Islam · Okategoriserade

Islams krig mot friheten.

iso-certifierad-stadfirma.jpg

Marcus Birro åt lunch med en Sverigedemokrat.

Han blev av med jobbet och frugan.

I Sverige gillar vi lika, allas lika värde råder. Utom för Sverigedemokrater och de som äter lunch med dem.

 

För några dagar sedan publicerades en artikel av Birro, ur den:

”Jag menar på allvar att det krig vi ser nu inte bara är ett krig mot Frankrike utan ett krig mot alla oss som kommit att älska det västerländska, demokratiska, fria och toleranta samhälle. Vi kan tycka vad vi vill om detta krig. Jag avskyr krig. Men det ÄR ett krig”.

Kriget är ett krig utan officiell krigsförklarig och utan uniformer men offren finns där. Förra veckan dog 84 människor i Nice i islams krig mot demokratin.

Inom islam existerar inte allas lika värde.

 

Kriget som förs är inte mellan länder eller folk, det är mellan ideologier och deras idéer om hur samhället ska fungera.

★ Å ena sidan står demokratin som hyllar frihet, kunskap och jämställdhet.

★ Å andra sidan står islam som hyllar Allah, förtryck och koranreciterande.

Koranreciterande har inte placerat människor på månen eller framställt penicillin.

 

Krigets offer är flickor som faller från balkonger, homosexuella män som kastas från hustak i Syrien och de som dör på grund av att kriget hindrar sjukvårdspersonal att rädda skadade och sjuka .

Offren är de tågresenärer som igår kväll höggs ned med yxa av ett ensamkommande barn från Afghanistan.

I Sverige går våra tåg inte alltid i tid så vi kanske är lyckligt lottade.

Men vi ska akta oss för IKEA-varuhus, med mediaterminologi kan de knivmörda kunderna.

 

För ett år sedan kunde det ouniformerade kriget som vi inte vet om ha skördat mängder med dödsoffer på ett annat tåg, ur artikeln:

”En 26-årig man sköt och skadade tre personer på ett tåg mellan Amsterdam och Paris. En utredning om terrorbrott har inletts i Belgien mot gärningsmannen som är en misstänkt jihadist”.

Tack vare några passagerares ingripande undveks ett blodbad, annars hade rubrikerna förmodligen varit större men dåden hade ändå varit glömda av världen nu.

Det är inte många som minns den brinnande bilen och Allahs självmordsbombare i Stockholm heller.

 

Islam vinner även kriget genom att skapa ett segregerat apartheidsamhälle, exempel på det är de offentliga (ofta av skattebetalarna bekostade) badhus som tidvis stänger ute en del av befolkningen för att muslimska kvinnor ska bada.

En liten tanke: genuspedagoger och stollevänstern skriker ju om att vi alla är hen, de vill ha samkönade offentliga toaletter och omklädningsum. Men de har inget emot att våra badhus stängs för att en viss grupp ska bada ensamma?

Jag undrar om de är överens med sig själva om vad de är överens om.

 

En del tror att det är en speciell sorts islam som för krig mot demokratin, en del tror att man kan vinna det kriget genom att HBTQ-certifiera moskéer, ur artikeln :

”I Sverige utkämpas en ideologisk strid. Intresset för värdegrundsarbete måste utvidgas. Kan Sverige få en hbtq-certifierad moské?”.

Att HBTQ-certifiera en moské är som att döpa om Hells Angels klubbhus till förskola och tro att änglarna blir änglar.

 

För två år sedan citerade vår nuvarande statsminister koranen under nationaldagen och ett av miljöpartiets språkrör började sitt tal i Almedalen med en hälsning ur koranen, men det räcker förmodligen inte att HBTQ-certifiera regeringen. Den måste utbildas och kvalitetssäkras.

En ISO 9001-certifiering visar att en organisation är dedikerat till att systematiskt förbättra sin kvalitet och överträffa sina kunders förväntningar.

 

Det är regeringen som brister i kvalitet och vi skattebetalare som är kunderna.

Det är vi som blir krigets offer.