 
I det allt mer islamiserade parallellsamhället som växer i Sverige bryr de sig inte om våra värderingar och lagar. De har sin egen värdering och lag (sharia) baserad på en man som för 1400 år sedan dikterade levnadsvillkoren för män, kvinnor och oss ickemuslimer. Men det talade inte Lööf om.
 
 
 
Då Lööf talade om att invandrade föräldrar måste informeras om våra lagar och värderingar slocknade bakgrundsskärmen, kanske var det ett tecken från ovan att det Lööf talade om är tomt och innehållslöst. Lööf är som en tom tank. Tanken är tom hos Lööf.
 
Lööf sade egentligen ingenting under sitt Almedalstal. Men det ska vi kanske inte tala om.
 
 
Annons