Islam · Okategoriserade

Måste delar av islam förbjudas?

det_varas_for_galningarna
Det har poppat upp ett antal ensamma galningar på sistone.
 
Det är ju så de numera benämns av svensk media, de som under ropet Alluha akbar mördar och skadar andra medelst bilar, knivar och bomber. De har flugit in flygplan i amerikanska byggnader, sprängt bomber i Afghanistan, Belgien och Turkiet, skjutit och kört ihjäl människor i Frankrike och Tyskland.
 
De kanske är ensamma och de kanske är galna, men de verkar vara många som i någon form har samröre med islam.
 
 
 
Frankrike har haft sin beskärda del av terrorister, massmördare och ensamma galningar under förra och innevarande år, nu har oturen att drabbas av ensamma galningar kommit till Tyskland. Med bara dagars mellanrum har:
 
★ En ung man skjutit ihjäl ett antal ungdomar och barn utanför en McDonalds-restaurang,
 
 
★ en självmordsbombare skadade ett antal personer då han sprängde sig själv i luften.
 
Vi ska naturligtvis inte ge islam skulden för det som sker, islam är fredens religion. Då fredens religion ser ut att vara ofredlig bror det på att det samlats väldigt många ensamma galningar på samma ställe.
 
Delar av Syrien, Tahrirtorget i Egypten och Islamiska staten är exempel.
 
 
 
I Stockholm var det en “ensam galning” som under julhandeln 2010 försökte spränga svenskar i luften. Den gången talades det inte om en ensam galning, det sades att den muslimske mannen blivit radikaliserad.
 
Det finns omkring 1,7 miljarder muslimer i världen och naturligtvis är inte alla vare sig radikala, fundamentalistiska eller ensamma galningar (en del vet knappt om att de är muslimer), men det räcker att en person med en bomb i ryggsäcken trycker på knappen i en folksamling för att barn ska bli föräldralösa.
 
De som är beredda att i islams och Allahs namn mörda oskyldiga barn och vuxna har ingen uniform, vi ser dem inte innan det är för sent. De är fega uslingar.
 
 
 
Islam är en komplicerad ideologi vars fundament är en 1400 år gammal gudstro, samhällskultur och lag.
 
★ Ideologin är religiöst baserad, en gud (Allah) vars ord anses finnas i koranen och vars ord står över alla människors ord och lagar styr islams anhängare.
 
★ Allahs ord kom till islams sista profet Muhammed, hans ord och handlingar anses fortfarande vara föredömen som manliga muslimer ska följa.
 
★ Den 1400 år gamla ideologin har inte ändrats eller utvecklats alls vilket innebär att den kolliderar med vårt moderna samhälle.
 
★ Den kolliderar med människor som inte vill ha hela islam (vilket enligt islam är omöjligt) t.o.m. i den muslimska världen förekommer de kollisionerna. Det är förklaringen till att muslimer i gAllahs namn mördar andra muslimer.
 
Islam i sig är fundamentalistisk och radikal.
 
Jag rekommenderar starkt att läsa e-boken “Islam under slöjan”.

 

 
När en rörelse samlar många människor som tillsammans eller var för sig begår mord i rörelsens namn är det inte ensamma galningar som agerar, det är människor som mycket väl vet vad de gör. De följer den radikala tro som gruppen förmedlar till dem, att i Allahs namn mörda andra är radikalt.
 
Problemet är inte Islamiska staten, Boko Haram, al- Shabaab, al-Qaida eller någon annan av de grupper som följer Allahs ord och islams profet Muhammeds exempel, problemet är just de lagar, ord och exempel som säger att islams anhängare ska göra det de gör.
 
Problemet är inte enskilda ensamma galningar, problemet är islam.
 
 
 
Vad kommer Sveriges politker och myndigheter göra då det som skett i Europa börjar ske i vårt land? Samma sak som i Europa: ingenting.
 
Islam agerar under cover, de har tagit på sig masken som fredens religion, och i våra demokratiska länder har vi tillåtit islam växa. Nu har vi ett problem:
 
★ Vilka ska vi motarbeta?
 
★ Vilka ska vi vara rädda för?
 
★ Måste delar av islam förbjudas för att trygga demokrati och fred? Vilken eller vilka delar?
 
Vilka muslimer vill inte vara det som felaktigt kallas radikala muslimer (islam är ju radikalt i sig)?
 
 
 
En fråga alla borde ställa sig är: var finns alla de så kallade moderata muslimerna? Deras tystnad är talande, men folket i Sovjetunionen var också tysta annars tog makten helt sonika livet av dem. Det är så diktatoriska ideologier underkastar sig folket och ordet “islam” betyder för övrigt just “underkastelse”.
 
Sovjetunionens kommunistledare dog, Sovjetdiktaturen föll. Allah kan inte dö, islam växer. Tänk på det en stund.
 

En reaktion till “Måste delar av islam förbjudas?

Kommentarsfältet är stängt.